Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun canım bu kuruma çizgisi değil. Rabbim tamamını erdirsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim,hala net sonuç alamadim,vucut ısım yüksek 37.2 hiç düşmedi,bu gün adetimin 31ci günü.Geçen yil haziranda gecikme yaşadım adetin 36ci günü oldum,o güne kadar vucut ısım düştü kalkti,ama şimdi hiç düşmedi tam emin olamiyorum

Ben de 32 yaşındayım. İlk çocuğumuz olacak bizim de 10 aydır evliyim. 6 aydır deniyoruz biz de ne kadar benzer hikaye.. beraber alırız inşallah güzel haberi de
Evet gerçekten öyle biz 5 yıldır evliyiz ama yeni karar verdik. Kaldı 1 gün. Sizin ama 12. Gün çok iğne etkisi duymadım. Yarın daha belirgin olur diye umuyorum. Ben bu sefer daha hiç test yapmadım. Yarın göreceğiz bakalım.

Hanımlar merhaba, benim adetim iki gün gecikti bütün 3. Gün hala gelen giden olmadı. Dün sabah test yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekleyeyim mi kan testi için sizce?

Öyledir muhakkak ama biz anne adeylari çok sabirsiziz
Tabiki canim çok iyi anlıyorum. Hepimiz öyleyiz :)
Reglma 3 4 gün kala bende asiri heyecan başlamıştı. Sürekli duygularımı kontrol etmeye çalıştım. Eğer bu ay olmazsa aklımdan cikaricaktim okudukça insan daha çok heves ediyor sanki.
Bence odak noktanızı değiştirmeye calisin

Bende beklemedeyim bat 24 haziran test yapsam cikarmi acaba

Bende oyleydim bugun biraz toparlandim 27 haziran benim de bat kafami kaldiramadim 2 gun butun vucudum agridi atesim 38 bucuga kadar cikti gebelik dusundugum icin ilacta kullanamadim parol ictim sadece bugun biraz iyiyim sükür

Aynı korku bende de başladıhaftalar bir an önce geçsin istiyorum hafif lekelenmeler masumda olsa korkutmuyor degil Allah sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin kadın olmak cok zor hamile kalmanin stresi kaldiktan sonra saglikla ilerlyecek mi stresi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bugün ikinci çizgi hiç yok malesef benden iğnenin etkisi geç gidiyor. Yarından itibaren pozitife dönmesini umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…