- 5 Ocak 2017
- 1.394
- 1.030
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.281
hə,həmyerliyik.Allah tezliklə nəsib eləsin.17 gün keçib,testlər neqativdiAmin İnşaAllah çox sağolun,Həmyerliyik deyəsən yazınızdan hiss eledim6 il ərzində gəzmədiyim həkim qalmayıb, hamısı eyni diaqnozu qoyur, psixoloji cəhətdən rahatam ,Allah nə vaxt istəsə onda olacaq inşaallah, neçə gün keçib vaxtinizdan?
Yanılıyor olabilirim ama benim hatırladığım aynı kişiden bahsediyorsak o kadın vajinismustu. Yani ilişkiye giremiyordu eşiyle ama hamile kalmayı istediği için denemişti o şekilde. Vajinismus konularını takip ettiyseniz bilirsiniz kimi hiç ilişkiye giremiyor kimi de parmak vs denemeler yapabiliyor ya o da şırıngayla denemişti diye hatırlıyorum.Evetama zaten bu iş oluyorken şırınga kullanmanın anlamı ne
Amin inşaallah cəmi istəyənlərə, indiyə qədər belə gecikme olub heç?hə,həmyerliyik.Allah tezliklə nəsib eləsin.17 gün keçib,testlər neqativdi
Allahim biz niye boyle degerler görmüyoruzTabi bu ilki baya zar zor gözüküyor hatta:) ben pek umutlanmadım. Sonraki gün akşam test yaptim. Onu da yüklüyorum.
Hgcm battan iki gün sonra 11573 cıktı. Sen belki daha erken öğrendiğin için değer düşük olabilir mi?
Amaan neler neler oluyor yaa böyleYanılıyor olabilirim ama benim hatırladığım aynı kişiden bahsediyorsak o kadın vajinismustu. Yani ilişkiye giremiyordu eşiyle ama hamile kalmayı istediği için denemişti o şekilde. Vajinismus konularını takip ettiyseniz bilirsiniz kimi hiç ilişkiye giremiyor kimi de parmak vs denemeler yapabiliyor ya o da şırıngayla denemişti diye hatırlıyorum.
Biliyorum bende de vardı doktor tedavisiyle yendim çok şükür. Ama ilk önce tedavi olup ondan sonra hamile kalmak en mantıklısıYanılıyor olabilirim ama benim hatırladığım aynı kişiden bahsediyorsak o kadın vajinismustu. Yani ilişkiye giremiyordu eşiyle ama hamile kalmayı istediği için denemişti o şekilde. Vajinismus konularını takip ettiyseniz bilirsiniz kimi hiç ilişkiye giremiyor kimi de parmak vs denemeler yapabiliyor ya o da şırıngayla denemişti diye hatırlıyorum.
Kızlar bugün 20. Günüm akşamdan beri kasıklarımda acayip batma var biraz yürüdük çarşıya gittik falan o zaman başladı hala da var erken olucam yine sanır
Hamiş kızlarimiz var maşallah olsun,benim gibi kesin sonuç almayanlarda var bekliyoruz halanaptiniz kızlar kimler hamiş geri kaldım yaaa
Aynen. Bende evlenince neredeyse 3 ay ilişki yaşayamadık. Bende doktora gitmiştim krem falan vermişti. Ama sonra kendiliğinden oldu. Dediğin gibi vajinismusu atlatamadan hamile kalmak istemek çok yanlış. Daha ilişki yaşayamayıp ordan çocuğun çıkacağını düşünmek kimbilir nasıl korkunçtur. Zor bi durum gerçekten Allah o sıkıntıyı yaşayanlara yardım etsin.Biliyorum bende de vardı doktor tedavisiyle yendim çok şükür. Ama ilk önce tedavi olup ondan sonra hamile kalmak en mantıklısı
Birde gerektiği yerde vajinal muayene vs psikolojik anlamda da çok kötü. Ben kendimde halledemedim doktor sayesinde 3 günde atlattım çok şükürAynen. Bende evlenince neredeyse 3 ay ilişki yaşayamadık. Bende doktora gitmiştim krem falan vermişti. Ama sonra kendiliğinden oldu. Dediğin gibi vajinismusu atlatamadan hamile kalmak istemek çok yanlış. Daha ilişki yaşayamayıp ordan çocuğun çıkacağını düşünmek kimbilir nasıl korkunçtur. Zor bi durum gerçekten Allah o sıkıntıyı yaşayanlara yardım etsin.
Güzel duaların için teşekkür ederim canım. Gittim acile değerim 54 çıktı doktor beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok pazartesi tekrar tahlil ver dediBize de haber ver insallah guzel haberlerle dönersin
Aman Allah herkese nasip etsin sende sırasHamiş kızlarimiz var maşallah olsun,benim gibi kesin sonuç almayanlarda var bekliyoruz hala
Bende ovulasyon falan yapmıyorum ama beyaz akıntı geliyor uygulamadan takip ediyorm en yüksek günlerden sadece 1 i ni değerlendirdim 2 Temmuz benim ki de inş olur bakalm4 Temmuz ama hala yumurtlama göremedim. Bu hafta da evde yokum malesef artık yumurtlama olursa da değerlendiremicem.13. Gün ovulasyona başlamıştım öncesinde yumurtlama olduyssa eğer degerlendirdim. Ama bu ay zorr gibi ya zaten doktora gidicem
Birde gerektiği yerde vajinal muayene vs psikolojik anlamda da çok kötü. Ben kendimde halledemedim doktor sayesinde 3 günde atlattım çok şükür
Amin teşekkür ederimAman Allah herkese nasip etsin sende sıras
İnşaallah sağlıkli gebelik olur üzülmeyin,adetinizden kaç gün geçti?idrar testi yaptiniz mi hiç?Güzel duaların için teşekkür ederim canım. Gittim acile değerim 54 çıktı doktor beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok pazartesi tekrar tahlil ver dedi
Dua edelim insallah pazartesiye kadar sağlıkla ilerler canimGüzel duaların için teşekkür ederim canım. Gittim acile değerim 54 çıktı doktor beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok pazartesi tekrar tahlil ver dedi
Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin duamdasinizAllahim biz niye boyle degerler görmüyoruzmaşallah canım
Çok teşekkür ederim amin inşallahİnşaallah sağlıkli gebelik olur üzülmeyin,adetinizden kaç gün geçti?idrar testi yaptiniz mi hiç?
Amin inşallah canımDua edelim insallah pazartesiye kadar sağlıkla ilerler canim
Üzülmeyin bu sefer sağlıkli olur inşaallah,stres yapmayin ,belki yerleşme kanamasi olmuşÇok teşekkür ederim amin inşallahBen 31 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.12 hazirandan beri de sürekli test yapıyordum. Dün kanamam başladı ondan korkuyorum daha önce 3 defa kimyasal gebelik geçirdim