-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.181
Bu gün ve yarın regl günüm,30-31gunde adet olurum,bekleyip görücez test hayinliyi mi yoksa gebelikmiBenim bu ay ve geçen ayki testim böyle oldu ama regl oldum maalesefinşallah vardır regle kaç gün var?
Çok teşekkür ederim detayli yazdığınız için,ben de yıllardır çift çizgi görmek için uğraşıyorum saatler sonra olsa bile gördükte içim bir tuaf oluyor,duygularimla deyil mantigimla hareket etdikte testin yalnış gosterdiyini biliyorumBende de bu testte 2 defa kuruma cizgisi çıktı saatler sonra.Adetim 5 gün gecikince kan verdim,negatif çıktı.Adet günü geçmeden test yapmayın.İlk 5 dakika içinde çıkarsa doğru sayılıyor zaten.Kaset testte pozitifi görmeden de kan vermeye gitmeyi tavsiye etmiyorum.Ben 1,5 saatlik uzaklıktaki hasteneye gittim onun için.Negatifi görünce de acele etdiğimi görmüş oldum.Zamanıma,parama yazık oldu.Biz hamile kalmayı o kadar istiyoruz ki, her şeyden ümitleniyoruz.İnşallah siz hamilesinizdir.
Sana garip gelen benim her ay yaşadığım şey çok ilginçAy kendimi umutsuz vaka gibi hissediyorumadetim bugünde tuhaf şeffaf akıntıyla karışık geliyo ne biçim regli ye denk geldim aman Allahım diyorum
Değer 25 civarlarındaysa su an bu pembelik çok bile :) erken gebelik testi değil sanırım bunlar ama hassasliklari çok iyiymisBugün adetimin ilk günü 4 gündür kaset test yapıyorum. Üstteki dünkü alttaki bugünki test. İkisi de ilk 3 dk da böyle çıktı. İki gün önce beta hcg 13.48 çıktı. İki günde ikiye katlıyorsa bugün koyulaşması gerekiyordu değil mi? Yoksa koyulaşması için daha da yüksek mi olması gerek?? Lütfen bilenler yardımcı olsun...kimyasala dönüyor diye çok üzüldüm bugün.
Hadi yaaDeğer 25 civarlarındaysa su an bu pembelik çok bile :) erken gebelik testi değil sanırım bunlar ama hassasliklari çok iyiymis
Ayy benim ilk kez böyle oluyo napiyimSana garip gelen benim her ay yaşadığım şey çok ilginç
Canim kusura bakma atamadim ustteki iki gun once digeri de dün yaptigim test olmasi gerektiginden biraz daha koyu cikti kopkoyu olmasa bileTamam canim
Valla ben neredeyse 10 gündür yokum çok saçma sapan şeylerle uğraştım ya adet oldum bitti bile yani şimdi birdaha iğne olucam hayırlısı artık diyorumBuralardayım baby.. Sen naptn sen yoktun??
Bende senin durumdayım benimde bat 24 haziran goguslerde şişlik var kasıkta ağrı ve batmalar var hayırlısı olsun inşallahmerhaba bat tarihim 20 Haziran 2 gün var. Göğüslerde şişkinlik ve dün akşam kasıklarda ağrı batma hissettim. Bugün de sabah akışkan beyaz bir akıntı geldi. 6 Haziran çatlatma iğnesi yapmıştım. Baya bir heyecan bastı.
ben 10 aydır savaşıyorum neden diye sürekli sorguluyorum kendimi ve her sorguladığımda başıma bişi geliyor 10 aydır ilk defa mayısta iğneleme yapabildik düşün yani ve saldım yani tamamen canım sende sal kendini düşünmemek için uğraş bul ben hep dedim evden çalışıyorum ve 2 kedişim var bunlarla ilgilenmekten düşünme fırsatım olmadı ve geçen ay bunun sayesinde iğneleme yapabildik herşeyin başı sağlık sağlıklı olduktan sonra elbet olur doktorum hep der bana bak %49 bizdense %51 allahtan der o kadar haklı kiAh o kadar doğru yazmışın ki Cidden nasip çok istedikçe bı akslikleroluyor
Hayırlısı olsun canimCanim kusura bakma atamadim ustteki iki gun once digeri de dün yaptigim test olmasi gerektiginden biraz daha koyu cikti kopkoyu olmasa bileEki Görüntüle 3085668
Gebelik testi erken olanından mi yapmistin canımEki Görüntüle 3085679
Bu da bugünkü