- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.141
Bence var canımAnladim canim,benim için vakit geçmek bilmiyor uyusamda yarın olsa vucut ısım ölçsemsabah yaptigim testi suya tutdum kuruladim,hala çizgi görünüyor
Ay hadi inşaallah, yarın büyük gün benim içinBence var canım
Test mi yapacaksın yoksa kan mi vereceksin yarınAy hadi inşaallah, yarın büyük gün benim için
Sabah yataktan kalkmamiş vucut ısımi ölçücem, eğer değerim hala 37 yukari çikarsa idrar testi yapicam yineTest mi yapacaksın yoksa kan mi vereceksin yarınbizimlede paylaş sonucunu
Tebrikler çok net bir şekilde çıkmış harika.miraclebeyb ve diğer arkadaşlarım. Ben galiba hayirli sonucu aldim. Şu an çok çok şaşkınım. Safiyecim ilk cok silik cikmisti testim hatirlarsan. Sen var demistin ben umut etmek istememiştim. Şimdi var mıymış yani hala şaşkınım
Kız missss gibi Anne ben burdayım diyorr ayy ne kadar güzel maşallah canım hayırlı olsunmiraclebeyb ve diğer arkadaşlarım. Ben galiba hayirli sonucu aldim. Şu an çok çok şaşkınım. Safiyecim ilk cok silik cikmisti testim hatirlarsan. Sen var demistin ben umut etmek istememiştim. Şimdi var mıymış yani hala şaşkınım
Hadi inşallahSabah yataktan kalkmamiş vucut ısımi ölçücem, eğer değerim hala 37 yukari çikarsa idrar testi yapicam yine
Çok teşekkür ederim kuzum tüm desteğin icinKız missss gibi Anne ben burdayım diyorr ayy ne kadar güzel maşallah canım hayırlı olsun
2 gün gecikme sonucum bu. Cok bir belirtim yoktu aslinda. Sabahları çok çok aç uyaniyordum:) cok az sıvı tüketsemde sık idrara çıkıyordum ve kasiklarima doğru ara ara sancı giriyordu. Bir de duygusallasmistimTebrikler çok net bir şekilde çıkmış harika.
Belirtileriniz nelerdi ?
Ne demek canım her zaman kız bana da dua ett hamislerin duası kabul olurmuşÇok teşekkür ederim kuzum tüm desteğin icin
Bu vücut ısısı olayını anlamadım ben hamilelikte yükseliyor muSabah yataktan kalkmamiş vucut ısımi ölçücem, eğer değerim hala 37 yukari çikarsa idrar testi yapicam yine
Canim suan evde degilim eve gecince paylasirim seninleHayırlı olsun canım örneğini atabilir misin
Tamam canimCanim suan evde degilim eve gecince paylasirim seninle
kız sen hala regl olmadınmı hatırlıyorum seni ben ilk çatlatma iğnemde 20. Günde olmustım ikincide 16.da üçüncüde 18. Günde oldum cok mu stres yapıyosun acabaKızlar 18 Mayıs da adet olmuştum 20 de bitmişti takvim neden 21 Haziran gösteriyo adeti 18 Haziran olması gerekmiyor mu
Yok aslında çok da yapmıyorum ama doktorum mesaj attı bekle diyo bir kaç gün sonra test yap tekrarKı
kız sen hala regl olmadınmı hatırlıyorum seni ben ilk çatlatma iğnemde 20. Günde olmustım ikincide 16.da üçüncüde 18. Günde oldum cok mu stres yapıyosun acaba
Bekle bakalım kacıncı gün oldu 20 oldunmuYok aslında çok da yapmıyorum ama doktorum mesaj attı bekle diyo bir kaç gün sonra test yap tekrar