Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hə,həmyerliyik.Allah tezliklə nəsib eləsin.17 gün keçib,testlər neqativdi

Evet ama zaten bu iş oluyorken şırınga kullanmanın anlamı ne
Yanılıyor olabilirim ama benim hatırladığım aynı kişiden bahsediyorsak o kadın vajinismustu. Yani ilişkiye giremiyordu eşiyle ama hamile kalmayı istediği için denemişti o şekilde. Vajinismus konularını takip ettiyseniz bilirsiniz kimi hiç ilişkiye giremiyor kimi de parmak vs denemeler yapabiliyor ya o da şırıngayla denemişti diye hatırlıyorum.

Amaan neler neler oluyor yaa böyle

Biliyorum bende de vardı doktor tedavisiyle yendim çok şükür. Ama ilk önce tedavi olup ondan sonra hamile kalmak en mantıklısı

Biliyorum bende de vardı doktor tedavisiyle yendim çok şükür. Ama ilk önce tedavi olup ondan sonra hamile kalmak en mantıklısı
Aynen. Bende evlenince neredeyse 3 ay ilişki yaşayamadık. Bende doktora gitmiştim krem falan vermişti. Ama sonra kendiliğinden oldu. Dediğin gibi vajinismusu atlatamadan hamile kalmak istemek çok yanlış. Daha ilişki yaşayamayıp ordan çocuğun çıkacağını düşünmek kimbilir nasıl korkunçtur. Zor bi durum gerçekten Allah o sıkıntıyı yaşayanlara yardım etsin.

Birde gerektiği yerde vajinal muayene vs psikolojik anlamda da çok kötü. Ben kendimde halledemedim doktor sayesinde 3 günde atlattım çok şükür

Bende ovulasyon falan yapmıyorum ama beyaz akıntı geliyor uygulamadan takip ediyorm en yüksek günlerden sadece 1 i ni değerlendirdim 2 Temmuz benim ki de inş olur bakalm

İnşaallah sağlıkli gebelik olur üzülmeyin,adetinizden kaç gün geçti?idrar testi yaptiniz mi hiç?
Çok teşekkür ederim amin inşallah Ben 31 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.12 hazirandan beri de sürekli test yapıyordum. Dün kanamam başladı ondan korkuyorum daha önce 3 defa kimyasal gebelik geçirdim

Çok teşekkür ederim amin inşallah Ben 31 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.12 hazirandan beri de sürekli test yapıyordum. Dün kanamam başladı ondan korkuyorum daha önce 3 defa kimyasal gebelik geçirdim
Üzülmeyin bu sefer sağlıkli olur inşaallah,stres yapmayin ,belki yerleşme kanamasi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…