- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.201
Hayir canim normal kaset testGebelik testi erken olanından mi yapmistin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim normal kaset testGebelik testi erken olanından mi yapmistin canım
Benim de çatlatma iğnesi 6 Haziran bat 20 Haziran. ilk iğnen mi ?merhaba bat tarihim 20 Haziran 2 gün var. Göğüslerde şişkinlik ve dün akşam kasıklarda ağrı batma hissettim. Bugün de sabah akışkan beyaz bir akıntı geldi. 6 Haziran çatlatma iğnesi yapmıştım. Baya bir heyecan bastı.
Bata kaç gün var sizin? Erken gebelik testi mi?Canim kusura bakma atamadim ustteki iki gun once digeri de dün yaptigim test olmasi gerektiginden biraz daha koyu cikti kopkoyu olmasa bileEki Görüntüle 3085668
Kan verdin mi canımHayir canim normal kaset test
bat ne zamandıEki Görüntüle 3085679
Bu da bugünkü
Yok canim normal gebelik testi batim bugunBata kaç gün var sizin? Erken gebelik testi mi?
Bugun bu da dünkü gebelik testimbat ne zamandı
Vermedim regl olursam yaniliyosam diye bekliyorum sadece 1 tane gebelik testi yaptim bekliyorum bi kac gun daha olmazsam oyle vericemKan verdin mi canım
Amin çok teşekkür ederim sabah kan verdim sonucum cıktı 11573 yazıyor ☺bu değerle kimyasal gebelik riski kalmadı değil mi kizlar? Sanki daha düşük değerlerle düşünülüyor. Sadece kan verip geldim doktora pazartesi gidicem.Yaaa maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤
Maşallah kuzum ❤ kız yok ne kimyasalı sağlıkla kucağına al canım benim çok sevindim sanırım bu değerle keseyi bile görebilirsinAmin çok teşekkür ederim sabah kan verdim sonucum cıktı 11573 yazıyor ☺bu değerle kimyasal gebelik riski kalmadı değil mi kizlar? Sanki daha düşük değerlerle düşünülüyor. Sadece kan verip geldim doktora pazartesi gidicem.
MalesefSanki bir gölge hiss etdim
Canım bende battan bir gün sonra test yaptim çok çok silikti. Ertesi gün akşam yine yaptim yani dün aksam:) baya koyuydu. Acaba sabah değil de akşamı mi bekleseydin değer artışı için. Benimde silikti oldukça ve bugün kanda pozitif sonucumu aldim. Insallah seninki de bebeğin sebebiyledir.Hadi yaa ben silik olduğunu düşünerek üzülmeye başlamıştım...sol kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor iki üç gündür her an adet olacakmışım hissi var biraz da ondan galiba...tutunamayacak gibi korkuyorum...inşallah dediğin gibidir ve bebişim benledir
Çok teşekkür ederim mucizemmm âmin insallah sağlıcakla tutunsun. Ve rabbim bu gruptaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin.Maşallah kuzum ❤ kız yok ne kimyasalı sağlıkla kucağına al canım benim çok sevindim sanırım bu değerle keseyi bile görebilirsin
Merhaba bende de bu belirtiler oldu hatta sadece bunlar +sık idrara çıkma.merhaba bat tarihim 20 Haziran 2 gün var. Göğüslerde şişkinlik ve dün akşam kasıklarda ağrı batma hissettim. Bugün de sabah akışkan beyaz bir akıntı geldi. 6 Haziran çatlatma iğnesi yapmıştım. Baya bir heyecan bastı.
Amin canım inşallah ❤ Bizede haber et kuzumÇok teşekkür ederim mucizemmm âmin insallah sağlıcakla tutunsun. Ve rabbim bu gruptaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin.
Bende öyle umuyorum pazartesiyi bekliyorum ☺☺
En iyiisi canımVermedim regl olursam yaniliyosam diye bekliyorum sadece 1 tane gebelik testi yaptim bekliyorum bi kac gun daha olmazsam oyle vericem
Çok teşekkürler ne güzel dileklerin için canım benim 3 gündür kaset yapıyorum çok az koyulaşma var. Ondan panikledim biraz da...hcgn kaç çıktı peki? Benim 2 gün önce 13.48 çıktı. Bugün akşam yine yapacağım test. Pazartesi adet olmazsam kan vereceğim tekrar. Senin testlerin fotosunu atman mümkün mü acabaCanım bende battan bir gün sonra test yaptim çok çok silikti. Ertesi gün akşam yine yaptim yani dün aksam:) baya koyuydu. Acaba sabah değil de akşamı mi bekleseydin değer artışı için. Benimde silikti oldukça ve bugün kanda pozitif sonucumu aldim. Insallah seninki de bebeğin sebebiyledir.
Canım maşallah çoğul gebelik olabilir ama erken gebelik testinde neden o kadar silik çıktı ki acaba bi anda arttı demekki değerinAmin çok teşekkür ederim sabah kan verdim sonucum cıktı 11573 yazıyor ☺bu değerle kimyasal gebelik riski kalmadı değil mi kizlar? Sanki daha düşük değerlerle düşünülüyor. Sadece kan verip geldim doktora pazartesi gidicem.
Tabi bu ilki baya zar zor gözüküyor hatta:) ben pek umutlanmadım. Sonraki gün akşam test yaptim. Onu da yüklüyorum.Çok teşekkürler ne güzel dileklerin için canım benim 3 gündür kaset yapıyorum çok az koyulaşma var. Ondan panikledim biraz da...hcgn kaç çıktı peki? Benim 2 gün önce 13.48 çıktı. Bugün akşam yine yapacağım test. Pazartesi adet olmazsam kan vereceğim tekrar. Senin testlerin fotosunu atman mümkün mü acaba
Ay aslında ikize hayır demem:) erken gebelik değildi kuzum o yuzden olabilir mi predictor markasının normal gebelik testiydi ama battan bir gün sonra yaptığım için bende daha koyu beklemiştim.Canım maşallah çoğul gebelik olabilir ama erken gebelik testinde neden o kadar silik çıktı ki acaba bi anda arttı demekki değerin