Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne güzel bir kıpkırmızı çizgi canım hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş

Merhaba hanımlar, ben de uzun suredir grubu takip ediyorum. Yazdıklarınızı okuyorum. Bugün yazayım dedim. Benim bat bugündü. Hala bir şey olmadı çok heyecanlı olmakla birlikte müthiş baş ağrım var böyle olan var mı hiç aranızda?

Ayy hamiş haberi geldiiiii.. Canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Ayyy ne güzel bir kıpkırmızı çizgi canım hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş
Çok teşekkür ediyorum aminn insallah kanda da görürüm de rahatlarım. Tam haftasonuna denk geldi şansıma ama dayanamiycam yarin özel hastaneye gidicem kan testi vermeye.

Yaaa maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤

Aminn insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bir dusugum var belki oyle olmasaydi bu kadar cocuk dusunmezdim belki 1 yillik evliyim daha 25 yasindayim ama dusukden sonra olmaz diyenler oldu birsuru seyler insanin beynini bulandiriyorlar ,
Bende de sürpriz bir gebelik sonucu 10.haftada bebekte kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Daha 9 aylık evliyim. İlk gebelikte düşünmüyorduk çok erkendi diye. Nasip oldu. Sonra mutlu sona ulaşamadık. Ondan sonra benim de içime bi çocuk isteği düştü. Kürtajdan sonra 3 ay ara verdim. 2 aydır da aktif olarak çalışmalara başladım. Ama bi şey olduğu yok

Anladim canim,benim için vakit geçmek bilmiyor uyusamda yarın olsa vucut ısım ölçsemsabah yaptigim testi suya tutdum kuruladim,hala çizgi görünüyor
Bende de bu testte 2 defa kuruma cizgisi çıktı saatler sonra.Adetim 5 gün gecikince kan verdim,negatif çıktı.Adet günü geçmeden test yapmayın.İlk 5 dakika içinde çıkarsa doğru sayılıyor zaten.Kaset testte pozitifi görmeden de kan vermeye gitmeyi tavsiye etmiyorum.Ben 1,5 saatlik uzaklıktaki hasteneye gittim onun için.Negatifi görünce de acele etdiğimi görmüş oldum.Zamanıma,parama yazık oldu.Biz hamile kalmayı o kadar istiyoruz ki, her şeyden ümitleniyoruz.İnşallah siz hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…