- 16 Mayıs 2022
- 141
- 81
- 30
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.081
29. gün bence bir kan testi verin :) ben yeni yeni baslıyorum yorum yapmayayım teste ama var gibi :)Merhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeeeneyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? @Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 ve diğer kizlar
Özel hastaneler ticarethaneye döndüğü için güvenmekte zorlanıyoruz işte tam da bu yüzdenevet gittim ilk gittiğim doktor çikolata kistleri gördü 5 tane dedi hem sağda hem solda. yumurtalıklarını kaplamış doğal yolla gebelik olmaz dedi. acil ameliyat olup yumurtalarını toplatman lazım dedi bu sırada kistler alınırmış ve tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum. bende araştırdımki ameliyat daha riskliymiş ve başka doktor arayışına girdim tavsiye üzerine bir doc. dr. buldum. oda muayene etti evet kist var ama gebeliğe engel olmadıklarını soyledi ve bir kaç testte bakmak gerektiğini eğer sorun yoksa doğal yolla gebelik oluşabilceğini zaten bunun tedavisinin doğum yapmak olduğunu ifade etti. AMH baktılar iyi bir sonuç çıktı. dun akşam üzeride hsg ye girdim inşallah oda temiz çıkarsa yolumuza devam edicez. insanlar çok kötü olmuş doktorlar bile bizi artık para gözüyle bakıyorlar. hiç araştırmadan beni ameliyata ve tüp bebeğe yönlendirdiler. ve benım hiç çocuğum yok 29 yaşındayım
İlk 5 dakikada çıkan çizgiyi koyabilirsen (testi tekrarlaman lazım) daha net yorumlarız. 3 saat sonra kuruma çizgisi çıkması çok muhtemel. İnşallah vardırMerhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeeeneyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? @Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 ve diğer kizlar
Evet bende 3saat sonra çıktığı için tedirginim, yarın inşaallah yaparim testİlk 5 dakikada çıkan çizgiyi koyabilirsen (testi tekrarlaman lazım) daha net yorumlarız. 3 saat sonra kuruma çizgisi çıkması çok muhtemel. İnşallah vardır
Pazartesine kaldı, eğer vucut ısım düşmezse kan tahlili yaptiricam29. gün bence bir kan testi verin :) ben yeni yeni baslıyorum yorum yapmayayım teste ama var gibi :)
aynen öyle can falan emanet edilmez özel hastanelere bunu çok iyi anladım 1 haftadır insanın hayalleriyle bile oynuyorlarÖzel hastaneler ticarethaneye döndüğü için güvenmekte zorlanıyoruz işte tam da bu yüzdenpara kazanmak için gereksiz operasyonlar yapmaya çalışıyorlar. neyse ki sonuçların iyi çok sevindim. Hsg de temiz çıkacak diye hissediyorum. Daha çok gençsin birazcık sabırla herşey gönlümüzce olacak
Aminn insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bir dusugum var belki oyle olmasaydi bu kadar cocuk dusunmezdim belki 1 yillik evliyim daha 25 yasindayim ama dusukden sonra olmaz diyenler oldu birsuru seyler insanin beynini bulandiriyorlar ,Canım benim sağlık olsun ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ben de yıllardır ugrasinca rabbim bir an önce kucağını doldursun inşallah
Kızlar grubunuzu çok sevdim çok güzel arkadaşlıklar olmuşBenimde size sorum olacaktı bu yumurtlama testini bi kaç aydır kullanıyorum ama elde var sıfır. Hadi diğer aylar yanlış yaptım ama bu ay pik yaptığı gece ve akşamını ve ertesi günü akşamı değerlendirdim ama 1 gün gecikmeli adet oldum ve ilk defa 1 gün adet oldum 2. Gün siyahımsı geldi başkada yok bitti. Neden böyle oldu üstüne görme falan olabilir mi
Test yapin belki yerleşme kanamasi olmuş
Hastanedeyim canım bekliyorumbitliKedi kuzum naptın gittin mi doktora
Muayene için miHastanedeyim canım bekliyorum
Canım YouTube da videolar var oradan bakabilirsin daha iyi olur oradan izlemenOvitreli kendisinyaoan varmı acaba bı tarif edebilirim nasıl yapilir
Ovitrelle etkisi geçmiş sanırım canım. 12.güne kadar devam edebiliyor.. bundan sonra yükselir inşallahKızlar hcg düşmüş değil mi çizginin giderek silikleştiğini görüyorum bakınca.