- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.521
Kesin diyemiyoruz hicbir durumda ya tam catlamaya denk gelse bile olmuyor bazen. Ben 10 aydir nerdeyse ovülasyon takibi yapıyordum ama olmayinca olmuyor sende o günü değerlendirdin diye çok beklentiye girme sonra üzülürsünKızlar merhaba,bende evliyim aslında uzun zaman oldu fakat ovulasyon testini ilk burda duydum ve kullanmadim acikcasi. Ben bir programdan takip ediyorum. Size aciklayayim resmi. Kotex yazan ve kirmizilar adetli oldugum tarih,mavi orta dogurganlik,mor yuksek dogurganlik olarak var. Biz kalpli tarihlerde iliskiye girdik ve benim bugun ozellikle sag kasıgimda (iliskiler yeni olmasına ragmen) agrim var. Folik asite basladim 3 gun oldu ara ara midem bulaniyor sanirim bu da folik asittendir. Baska bas donmem vs yok. Dun cok sulu akintim var iken bugun o kadar yok. Goguslerimde de agrim yok. Ama bu sağ kasık agrisi neden olur bilmiyorum. Bilen varsa soylerse sevinirim. Bir de yumurtalamada girilen (mor renk) iliski de hamile kesin kalinabiliyor mu?
Yaa ne güzel evet senin adet gününe soru işareti koymustuk bilmiyorum demistin. Sağlıkla kucağına alirisn inşallah canım. Ben incir kürü denediğimde adet cok aşırı sancili ve kanamali olmuştuKızlar size belirtilerini nasıl bir süreç olduğunu yazacağım. Geçen ay incir kürü denedim ve adetim gecikti hamile değildim Doktor Tarnusal verdi onu kullandım adet oldum ve artık hiç bir uygulamaya girmedim yani yumurtalama dönemi adet dönemi bilmiyorum günleri değerlendirdik sonra ben adet olmadım acaba ne zaman olacağım derken bekledim sonra bı ara dayanamadım baktım takvimime ve 2 gün geçmişti sonra önemsemedim aman her zamanki gibi dedim ki adet düzensizliği hiç olmuyordu zaman geciyordu ve ben olmadım 6. günümde test verdim önce evde yaptım direk köyü çift çizgi çıktı.sonra hemen acilde test verdim sonuç 756larda doktor sağlıklı ama daha kese oluşmamış(daha erkemis 1800lerde genelde kese olurmuş) yumurtalıkların da bir sıkıntı yok Cuma günü gel değerine birdaha bakalım kese oluşur onuda görürüz dedi.son adet tarihim 18. Mayisti 26 gunde bir oluyorum ve yumurtlamam 1 hazırlandı.belirtilerime geçmek istiyorum. Bende sinir vardı bı duygusallik aynı zamanda herşeyi icimde büyütüyorum ama aynı adet dönemi gibi sonrasında bir akıntı hiç olmadı sağ kasığımda ara ara ağrı oldu ve kızlar popom ağrıyordu sanki 20 saat üstünde oturdum sonra ertesi gün oda geçti adet olacakmisim gibi belim ağrıdı ama olmadım yerleşme kanaması felanda hiç olmadı yani aynı adet belirtileri kızlar 3 yılın sonunda oldu inşallah sağlıklı ilerler daha ailelerin haberi yokken sizin var iyi ki varsınız iyi ki
Canim insallah gönlüne göre olsunMarkası bebetime. Elimde iki tane daha var onları da sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum, sonra internetten prodoctor lar gelecek, bakalım adet gelmeden başka bir şey görür müyüm...
