- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.221
He olabilir canım ben erken gebelik sandımAy aslında ikize hayır demem:) erken gebelik değildi kuzum o yuzden olabilir mi predictor markasının normal gebelik testiydi ama battan bir gün sonra yaptığım için bende daha koyu beklemiştim.
Eveeeet ilk iğnemmm mutlaka etiketle beni test yapmamak için zor duruyorum ama pzt sabah eğer gelmezse adetim yapacağım bakalımBenim de çatlatma iğnesi 6 Haziran bat 20 Haziran.ilk iğnen mi ?
Sen de bir belirti var mı acaba?Benim de çatlatma iğnesi 6 Haziran bat 20 Haziran.ilk iğnen mi ?
Yaaa maşallah değerini de gördüm şimdi. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım.Merhaba bende de bu belirtiler oldu hatta sadece bunlar +sık idrara çıkma.
Sonucum pozitif. Insallah sende pozitif sonuç alirsin
Olsun uzaklaşmak iyi gelmiştir. Yenilenmişsin. O zaman çalışmalara devam..Valla ben neredeyse 10 gündür yokum çok saçma sapan şeylerle uğraştım ya adet oldum bitti bile yani şimdi birdaha iğne olucam hayırlısı artık diyorum
Insallah midnattsol dua edip sonucunu bekleyeceğim bende. :)Yaaa maşallah değerini de gördüm şimdi. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım.umarım ben de size mutlu haberi verebilirim pazartesi ilk defa iğne oldum bu ay bir Ümit sardı içimi hayırlısı beklemedeyim. Senin adına çoook sevindim.
İğneden 14 gün sonra regl yani Pazartesi olmamız gerekiyor ama umarım olmayacağızEveeeet ilk iğnemmm mutlaka etiketle beni test yapmamak için zor duruyorum ama pzt sabah eğer gelmezse adetim yapacağım bakalım
Umarım iki tane çift çizgi test Paylaşırız pazartesiİğneden 14 gün sonra regl yani Pazartesi olmamız gerekiyor ama umarım olmayacağızbugün yaptım test silik çizgi görünüyor ama belirleyici değil tabi ki muhtemelen iğnenin etkisi hala. Pazartesi yapacağım ben de. Sen de beni etiketle beraber alalım güzel haberi inşallah
Benim ilk iğnemde hiç belirti yoktu bu kez özellikle son bikaç gündür sol kasığıma şiddetli kramp giriyor hatta birkaç gündür ayaktayken ağrı girince oturmak zorunda kalıyorum bir de çok sık çişim geliyorSen de bir belirti var mı acaba?
Benim her ay öyle başlar sonra seffaf akıntı ve kanama gelirAyy benim ilk kez böyle oluyo napiyimnormalde ne böyle başlamaz da olmaz da acaba normal mi değildi
Bu herkeste değişiyor bazısı o akintinin olduğu gün bazısı sonraki gün yumurtluyorKizlar akinti takibi yapan var mi? Yumurtlama akintisinin oldugu gunu mu baz alicaz yumurtlama tarihi icin? Normalde uygulamayla ayni olurdu yumurtlamam tatilde oldugum icin testle kontrol edemedim takvime gore erken basladi akintim 30 haziran gosteriyo adet tarihimi ama one cekti mi cekmedi mi bilmiyorum. 16 haziran yumurtlama gorunuyodu uygulamada benim akintim 13 14unde basladi. Adetten 3 gun sonra yani erken geldi biraz
Ne güzel kendini rahat birakabilmisin insan stres oluyor ister istemez benimde sağlık sorunlarım vardı kanama rahim kalinlasmasi fibrom kist bende kaç aydır uğraşıyorum gerçekten Allah'tan gerisi o ne dilerse o olur Rabbim çok beklemesin senide inşallah hayırlı haberlerini beklerizben 10 aydır savaşıyorum neden diye sürekli sorguluyorum kendimi ve her sorguladığımda başıma bişi geliyor 10 aydır ilk defa mayısta iğneleme yapabildik düşün yani ve saldım yani tamamen canım sende sal kendini düşünmemek için uğraş bul ben hep dedim evden çalışıyorum ve 2 kedişim var bunlarla ilgilenmekten düşünme fırsatım olmadı ve geçen ay bunun sayesinde iğneleme yapabildik herşeyin başı sağlık sağlıklı olduktan sonra elbet olur doktorum hep der bana bak %49 bizdense %51 allahtan der o kadar haklı ki