- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.341
Bu ay onu bile beklemiyorum bence sonuç belliAynen ole kuzum her ay bekliyoruz valla
İnşallah canımBugün ikinci çizgi hiç yok malesef benden iğnenin etkisi geç gidiyor. Yarından itibaren pozitife dönmesini umuyorum
Ayyyy çok heyecanlı hadi inşallahDaha belli değilher ay bir karmaşa içindeyim,bu ay da günüm geçti vucut ısım yüksek bekliyorum 3-4gun de geçsin kan tahlili yaptiricam
Aslında iğnem 6 Haziran akşam 8de yapıldı, iğnenin 9. Gününden itibaren test yapıp kıyasladım etkisini görmek için. Fotoğraftaki gibi testler. Pozitife dönmesini umuyorumİnşallah canım
Çoğu kiside 12 gun pozitif oluyormus ama bazilarinda 14 günmüş.
Fakat gerçek pozitifi görmek için 17. Günden itibaren emin olabilirsin
Evet heyecanli ve stressliAyyyy çok heyecanlı hadi inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel duan içinÜzülmeyin bu sefer sağlıkli olur inşaallah,stres yapmayin ,belki yerleşme kanamasi olmuş
Amin inşallah teşekkür ederim. Daha önceki düştüklerimdeki kadar veya adetimdeki kadar yoğun değil ama az da olsa devam ediyor hala.Insallah sağlikla ilerler kanamaniz yogun mu?
Hamilelikte mi kanamaniz mi oluyor sakıncalı degilmi hiç duymadım böyle oyuzden sordumAmin inşallah teşekkür ederim. Daha önceki düştüklerimdeki kadar veya adetimdeki kadar yoğun değil ama az da olsa devam ediyor hala.
Geçmiş olsun kuzum bende yaptırdım yaz temizligi heryer mis gibiBu ay onu bile beklemiyorum bence sonuç bellibu kadar ay olmamış bu ay neden olsun artık bu kafadayım çok garip
Kızım rahatsızdı 4 gündür şimdi bugun temizliğimi yapıp yarından itibaren gezmelere başlıyorum inşallah
Test yapıyor musun benim 3 gün geçmesine rağmen dün negatif çıktı yine.Daha belli değilher ay bir karmaşa içindeyim,bu ay da günüm geçti vucut ısım yüksek bekliyorum 3-4gun de geçsin kan tahlili yaptiricam
Rabbim size bagişlasin bebeginizi doktor progestan ya da herhangi bir ilac vermedi mi?Amin inşallah teşekkür ederim. Daha önceki düştüklerimdeki kadar veya adetimdeki kadar yoğun değil ama az da olsa devam ediyor hala.
Dün yaptim 3çizgi çıktıTest yapıyor musun benim 3 gün geçmesine rağmen dün negatif çıktı yine.
Sabah ilk idrarla tekrarlayin benceDün yaptim 3çizgi çıktıtestin kafasi bozulmuş
Döner inşallah canımAslında iğnem 6 Haziran akşam 8de yapıldı, iğnenin 9. Gününden itibaren test yapıp kıyasladım etkisini görmek için. Fotoğraftaki gibi testler. Pozitife dönmesini umuyorum
Ay hadi inşallahEvet heyecanli ve stresslişimdiye kadar hiç ağrım yoktu,deminden beri belimde ağrılar gelip gidiyor,sag taraf karnimin altinda batmalar oluyor
Ohhhh sefan olsunGeçmiş olsun kuzum bende yaptırdım yaz temizligi heryer mis gibigez gezz dagıt kafaları
Hahahha çok iyi yaKocasinin spermlerini şırıngaya doldurmuş kendine enjekte etmis ve hamile kalmışkendince aşılama gibi bisey
Sizin bat nezamnOhhhh sefan olsun
Kardeşim 22sinde doğum yapacak hastanede yanında olucam nasıl olcak hiç bilmiyorumDöner inşallah canım
Dönmezse muhtemelen 23unun aksami ya da 24unde reglni görürsün kuzum az kalmış