Saglikli kucagina al canimKızlar size belirtilerini nasıl bir süreç olduğunu yazacağım. Geçen ay incir kürü denedim ve adetim gecikti hamile değildim Doktor Tarnusal verdi onu kullandım adet oldum ve artık hiç bir uygulamaya girmedim yani yumurtalama dönemi adet dönemi bilmiyorum günleri değerlendirdik sonra ben adet olmadım acaba ne zaman olacağım derken bekledim sonra bı ara dayanamadım baktım takvimime ve 2 gün geçmişti sonra önemsemedim aman her zamanki gibi dedim ki adet düzensizliği hiç olmuyordu zaman geciyordu ve ben olmadım 6. günümde test verdim önce evde yaptım direk köyü çift çizgi çıktı.sonra hemen acilde test verdim sonuç 756larda doktor sağlıklı ama daha kese oluşmamış(daha erkemis 1800lerde genelde kese olurmuş) yumurtalıkların da bir sıkıntı yok Cuma günü gel değerine birdaha bakalım kese oluşur onuda görürüz dedi.son adet tarihim 18. Mayisti 26 gunde bir oluyorum ve yumurtlamam 1 hazırlandı.belirtilerime geçmek istiyorum. Bende sinir vardı bı duygusallik aynı zamanda herşeyi icimde büyütüyorum ama aynı adet dönemi gibi sonrasında bir akıntı hiç olmadı sağ kasığımda ara ara ağrı oldu ve kızlar popom ağrıyordu sanki 20 saat üstünde oturdum sonra ertesi gün oda geçti adet olacakmisim gibi belim ağrıdı ama olmadım yerleşme kanaması felanda hiç olmadı yani aynı adet belirtileri kızlar 3 yılın sonunda oldu inşallah sağlıklı ilerler daha ailelerin haberi yokken sizin var iyi ki varsınız iyi ki
İnsallah canim insallah guzel haberlerini ver bizeKızlar günaydın ben sabah kalkıp kan verdim dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım umarım güzel haberleri alırım
Ya bilmiyorum ki hiç hamile kalmadım ama Aralık’tan beri buralardayımİnsallah canim insallah guzel haberlerini ver bizebu arada ben seni niye hamile olarak hatırlıyorum
Ben 2 yıldır her grupta varım kuzum yaaGeçen yıl ağustosta gebelik bekleyenler grubunda var mıydın
BebetimeBen silik çizgi görüyorum. Testin markası ne acaba? Bata varmış daha kaset test ne kadar güvenilir olur öncesinde bilemedim.
Kızlar günaydın ben sabah kalkıp kan verdim dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım umarım güzel haberleri alırım
Ne tatlısınayy ben bile heyecanlandım senin yerine :) ne zaman çıkarmış, hemen yaz bekletme bizi :)
Ne tatlısınüç gibi çıkar dediler ümitlenmeye bile korkuyorum su an hemen yazıcam sonucu cıkınca
İnsallah canim guzel haberlerimizi alalim birbirimiznYa bilmiyorum ki hiç hamile kalmadım ama Aralık’tan beri buralardayımbelki güzel bir işarettir Hepimiz güzel haberler alalım
Hala olmadım canım bennn ama testte yapmadım çünkü kasıklarım bacaklarım ağrıyor olucam yani belli yapasam yok o yüzden bugün 3. Günüm
Yaa hadi insallah burdan Şubat annelerine gideriz Allahım çok aminSakin sakin derin derin nefes al ver al verben de pazartesi ye kadar olmazsam pazartesi sabah kan vericem, hayırlısı Allahtan
Yaa hadi insallah burdan Şubat annelerine gideriz Allahım çok amin
Hala olmadım canım bennn ama testte yapmadım çünkü kasıklarım bacaklarım ağrıyor olucam yani belli yapasam yok o yüzden bugün 3. Günüm
Hepsi kabulümüzMart da çok güzel kız, ben 2014 Mart annesiyim ilk çocuğum harika bir çocuk Allahım esirgesin :) Tabi Şubat olursa daha daha iyi olur :)
Hadi bakalım.. Heyecanlı bekleyiş..umarım bebişin seninledir. Haber ver bizeKızlar günaydın ben sabah kalkıp kan verdim dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım umarım güzel haberleri alırım