- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.301
Hayırlı uğurlu olsun canım bu kuruma çizgisi değil. Rabbim tamamını erdirsin inşallahMerhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeeeneyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? M Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 ve diğer kizlar
İkinci iğnene mi geçtin canımValla ben neredeyse 10 gündür yokum çok saçma sapan şeylerle uğraştım ya adet oldum bitti bile yani şimdi birdaha iğne olucam hayırlısı artık diyorum
Bu gerçek miKocasinin spermlerini şırıngaya doldurmuş kendine enjekte etmis ve hamile kalmışkendince aşılama gibi bisey
Insallah sağlikla ilerler kanamaniz yogun mu?Güzel duaların için teşekkür ederim canım. Gittim acile değerim 54 çıktı doktor beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok pazartesi tekrar tahlil ver dedi
Göğüs ağrım hiç yok zaten 70 b göğüs şiştiyse de anlamamışımdırBenim de ağrılarım var ama adet ağrısı ile çok benzer ağrılar. Batmalar daha önce olmuştu. Tuvalet için ben de sabaha karşı çok fena şekilde uyanıyorum. Bakalım ben de herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum ama çok heyecanlıyım. Şimdiden göğüs ve kaşık ağrıları var. Umarım adet olmayız.
Kızlar benim forumda okuduğum da kadının eşi coviddi mecbur yumurtlamaya denk geldiği için öyle yaptığını söylemişti ama sonucu görememiştim o mu acaba?Bunu bende okumuştum. Bu kadınlardan korkulur akıllarına da geliyorama hamile kaldığını söylemişti bende öyle hatırlıyorum.
Rabbim en hayırlı en yakin zamanda nasip etsin canım bu süreçte düşük kimyasal vs de yaşamadın miYok katiyyen kilolu deyilim,sebepsiz yani infertilite
Kızzzz honki ponki napıyosunRabbim en hayırlı en yakin zamanda nasip etsin canım bu süreçte düşük kimyasal vs de yaşamadın mi
28 yaşındayım ilk çocuğumuz olacak inşallah. 6 aydın deniyoruz.Göğüs ağrım hiç yok zaten 70 b göğüs şiştiyse de anlamamışımdırama kasık ağrım fazlaca var. Umarım olmayız. Sen Kaç yaşındasın?
Ben de 32 yaşındayım. İlk çocuğumuz olacak bizim de 10 aydır evliyim. 6 aydır deniyoruz biz de28 yaşındayım ilk çocuğumuz olacak inşallah. 6 aydın deniyoruz.Sen kaç yaşındasın?
Yok ben çok daha önce okumuştum belki de covid yoktu bile o zaman. Ama ondan sonra ilham kaynağı olarak deneyenler olmuştur belki. Kendi adıma kulağa saçma geliyor ben denemem öyle bir şeyi ama deneyenler gerçekten işe yarıyorsa dönüş yapsınKızlar benim forumda okuduğum da kadının eşi coviddi mecbur yumurtlamaya denk geldiği için öyle yaptığını söylemişti ama sonucu görememiştim o mu acaba?
Moraliniz yerle bir olmasın benim de arkadaşlarım anne oluyorlar ve onların mutluluğundan mutluluk duyuyorum hiç moralim bozulmuyor. Herkes bizim gibi zorlu yollardan geçse düzelecek mi moraliniz , hepimiz anne olmayı çok istiyoruz ama olanlar adına da çok mutlu oluyoruz diye düşünüyorumAy kızlar demin benden 1 ay önce evlenen bi arkadaşımın durumunda hamile olduğunu gördüm moralim yerle bir oldubende anne olmak istiyorum
Canım sen çatlatma iğnesinden sonra hiç doktora gittin mi ?Bugün adet olmadım saliya kadar bekleyeceğim salı gideceğim kesin kist oldu of of çömelirken kasıklarım ağrıyor yüzüstü uzandığımda doluluk var kasikalrimda karnımda ağrı oluyor çatlatma iğnesi 25 gün bitti birde nasıl söylesem bikini bölgem şiş ve alttan baskı oluyo
Amin çok teşekkür ederim,yok hiç bir kere bile kalmadim,kimyasal belki ola bilir şübheli durum oldu bir defa onada emin deilimRabbim en hayırlı en yakin zamanda nasip etsin canım bu süreçte düşük kimyasal vs de yaşamadın mi
Yok daha gitmedim gel demedi adet olmazsan gebelik olur demişti adet olursan da olmaz ikisi de olmadı dün mesaj attım iki gün bekle testi tekrarla dediCanım sen çatlatma iğnesinden sonra hiç doktora gittin mi ?
25 gün uzun bir süre bir görünmende fayda var sanki. Bir önceki iğnemde ben de uzun süre regl olmadım doktora gittiğimde kist vs birşey demedi adet söktürücü tarlusal verdi. Sonra femara ile standart sürece girdim tekrar.Yok daha gitmedim gel demedi adet olmazsan gebelik olur demişti adet olursan da olmaz ikisi de olmadı dün mesaj attım iki gün bekle testi tekrarla dedi