- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.321
Amin çok teşekkür ederim,hala net sonuç alamadim,vucut ısım yüksek 37.2 hiç düşmedi,bu gün adetimin 31ci günü.Geçen yil haziranda gecikme yaşadım adetin 36ci günü oldum,o güne kadar vucut ısım düştü kalkti,ama şimdi hiç düşmedi tam emin olamiyorumHayırlı uğurlu olsun canım bu kuruma çizgisi değil. Rabbim tamamını erdirsin inşallah
XeyrAmin inşaallah cəmi istəyənlərə, indiyə qədər belə gecikme olub heç?
Evet gerçekten öyle biz 5 yıldır evliyiz ama yeni karar verdik. Kaldı 1 gün. Sizin ama 12. Gün çok iğne etkisi duymadım. Yarın daha belirgin olur diye umuyorum. Ben bu sefer daha hiç test yapmadım. Yarın göreceğiz bakalım.Ben de 32 yaşındayım. İlk çocuğumuz olacak bizim de 10 aydır evliyim. 6 aydır deniyoruz biz dene kadar benzer hikaye.. beraber alırız inşallah güzel haberi de
Yaşıyorum Sultanım sen napiyosunKızzzz honki ponki napıyosun
Anladım kuzumAmin çok teşekkür ederim,yok hiç bir kere bile kalmadim,kimyasal belki ola bilir şübheli durum oldu bir defa onada emin deilim
Öyledir muhakkak ama biz anne adeylari çok sabirsizizRabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin duamdasiniz
Geleceği zaman var her bebeğin sanirim canim. O zaman gelince gerisi bahane oluyor.
Sizin gebelik var miydi? Karştırıyorum hala okuyorum epey zamandır ama kaçırmış da olabilirim kusura bakmayınMerhaba kızlar nasilsiniz?hamişler ve durumu belli olmayanlar? belirtileriniz var mi?
Tabiki canim çok iyi anlıyorum. Hepimiz öyleyiz :)Öyledir muhakkak ama biz anne adeylari çok sabirsiziz
Bende beklemedeyim bat 24 haziran test yapsam cikarmi acabaTabiki canim çok iyi anlıyorum. Hepimiz öyleyiz :)
Reglma 3 4 gün kala bende asiri heyecan başlamıştı. Sürekli duygularımı kontrol etmeye çalıştım. Eğer bu ay olmazsa aklımdan cikaricaktim okudukça insan daha çok heves ediyor sanki.
Bence odak noktanızı değiştirmeye calisin
Daha belli değilSizin gebelik var miydi? Karştırıyorum hala okuyorum epey zamandır ama kaçırmış da olabilirim kusura bakmayın
Aynen ole kuzum her ay bekliyoruz vallaYaşıyorum Sultanım sen napiyosunnapcaz zaten baska di mi
Hayat akıyor
Ben olsam beklerdim. Bat bir gün gecikince test yapmıştım.Bende beklemedeyim bat 24 haziran test yapsam cikarmi acaba
Bende oyleydim bugun biraz toparlandim 27 haziran benim de bat kafami kaldiramadim 2 gun butun vucudum agridi atesim 38 bucuga kadar cikti gebelik dusundugum icin ilacta kullanamadim parol ictim sadece bugun biraz iyiyim sükürİyi akşamlar kızlar regle bir hafta var ben yazın ortasında hastacik oldum boğazlarım ağrıyor 5 gündür kesintisiz kasık ağrısı yaşıyorum vücudum acıyor bu nedir anlayamadım göğüs hassasiyetim yok ama çok halsizim bu sıcakta insan neden hasta olur kiii(((
Aynı korku bende de başladıOlsun uzaklaşmak iyi gelmiştir. Yenilenmişsin. O zaman çalışmalara devam..Biz bugün 6 haftalık olduk. Cuma ultrason var ona gidicem kalp atışı için bakalım tekrar kaybetme korkusu da beni mahvediyor. Umarım bu sefer bir sorun çıkmaz. Kritik haftalara geldim
Canim senin ilk silik cikan testin battan 1 gun sonra olan miydi bide yumurtlama catlama gunlerini biliyo musun. Hayirli olsun bu arada saglikla ilerlesin insallahBen olsam beklerdim. Bat bir gün gecikince test yapmıştım.
Bugün ikinci çizgi hiç yok malesef benden iğnenin etkisi geç gidiyor. Yarından itibaren pozitife dönmesini umuyorumEvet gerçekten öyle biz 5 yıldır evliyiz ama yeni karar verdik. Kaldı 1 gün. Sizin ama 12. Gün çok iğne etkisi duymadım. Yarın daha belirgin olur diye umuyorum. Ben bu sefer daha hiç test yapmadım. Yarın göreceğiz bakalım.