Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun canım bu kuruma çizgisi değil. Rabbim tamamını erdirsin inşallah

Göğüs ağrım hiç yok zaten 70 b göğüs şiştiyse de anlamamışımdır ama kasık ağrım fazlaca var. Umarım olmayız. Sen Kaç yaşındasın?

Ay kızlar demin benden 1 ay önce evlenen bi arkadaşımın durumunda hamile olduğunu gördüm moralim yerle bir oldu bende anne olmak istiyorum

Kızlar benim forumda okuduğum da kadının eşi coviddi mecbur yumurtlamaya denk geldiği için öyle yaptığını söylemişti ama sonucu görememiştim o mu acaba?
Yok ben çok daha önce okumuştum belki de covid yoktu bile o zaman. Ama ondan sonra ilham kaynağı olarak deneyenler olmuştur belki. Kendi adıma kulağa saçma geliyor ben denemem öyle bir şeyi ama deneyenler gerçekten işe yarıyorsa dönüş yapsın

Ay kızlar demin benden 1 ay önce evlenen bi arkadaşımın durumunda hamile olduğunu gördüm moralim yerle bir oldu bende anne olmak istiyorum
Moraliniz yerle bir olmasın benim de arkadaşlarım anne oluyorlar ve onların mutluluğundan mutluluk duyuyorum hiç moralim bozulmuyor. Herkes bizim gibi zorlu yollardan geçse düzelecek mi moraliniz , hepimiz anne olmayı çok istiyoruz ama olanlar adına da çok mutlu oluyoruz diye düşünüyorum

Bugün adet olmadım saliya kadar bekleyeceğim salı gideceğim kesin kist oldu of of çömelirken kasıklarım ağrıyor yüzüstü uzandığımda doluluk var kasikalrimda karnımda ağrı oluyor çatlatma iğnesi 25 gün bitti birde nasıl söylesem bikini bölgem şiş ve alttan baskı oluyo

Son düzenleme:
Canım sen çatlatma iğnesinden sonra hiç doktora gittin mi ?

Yok daha gitmedim gel demedi adet olmazsan gebelik olur demişti adet olursan da olmaz ikisi de olmadı dün mesaj attım iki gün bekle testi tekrarla dedi
25 gün uzun bir süre bir görünmende fayda var sanki. Bir önceki iğnemde ben de uzun süre regl olmadım doktora gittiğimde kist vs birşey demedi adet söktürücü tarlusal verdi. Sonra femara ile standart sürece girdim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…