Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
miraclebeyb ve diğer arkadaşlarım. Ben galiba hayirli sonucu aldim. Şu an çok çok şaşkınım. Safiyecim ilk cok silik cikmisti testim hatirlarsan. Sen var demistin ben umut etmek istememiştim. Şimdi var mıymış yani hala şaşkınım

Eklentiler

• 20220617_213601.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 91
Merhabalar kızlar.
Bu ay çok yoğundum ve hiç bebek fikri üzerinde durmadım. 7 aydır baya yoğun düşünüyor ve stres oluyordum.
Yumurtlama haftası 1 gün arayla değerlendirdik.
Yumurtlama sonrası 4-5 gün sonra göğüs ağrısı ve regl olacak gibi hissiyatim oldu.
Bugün regl ye 5 gün var aynı şekilde her an sökülecekmişim gibi bir his. Tam ağrı gibi de değil. Normalde regl ye 2 gün kala başlardı ağrılarım.
Bir değişiklik de yüzümün hiç sivilce çıkmayan alakasız yerlerinde sivilce ve saçlarımda yağlanma arttı.
Bu tarz belirtiler yaşayan var mı acaba ?

Tebrikler çok net bir şekilde çıkmış harika.
Belirtileriniz nelerdi ?

Kız missss gibi Anne ben burdayım diyorr ayy ne kadar güzel maşallah canım hayırlı olsun

Tebrikler çok net bir şekilde çıkmış harika.
Belirtileriniz nelerdi ?
2 gün gecikme sonucum bu. Cok bir belirtim yoktu aslinda. Sabahları çok çok aç uyaniyordum:) cok az sıvı tüketsemde sık idrara çıkıyordum ve kasiklarima doğru ara ara sancı giriyordu. Bir de duygusallasmistim

Kızlar 18 Mayıs da adet olmuştum 20 de bitmişti takvim neden 21 Haziran gösteriyo adeti 18 Haziran olması gerekmiyor mu
kız sen hala regl olmadınmı hatırlıyorum seni ben ilk çatlatma iğnemde 20. Günde olmustım ikincide 16.da üçüncüde 18. Günde oldum cok mu stres yapıyosun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…