- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.361
İnşaallah netleşsin haber edicemAy hadi inşallah
Unutmazsan beni etiketleeeee gelişmelerde
Umarım ben hiç test yapmadım iğne ile ilgili yarın bakalım ikimiz de görürüz umarım 14. Gün de iğne etkisi olmaz herhalde. Bugün batmalı kaşık ağrılarım varBugün ikinci çizgi hiç yok malesef benden iğnenin etkisi geç gidiyor. Yarından itibaren pozitife dönmesini umuyorum
Çok geçmiş olsun bende soğuk algınlığı hapı aldım daha iyiyim şimdi hayırlara çıksın inşallahBende oyleydim bugun biraz toparlandim 27 haziran benim de bat kafami kaldiramadim 2 gun butun vucudum agridi atesim 38 bucuga kadar cikti gebelik dusundugum icin ilacta kullanamadim parol ictim sadece bugun biraz iyiyim sükür
Tesekkur ederim size de gecmis olsun insallahÇok geçmiş olsun bende soğuk algınlığı hapı aldım daha iyiyim şimdi hayırlara çıksın inşallah
Evet canım battan bir gün sonra silik çıkmıştı.Canim senin ilk silik cikan testin battan 1 gun sonra olan miydi bide yumurtlama catlama gunlerini biliyo musun. Hayirli olsun bu arada saglikla ilerlesin insallah
Umutlandırmak istemem ama bu belirtiler bende de oluyordu :) sanki adet olacakmışım gibi belim karnım sancılanıp geçiyordu. Karnımda batmalar oluyordu. Hala da oluyor batmalar karnımda.Evet heyecanli ve stresslişimdiye kadar hiç ağrım yoktu,deminden beri belimde ağrılar gelip gidiyor,sag taraf karnimin altinda batmalar oluyor
Insallah seninledir canim. Bende 5 haftalık hamileyim. Bir aydır aşırı acıkıyor ve çok yiyordum.Transferimin 3. Günü midem kazınıyor sürekli yemek istiyorum. Normalde iştahsız biriyimdir. Sizce ilaçlardan mı yoksa bebişim benimle midir?
Önceki aylarda adete 1hafta kala ağrıdan usanmiştim,kasık,bel karın agrisi hep oluyordu.Bu ay hiç ama hiç ağrı sızı yoktu katiyyen,saat 1den başladı ağrı azar azar gelip gidiyorUmutlandırmak istemem ama bu belirtiler bende de oluyordu :) sanki adet olacakmışım gibi belim karnım sancılanıp geçiyordu. Karnımda batmalar oluyordu. Hala da oluyor batmalar karnımda.
anlaşılan yenisin ve beni tanımıyorsun. Kötü bi sebeple söylemedim yaklaşık bi senendir tüm zorlu yollardan geçen benim üstelik hiç bir problemim yokken bilinmezlikle savaşmak nasıl bir şey ben bilirim. Tabiki de insanların mutluluğunda gözüm yok heleki arkadaşımsa bu kişi asla fesatlık düşünmem. Benle beraber evlenen tüm arkadaşlarım anne olurken ben hala bilinmezlik içindeyim ve bu daha çok sters yapmama sebep oluyor . Herkesin oldu acaba bendeki problem ne diye düşündürüyor kimsenin değil kendimin moralini bozuyorum .çok başka yere çekme konuyu . Bende bir annenin evladıyım o zaman bunda fesatlık düşünüyüm ne alaka yani. Demek istediğim herkes bu şekilde kolaylıkla hamile kalabiliyorken ben zorlu bi mücadelen geçmem beni üzer kimseye kin nefret duymamı sağlmaz umarım gayet açıklayıcı bi şekilde anlatmışımdır ve anlamışsındır:)))))Moraliniz yerle bir olmasın benim de arkadaşlarım anne oluyorlar ve onların mutluluğundan mutluluk duyuyorum hiç moralim bozulmuyor. Herkes bizim gibi zorlu yollardan geçse düzelecek mi moraliniz , hepimiz anne olmayı çok istiyoruz ama olanlar adına da çok mutlu oluyoruz diye düşünüyorum
Öyle yapıyorum artik ya ama gerçekten yavas yavas çocuk fikri bana cok uzak geliyorTabiki canim çok iyi anlıyorum. Hepimiz öyleyiz :)
Reglma 3 4 gün kala bende asiri heyecan başlamıştı. Sürekli duygularımı kontrol etmeye çalıştım. Eğer bu ay olmazsa aklımdan cikaricaktim okudukça insan daha çok heves ediyor sanki.
Bence odak noktanızı değiştirmeye calisin
Acildeki doktor hiçbir ilaç vermedi bekleyelim dedi. Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah ondan biraz olsun güzel birseyler duyabilirimRabbim size bagişlasin bebeginizi doktor progestan ya da herhangi bir ilac vermedi mi?
Hamilelikten şüpheleniyorum testlerinde gittikçe belirginleşiyordu ama kanamam başladı. Evet kanamam var ama agrım sancım yok. Değerim 12 Haziran'da 3tü dün gittiğimde 54e yükselmişti ama kanamam az da olsa devam ediyor hala maalesefHamilelikte mi kanamaniz mi oluyor sakıncalı degilmi hiç duymadım böyle oyuzden sordum
Gecikme oldumu kuzum peki beklesen mi bir kaç gün dahaS sultansultan90 ben bugün sabah test yaptım negatif.. ama bu göğüs hassasiyetiyle hamile olmam lazımbi tek hamileyken yaşadığım bişey bu. İlaç da kullanmadım. Yarın sabah belki kan veririm, kafam rahatlasın da umutlanmayayım boşuna
HatırlamıyorumSizin bat nezamn
En güzeli ya at kafandan o zaman yeğene heyecanlan bu ayKardeşim 22sinde doğum yapacak hastanede yanında olucam nasıl olcak hiç bilmiyorum
Ilaclardan canım transferin 3. Günü henüz hamile olamazsınTransferimin 3. Günü midem kazınıyor sürekli yemek istiyorum. Normalde iştahsız biriyimdir. Sizce ilaçlardan mı yoksa bebişim benimle midir?
Ahh o sabır bende olsaGecikme oldumu kuzum peki beklesen mi bir kaç gün daha