Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aslında ikize hayır demem:) erken gebelik değildi kuzum o yuzden olabilir mi predictor markasının normal gebelik testiydi ama battan bir gün sonra yaptığım için bende daha koyu beklemiştim.
He olabilir canım ben erken gebelik sandım

Merhaba bende de bu belirtiler oldu hatta sadece bunlar +sık idrara çıkma.
Sonucum pozitif. Insallah sende pozitif sonuç alirsin
Yaaa maşallah değerini de gördüm şimdi. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım. umarım ben de size mutlu haberi verebilirim pazartesi ilk defa iğne oldum bu ay bir Ümit sardı içimi hayırlısı beklemedeyim. Senin adına çoook sevindim.

Kizlar ben de Yasmin kullanırken 28 de bir olurdum. 22 sinde son hapı içtim. 27 sinde adet oldum ama 23 ünde korunmasız ilişkim oldu. Eski dongum 21 günde birdi, ona göre beklersen adetim dün gelmesi gerekirdi. Ama yok vücut hala hapli duruma göre hareket ediyorsa önümüzdeki cuma olmam lazım. Bende kasık ağrısı var sadece , yorgunluk oluyor arada. Akşamları bacaklarım kopuyor sanki. Bir de sabahları belim ağrıyor bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler bekliyorum.

Geçen hafta iki test yaptım bir tane de erken gebelik testi bişey çıkmadı. Ama benim bebeler teste karşılar çıkmıyorlar gece rüyamda arkadaşım bebeğim emmiyor diye bana veriyor, alıyorum bebek deli deli ağlarken bende susuyordu, yanağını yanağıma dayiyordu bir de gebelik testi gösteriyorlardı. Kesin negatif biliyordum zaten derken pregnant yazıyordu testte benim oglanlarla uyudum totomu açtılar sanırım

Evde korunacak tek şey prezervatif, birkaç kez onunla da beraberlik oldu, onun da baktım günü geçmiş , ama sallıyor muyum hayır, olursa olsun aman napim, ziyan mi olsun dünyanın parası olmuş

Valla ben neredeyse 10 gündür yokum çok saçma sapan şeylerle uğraştım ya adet oldum bitti bile yani şimdi birdaha iğne olucam hayırlısı artık diyorum
Olsun uzaklaşmak iyi gelmiştir. Yenilenmişsin. O zaman çalışmalara devam.. Biz bugün 6 haftalık olduk. Cuma ultrason var ona gidicem kalp atışı için bakalım tekrar kaybetme korkusu da beni mahvediyor. Umarım bu sefer bir sorun çıkmaz. Kritik haftalara geldim

Insallah midnattsol dua edip sonucunu bekleyeceğim bende. :)
Çok teşekkür ediyorum kendi adıma.
Senin ve diğer arkadaslarimizinkini de kutlayalım insallah

Eveeeet ilk iğnemmm mutlaka etiketle beni test yapmamak için zor duruyorum ama pzt sabah eğer gelmezse adetim yapacağım bakalım
İğneden 14 gün sonra regl yani Pazartesi olmamız gerekiyor ama umarım olmayacağız bugün yaptım test silik çizgi görünüyor ama belirleyici değil tabi ki muhtemelen iğnenin etkisi hala. Pazartesi yapacağım ben de. Sen de beni etiketle beraber alalım güzel haberi inşallah

Umarım iki tane çift çizgi test Paylaşırız pazartesi

Sen de bir belirti var mı acaba?
Benim ilk iğnemde hiç belirti yoktu bu kez özellikle son bikaç gündür sol kasığıma şiddetli kramp giriyor hatta birkaç gündür ayaktayken ağrı girince oturmak zorunda kalıyorum bir de çok sık çişim geliyor gece top patlasa uyanmayan biri olarak defalarca tuvalete gitmek için uyanıyorum. İyiye yormak istiyorum ama iğne etkisi de olabilir herşeye hazır olmak lazım senin nasıl gidiyor?

Kizlar akinti takibi yapan var mi? Yumurtlama akintisinin oldugu gunu mu baz alicaz yumurtlama tarihi icin? Normalde uygulamayla ayni olurdu yumurtlamam tatilde oldugum icin testle kontrol edemedim takvime gore erken basladi akintim 30 haziran gosteriyo adet tarihimi ama one cekti mi cekmedi mi bilmiyorum. 16 haziran yumurtlama gorunuyodu uygulamada benim akintim 13 14unde basladi. Adetten 3 gun sonra yani erken geldi biraz

Bu herkeste değişiyor bazısı o akintinin olduğu gün bazısı sonraki gün yumurtluyor

Ne güzel kendini rahat birakabilmisin insan stres oluyor ister istemez benimde sağlık sorunlarım vardı kanama rahim kalinlasmasi fibrom kist bende kaç aydır uğraşıyorum gerçekten Allah'tan gerisi o ne dilerse o olur Rabbim çok beklemesin senide inşallah hayırlı haberlerini bekleriz

Benimde FSH değerim biraz yüksek çıktı bunun için testere dişli aslan pençesi çayı içtim kasıklarım ağrıyor bat 24 haziran beklemedeyim faydası oldumu bakalım yapan deneyen arkadaşlar varmı bu arada 3. Gebeliğim için istiyorum bir oğlum birde kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…