Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29. gün bence bir kan testi verin :) ben yeni yeni baslıyorum yorum yapmayayım teste ama var gibi :)

Özel hastaneler ticarethaneye döndüğü için güvenmekte zorlanıyoruz işte tam da bu yüzden para kazanmak için gereksiz operasyonlar yapmaya çalışıyorlar. neyse ki sonuçların iyi çok sevindim. Hsg de temiz çıkacak diye hissediyorum. Daha çok gençsin birazcık sabırla herşey gönlümüzce olacak

İlk 5 dakikada çıkan çizgiyi koyabilirsen (testi tekrarlaman lazım) daha net yorumlarız. 3 saat sonra kuruma çizgisi çıkması çok muhtemel. İnşallah vardır

aynen öyle can falan emanet edilmez özel hastanelere bunu çok iyi anladım 1 haftadır insanın hayalleriyle bile oynuyorlar evet bana yumurtalıklarında yumurta yok dediler ama amh 4,35 çıktı doktorum çok iyi sonuç dedi. hsg de inşallah iyi çıkar. Amin inşallah çok teşekkür ederim

Canım benim sağlık olsun ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ben de yıllardır ugrasinca rabbim bir an önce kucağını doldursun inşallah
Aminn insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bir dusugum var belki oyle olmasaydi bu kadar cocuk dusunmezdim belki 1 yillik evliyim daha 25 yasindayim ama dusukden sonra olmaz diyenler oldu birsuru seyler insanin beynini bulandiriyorlar ,

Kızlar grubunuzu çok sevdim çok güzel arkadaşlıklar olmuş Benimde size sorum olacaktı bu yumurtlama testini bi kaç aydır kullanıyorum ama elde var sıfır. Hadi diğer aylar yanlış yaptım ama bu ay pik yaptığı gece ve akşamını ve ertesi günü akşamı değerlendirdim ama 1 gün gecikmeli adet oldum ve ilk defa 1 gün adet oldum 2. Gün siyahımsı geldi başkada yok bitti. Neden böyle oldu üstüne görme falan olabilir mi

Kızlar hcg düşmüş değil mi çizginin giderek silikleştiğini görüyorum bakınca.

Eklentiler

• 4D4823F6-4576-4192-8572-6E2433F2CF83.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar merhaba pzt günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün adetimin 31.gunu normalde dün olmam lazımdı tekrar test yapsam mi?

Kızlar ben adet oldum diye listeden çıkmıştım yeniden ovulasyon yapıyorum sanırım yumurtlama ilk defa düzgün yumurtlama gördüm çok şükür çatlama için ne zaman test yapmalıyım 24saat mi

Eklentiler

• 6DAFCCF7-39A0-4F0B-97DD-9F2DBFBD9C95.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…