Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de evde duramadım arkadaşıma geldim zaman geçsin diye çok heyecanlıyım senin gibi, yarın güzel haberlerde buluşmak üzere

Yok önemli değil kusurluk hiç bi şey yapmadınız. 1 senedir çabalıyoruz öncesi de var . Bu bir sene içerisinde kimyasalda geçirdim çift çizgide gördüm hayatımda ilk defa geciktim vs vs bir sürü şey . Her defasında umutlanıp umutlanıp yere düşmek ne demek yaşayan sizler bilirsiniz eminim ki . Gerçekten bi kadın için en zorlu süreç anne olmaya calişmak ve sonrasıdır . Allah herkesin kalbindekini gönlündekini versin . Onun bunun mutluğuyla hüzün duycak değilim. Orda öyle yazmamdaki tek sebep yine çevremden biris hamile ve bunu gördükçe ben sters oluyorum dercesine bişeydi . Neyse ki yanlış anlaşılmaları düzeltebilcek yaşta insanlarız.. Allah seninde gönlündekine ulaşmana yardım etsin . Burdaki tüm kadınların. Hepiniz benim için birer çiçeksiniz ..

Kızlar bende bugün gidip test alıp yapacağım 8 gün geciktim tam yeter herhald bu kadar beklemek geçen ayda 15 gün gecikmistim ama her zamanki gibi negatifti normalde hiç gecikmezdii 2 aydır alt üst oldum resmen bakalımmm banada dua edin özellikle hamile olanlar etsin hemen kabul olur derler 3 yılın sonunda güzel bir haber alırım insallah

Kızlar beni hatırladınız mi 25 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım daha adet olmamistim 12.gun kanda negatif çıkmıştı bu sabah ilk idrarla tekrarladım ilk 4 dakikada yansıma gibiydi hatta gözlerim beni sasirtiyo dedim bazen fazla bakınca var gibi görünür ya emin olamadım 10 dakikadan sonra göründü acaba kuruma çizgisi mi emin olamadım

Eklentiler

• IMG_20220620_092632.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20220620_092326.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220620_092249.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba var gibi gözüküyor sonuçta ilk on dkyı dikkate almamızı söylüyorlar. Benimde yukarıda çok silik bir çizgi çıktı ama 14. Günüm erken gebelik testi ile. Kan testi ne zaman yaptıracaksın?

Herkese günaydın. Bugün adetimin 35. Günü ve hâlâ ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiçbir şey yok. Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Bu 2. Adetim olacaktı. İlki 39 gün sonra geldi. Adetlerim ne zaman düzene girer ((

Günaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 3086260
Pyro clınıce marka erken gebelik testi yaptım bariz negatif. Markayı duymadığım için artimed normal kaset test yaptım beraberinde. O da negatif malesef. Regli bekleyeceğim

Eklentiler

• 52882C8A-1D0A-4FB8-B6F1-BC0A2B3B5699.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 76
  • E17D8F1C-812F-4FD3-9D08-E81C42904337.jpeg
    148 KB · Görüntüleme: 69
Pyro clınıce marka erken gebelik testi yaptım bariz negatif. Markayı duymadığım için artimed normal kaset test yaptım beraberinde. O da negatif malesef. Regli bekleyeceğim
Anladım pozitife döner belki sanırım daha erken benimki de çok belirsiz belki de kendimi kandırıyorum. Bilemiyorum ben de. Hemen üzülmeyelim. Benim testime ne diyorsun ? Kuruma çizgisi mi

Günaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 3086260
Hayalet çizgi görüyorum umarım vardır. Bence biz bugün kan verelim çünkü ben de çeker çekmez atmıştım bi iki dk sonra çok silik de olsa ikinci çizgi gördüm. Yanlış da görmüş olabilirim. Kanla netleşir böyle kararsız kalıp Stres olmaktan iyidir

Eklentiler

• image.jpg
    180,4 KB · Görüntüleme: 69
Ben göremedim ya

Benimde iki ay önce boyleydi umudunuzu kurmak istemem ama sonra regl oldum

Bence de kan testi verelim ikilemde kalmak çok zor. Evet ben de siz de ikinci fotoğrafta görüyorum. Çok umutlanmadan gidelim kan verelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…