Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ole kuzum her ay bekliyoruz valla 🤣🤣
Bu ay onu bile beklemiyorum bence sonuç belli😄 bu kadar ay olmamış bu ay neden olsun artık bu kafadayım çok garip😄
Kızım rahatsızdı 4 gündür şimdi bugun temizliğimi yapıp yarından itibaren gezmelere başlıyorum inşallah

Bugün ikinci çizgi hiç yok malesef benden iğnenin etkisi geç gidiyor. Yarından itibaren pozitife dönmesini umuyorum 🥰🙏
İnşallah canım
Çoğu kiside 12 gun pozitif oluyormus ama bazilarinda 14 günmüş.
Fakat gerçek pozitifi görmek için 17. Günden itibaren emin olabilirsin

İnşallah canım
Çoğu kiside 12 gun pozitif oluyormus ama bazilarinda 14 günmüş.
Fakat gerçek pozitifi görmek için 17. Günden itibaren emin olabilirsin
Aslında iğnem 6 Haziran akşam 8de yapıldı, iğnenin 9. Gününden itibaren test yapıp kıyasladım etkisini görmek için. Fotoğraftaki gibi testler. Pozitife dönmesini umuyorum ☹️

Eklentiler

• 6E5EBE5B-774E-4D0C-BD91-59C4D74538C3.jpeg
    6E5EBE5B-774E-4D0C-BD91-59C4D74538C3.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 73
Ben 29 yaşındayım
2 çocuk annesiyim oğlum 12
Kızım 9 yaşında yani küçük yaşta anne oldum doğum yapınca hemşireler öyle demişti zaten küçük anne kalmıştı adım ne hamileliğimde nede çocuk buyutmeden birşey anladım oyuzden şimdi 3 çocuğu aklım basimdayken büyütmek istiyorum nasip olursa bat 24 haziran bekliyorum ama ilk önce hiç anne olmamış bu duyguyu tatmamış anne adaylarına versin inşallah

Bu ay onu bile beklemiyorum bence sonuç belli😄 bu kadar ay olmamış bu ay neden olsun artık bu kafadayım çok garip😄
Kızım rahatsızdı 4 gündür şimdi bugun temizliğimi yapıp yarından itibaren gezmelere başlıyorum inşallah
Geçmiş olsun kuzum bende yaptırdım yaz temizligi heryer mis gibi 🤣🤣 gez gezz dagıt kafaları

Aslında iğnem 6 Haziran akşam 8de yapıldı, iğnenin 9. Gününden itibaren test yapıp kıyasladım etkisini görmek için. Fotoğraftaki gibi testler. Pozitife dönmesini umuyorum ☹️
Döner inşallah canım
Dönmezse muhtemelen 23unun aksami ya da 24unde reglni görürsün kuzum az kalmış

X