Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım ben hiç test yapmadım iğne ile ilgili yarın bakalım ikimiz de görürüz umarım 14. Gün de iğne etkisi olmaz herhalde. Bugün batmalı kaşık ağrılarım var 🤷🏻‍♀️
Canım iğne olduysan 17. Günü bekle bence
Regl olmazsan 17. Gün yap genelde o gün regl olunuyor

Ahh o sabır bende olsa 😁 3 gün var regle. Ama olsa 11.gün çıkar testte genelde. Sabredebilirsem regli beklicem ama yarın kaşıntım tutarsa gider kan veririm
Kız gitme dur bi yere bekle canım 3 gün daha olmazsan ver insallah olmucaksın güzel sonuclar al cok erken yapmıssın ama en azından regl günşn gelsin :)

Canım iğne olduysan 17. Günü bekle bence
Regl olmazsan 17. Gün yap genelde o gün regl olunuyor
Aaa ben hep 14 diye okudum doktorum da Yeni bat tarihin 20-21 Haziran demişti 🥺🥺🥺 ona şartladım ben de yarın bi yaparım meraktan ölürüm yoksa eğer gelmezse adetim. Umarım gelmez bir de 17. Gün yapayım o zaman 👍🏻

En güzeli ya at kafandan o zaman yeğene heyecanlan bu ay🥰 yeğen de evlat yarısıdır bi bakmışsın dogdusu emdisi senin de regl geçmiş
İlk defa teyze oluyorum çok heyecanlıyım 😍 onunla beraber unuturum ben de kafam dağılır diye düşünüyorum yanında kalıcam bi süre bana da uğurlu gelecek inanıyorum ❤️

Umarım ben hiç test yapmadım iğne ile ilgili yarın bakalım ikimiz de görürüz umarım 14. Gün de iğne etkisi olmaz herhalde. Bugün batmalı kaşık ağrılarım var 🤷🏻‍♀️
Bugün de ikinci çizgi silik ama daha çok kuruma çizgisine benziyo. Yarın erken gebelik testi yapıcam , bugün zaman geçsin diye bütün evi temizliğe kalkıştım 😅 yarın iyisiyle kötüsüyle yeni bi gün olacak 😇

anlaşılan yenisin ve beni tanımıyorsun. Kötü bi sebeple söylemedim yaklaşık bi senendir tüm zorlu yollardan geçen benim üstelik hiç bir problemim yokken bilinmezlikle savaşmak nasıl bir şey ben bilirim. Tabiki de insanların mutluluğunda gözüm yok heleki arkadaşımsa bu kişi asla fesatlık düşünmem. Benle beraber evlenen tüm arkadaşlarım anne olurken ben hala bilinmezlik içindeyim ve bu daha çok sters yapmama sebep oluyor . Herkesin oldu acaba bendeki problem ne diye düşündürüyor kimsenin değil kendimin moralini bozuyorum .çok başka yere çekme konuyu . Bende bir annenin evladıyım o zaman bunda fesatlık düşünüyüm ne alaka yani. Demek istediğim herkes bu şekilde kolaylıkla hamile kalabiliyorken ben zorlu bi mücadelen geçmem beni üzer kimseye kin nefret duymamı sağlmaz umarım gayet açıklayıcı bi şekilde anlatmışımdır ve anlamışsındır:)))))
Moralim yerle bir oldu cümlesini görünce negatif bir his uyandırdı bende o yüzden yazdım kusura bakma haddim değil tabi ki kimseyi yargılamak , zor bir süreçten geçiyoruz ancak yaşayan anlar 6 aydır benim de ağladığım isyan ettiğim kabuslarla uyandığım çok gece oldu ama inadına iyiye odaklanmaya çalışıyorum sadece başkalarıyla durumumuzu kıyaslayıp mutsuz olmayı doğru bulmadım. Dilerim herkes bu güzel duyguya kolayca kavuşur kimsenin gönlü bu denli yorulmaz. Senin de bu çabanın karşılığını bi an önce alman için duacıyım , tekrar kusura bakma 🙏

Evet canım battan bir gün sonra silik çıkmıştı.
Yumurtlamadan kendim anlamıyorum takvime göre doğruysa yumurtlama zamanında ilişkimiz olmuştu. O zaman sivilcem çıkmıştı bende belki yumurtlama zamanım diye düşündüm ama akıntıdan vs anlamıyorum açıkçası canim. Eğer doğruysa 31 mayıs yüksek hamilelik gösteriyordu takvimimde. O günü değerlendirmistik.
Çok teşekkür ediyorum.
Anladim canim benimde bat 27 haziran 14 unde catlama oldu dun test yaptim oylesine tabiki bisey cikmadi daha cok erken. Bu ay femara kullandim ilk defa bi umutluyum insallah nasip olur 🙏

Kizlar aranizda gogus ucu hassasiyeti yasayan var mi ? Suan yumurtlamadan ortalama 5 gun gecti. Normalde adete 1 veya 2 gun kala goguslerim agrir oda yanlardan hic gogus ucumun agridigini bilmem. Hatta bazen hic agrimaz bile. Bu ay yumurtlama oncesi yumurtlama ve sonrasi nerdeyse 2ser 2ser degerlendirdik umitlenmeden duramiyorum. Bugune kadar iyiydimde hatta tatile falan gittim kafami dagittim bugun bu hassasiyet basladi. Cok erken gebelik belirtisi icin biliyorum ama aklimda gitmiyo degil 😁

Bugün de ikinci çizgi silik ama daha çok kuruma çizgisine benziyo. Yarın erken gebelik testi yapıcam , bugün zaman geçsin diye bütün evi temizliğe kalkıştım 😅 yarın iyisiyle kötüsüyle yeni bi gün olacak 😇
Yaaa yarın inşallah çizgi koyulaşır kutlarız. Ben de düğündeyim zaman geçmiyor eve gidip hemen uyusam şu gün bitse diyorum. 😁😁😁 çok heyecanlıyım. Her tuvalete gittiğimde kırmızıları görmediğim için bir bayram havasında çıkıyorum 💃🏼💃🏼💃 yarın göreceğiz 🥰

X