Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de çatlatma iğnesi 6 Haziran bat 20 Haziran. ilk iğnen mi ?

Yaaa maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤
Amin çok teşekkür ederim sabah kan verdim sonucum cıktı 11573 yazıyor ☺bu değerle kimyasal gebelik riski kalmadı değil mi kizlar? Sanki daha düşük değerlerle düşünülüyor. Sadece kan verip geldim doktora pazartesi gidicem.

Maşallah kuzum ❤ kız yok ne kimyasalı sağlıkla kucağına al canım benim çok sevindim sanırım bu değerle keseyi bile görebilirsin

Canım bende battan bir gün sonra test yaptim çok çok silikti. Ertesi gün akşam yine yaptim yani dün aksam:) baya koyuydu. Acaba sabah değil de akşamı mi bekleseydin değer artışı için. Benimde silikti oldukça ve bugün kanda pozitif sonucumu aldim. Insallah seninki de bebeğin sebebiyledir.

Maşallah kuzum ❤ kız yok ne kimyasalı sağlıkla kucağına al canım benim çok sevindim sanırım bu değerle keseyi bile görebilirsin
Çok teşekkür ederim mucizemmm âmin insallah sağlıcakla tutunsun. Ve rabbim bu gruptaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin.
Bende öyle umuyorum pazartesiyi bekliyorum ☺☺

Merhaba bende de bu belirtiler oldu hatta sadece bunlar +sık idrara çıkma.
Sonucum pozitif. Insallah sende pozitif sonuç alirsin

Çok teşekkürler ne güzel dileklerin için canım benim 3 gündür kaset yapıyorum çok az koyulaşma var. Ondan panikledim biraz da...hcgn kaç çıktı peki? Benim 2 gün önce 13.48 çıktı. Bugün akşam yine yapacağım test. Pazartesi adet olmazsam kan vereceğim tekrar. Senin testlerin fotosunu atman mümkün mü acaba

Canım maşallah çoğul gebelik olabilir ama erken gebelik testinde neden o kadar silik çıktı ki acaba bi anda arttı demekki değerin

Tabi bu ilki baya zar zor gözüküyor hatta:) ben pek umutlanmadım. Sonraki gün akşam test yaptim. Onu da yüklüyorum.
Hgcm battan iki gün sonra 11573 cıktı. Sen belki daha erken öğrendiğin için değer düşük olabilir mi?

Eklentiler

• IMG-20220616-WA0000.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 20220617_213601.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 73
Canım maşallah çoğul gebelik olabilir ama erken gebelik testinde neden o kadar silik çıktı ki acaba bi anda arttı demekki değerin
Ay aslında ikize hayır demem:) erken gebelik değildi kuzum o yuzden olabilir mi predictor markasının normal gebelik testiydi ama battan bir gün sonra yaptığım için bende daha koyu beklemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…