- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.161
22 gün oldu cnm yarın 23Bekle bakalım kacıncı gün oldu 20 oldunmu
2 gün daha bekle sonea artık doktora git canım kist fln olmus olması ihtimaline karşı 2 gün sonra testi tekrarla sonra randevu al göster bakalım22 gün oldu cnm yarın 23
Ayyy ne güzel bir kıpkırmızı çizgi canımmiraclebeyb ve diğer arkadaşlarım. Ben galiba hayirli sonucu aldim. Şu an çok çok şaşkınım. Safiyecim ilk cok silik cikmisti testim hatirlarsan. Sen var demistin ben umut etmek istememiştim. Şimdi var mıymış yani hala şaşkınım
Kist olsa illa sancı olmaz mıydı dün çok sancım varsi adet olacağım sandım sıcak basması karında şişlik çok kötüydüm bugün hicbirsey yok2 gün daha bekle sonea artık doktora git canım kist fln olmus olması ihtimaline karşı 2 gün sonra testi tekrarla sonra randevu al göster bakalım
İğne oldun muMerhaba hanımlar, ben de uzun suredir grubu takip ediyorum. Yazdıklarınızı okuyorum. Bugün yazayım dedim. Benim bat bugündü. Hala bir şey olmadı çok heyecanlı olmakla birlikte müthiş baş ağrım var böyle olan var mı hiç aranızda?
Canım benim tabiki ediyorum hemen.Ne demek canım her zaman kız bana da dua ett hamislerin duası kabul olurmuşregl bugünde gelmedi gecikmenin 2 günü olacakk
Ayy hamiş haberi geldiiiii.. Canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunmiraclebeyb ve diğer arkadaşlarım. Ben galiba hayirli sonucu aldim. Şu an çok çok şaşkınım. Safiyecim ilk cok silik cikmisti testim hatirlarsan. Sen var demistin ben umut etmek istememiştim. Şimdi var mıymış yani hala şaşkınım
Çok teşekkür ediyorum aminnAyyy ne güzel bir kıpkırmızı çizgi canımhayırlı uğurlu olsun, çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş
Amin canım çok teşekkür ediyorumAyy hamiş haberi geldiiiii.. Canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Hayır iğne olmadım. Normal yollarla deniyoruzİğne oldun mu
Kan sonucunu bizimlede paylaş canım sağlıkla tutunsun insallahhCanım benim tabiki ediyorum hemen.
Benimde bugün gecikme de 2.günümdü:) aslinda yarin yapacaktım testi ama dayanamadım.
Ay kendimi umutsuz vaka gibi hissediyorumBi dahaki ay regl olma hamile ol artık
Yaaa maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahmiraclebeyb ve diğer arkadaşlarım. Ben galiba hayirli sonucu aldim. Şu an çok çok şaşkınım. Safiyecim ilk cok silik cikmisti testim hatirlarsan. Sen var demistin ben umut etmek istememiştim. Şimdi var mıymış yani hala şaşkınım
Eki Görüntüle 3085471 reglime bir gun var bisey var midir kızlar pek umudum yok ama ovu testiyle takip ettim bu
Benim bu ay ve geçen ayki testim böyle oldu ama regl oldum maalesefTesti yikadim kuruladim hala silik çizgi görünüyor,kafam karışık ya böyle olup gebe kalan oldu mu?
Bende de sürpriz bir gebelik sonucu 10.haftada bebekte kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Daha 9 aylık evliyim. İlk gebelikte düşünmüyorduk çok erkendi diye. Nasip oldu. Sonra mutlu sona ulaşamadık. Ondan sonra benim de içime bi çocuk isteği düştü. Kürtajdan sonra 3 ay ara verdim. 2 aydır da aktif olarak çalışmalara başladım. Ama bi şey olduğu yokAminn insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bir dusugum var belki oyle olmasaydi bu kadar cocuk dusunmezdim belki 1 yillik evliyim daha 25 yasindayim ama dusukden sonra olmaz diyenler oldu birsuru seyler insanin beynini bulandiriyorlar ,
Bende de bu testte 2 defa kuruma cizgisi çıktı saatler sonra.Adetim 5 gün gecikince kan verdim,negatif çıktı.Adet günü geçmeden test yapmayın.İlk 5 dakika içinde çıkarsa doğru sayılıyor zaten.Kaset testte pozitifi görmeden de kan vermeye gitmeyi tavsiye etmiyorum.Ben 1,5 saatlik uzaklıktaki hasteneye gittim onun için.Negatifi görünce de acele etdiğimi görmüş oldum.Zamanıma,parama yazık oldu.Biz hamile kalmayı o kadar istiyoruz ki, her şeyden ümitleniyoruz.İnşallah siz hamilesinizdir.Anladim canim,benim için vakit geçmek bilmiyor uyusamda yarın olsa vucut ısım ölçsemsabah yaptigim testi suya tutdum kuruladim,hala çizgi görünüyor