- 22 Mayıs 2022
- 275
- 313
- 34
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.401
Ben de evde duramadım arkadaşıma geldim zaman geçsin diyeYaaa yarın inşallah çizgi koyulaşır kutlarız. Ben de düğündeyim zaman geçmiyor eve gidip hemen uyusam şu gün bitse diyorum.çok heyecanlıyım. Her tuvalete gittiğimde kırmızıları görmediğim için bir bayram havasında çıkıyorum yarın göreceğiz
Ebet yaa niye böyle cikmis inşallah problemli bir olay değildirDiyarbakır’dayım canım sabah kan verdim 140 çıktı. 2 gün önce 94 tü saçma ve rutin bir artış söz konusu salı dr a gideceğim sağlıklı yükselmiyor sonlanır hfta içi muhtemelen
Ya da doluKimyasal olsa düşmesi lazım ama düşmüyor ya boş ya da dış gebelik
Yok önemli değil kusurluk hiç bi şey yapmadınız. 1 senedir çabalıyoruz öncesi de var . Bu bir sene içerisinde kimyasalda geçirdim çift çizgide gördüm hayatımda ilk defa geciktim vs vs bir sürü şey . Her defasında umutlanıp umutlanıp yere düşmek ne demek yaşayan sizler bilirsiniz eminim ki . Gerçekten bi kadın için en zorlu süreç anne olmaya calişmak ve sonrasıdır . Allah herkesin kalbindekini gönlündekini versin . Onun bunun mutluğuyla hüzün duycak değilim. Orda öyle yazmamdaki tek sebep yine çevremden biris hamile ve bunu gördükçe ben sters oluyorum dercesine bişeydi . Neyse ki yanlış anlaşılmaları düzeltebilcek yaşta insanlarız.. Allah seninde gönlündekine ulaşmana yardım etsin . Burdaki tüm kadınların. Hepiniz benim için birer çiçeksiniz ..Moralim yerle bir oldu cümlesini görünce negatif bir his uyandırdı bende o yüzden yazdım kusura bakma haddim değil tabi ki kimseyi yargılamak , zor bir süreçten geçiyoruz ancak yaşayan anlar 6 aydır benim de ağladığım isyan ettiğim kabuslarla uyandığım çok gece oldu ama inadına iyiye odaklanmaya çalışıyorum sadece başkalarıyla durumumuzu kıyaslayıp mutsuz olmayı doğru bulmadım. Dilerim herkes bu güzel duyguya kolayca kavuşur kimsenin gönlü bu denli yorulmaz. Senin de bu çabanın karşılığını bi an önce alman için duacıyım , tekrar kusura bakma
Ben de evde duramadım arkadaşıma geldim zaman geçsin diyeçok heyecanlıyım senin gibi, yarın güzel haberlerde buluşmak üzere
İğneden sonra kaç gün geçti peki?Günaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3086260
14. Günüm bugün?İğneden sonra kaç gün geçti peki?
Merhaba var gibi gözüküyor sonuçta ilk on dkyı dikkate almamızı söylüyorlar. Benimde yukarıda çok silik bir çizgi çıktı ama 14. Günüm erken gebelik testi ile. Kan testi ne zaman yaptıracaksın?Kızlar beni hatırladınız mi 25 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım daha adet olmamistim 12.gun kanda negatif çıkmıştı bu sabah ilk idrarla tekrarladım ilk 4 dakikada yansıma gibiydi hatta gözlerim beni sasirtiyo dedim bazen fazla bakınca var gibi görünür ya emin olamadım 10 dakikadan sonra göründü acaba kuruma çizgisi mi emin olamadım
Kuruma çizgisi sanırım ben hiçbir şey göremedimGünaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3086260
Pyro clınıce marka erken gebelik testi yaptım bariz negatif. Markayı duymadığım için artimed normal kaset test yaptım beraberinde. O da negatif malesef. Regli bekleyeceğimGünaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3086260
Anladım pozitife döner belki sanırım daha erken benimki de çok belirsiz belki de kendimi kandırıyorum. Bilemiyorum ben de. Hemen üzülmeyelim. Benim testime ne diyorsun ? Kuruma çizgisi miPyro clınıce marka erken gebelik testi yaptım bariz negatif. Markayı duymadığım için artimed normal kaset test yaptım beraberinde. O da negatif malesef. Regli bekleyeceğim
Hayalet çizgi görüyorum umarım vardır. Bence biz bugün kan verelim çünkü ben de çeker çekmez atmıştım bi iki dk sonra çok silik de olsa ikinci çizgi gördüm. Yanlış da görmüş olabilirim. Kanla netleşir böyle kararsız kalıp Stres olmaktan iyidirGünaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3086260
Ben göremedim yaKızlar beni hatırladınız mi 25 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım daha adet olmamistim 12.gun kanda negatif çıkmıştı bu sabah ilk idrarla tekrarladım ilk 4 dakikada yansıma gibiydi hatta gözlerim beni sasirtiyo dedim bazen fazla bakınca var gibi görünür ya emin olamadım 10 dakikadan sonra göründü acaba kuruma çizgisi mi emin olamadım
Benimde iki ay önce boyleydi umudunuzu kurmak istemem ama sonra regl oldumHayalet çizgi görüyorum umarım vardır. Bence biz bugün kan verelim çünkü ben de çeker çekmez atmıştım bi iki dk sonra çok silik de olsa ikinci çizgi gördüm. Yanlış da görmüş olabilirim. Kanla netleşir böyle kararsız kalıp Stres olmaktan iyidir
14.gün iğne etkisi olmaz canım. İnşallah koyulaşır o çizgi14. Günüm bugün?
Bence de kan testi verelim ikilemde kalmak çok zor. Evet ben de siz de ikinci fotoğrafta görüyorum.Hayalet çizgi görüyorum umarım vardır. Bence biz bugün kan verelim çünkü ben de çeker çekmez atmıştım bi iki dk sonra çok silik de olsa ikinci çizgi gördüm. Yanlış da görmüş olabilirim. Kanla netleşir böyle kararsız kalıp Stres olmaktan iyidir