Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngüm normalde 30 gün sürüyor canım ama galiba bu ay geç yumurtladım ayın 4-5 i gibi yumurtlama 6 sı catlama görmüştüm su an olmam gereken regl günü ne zaman olmuş oluyor?
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun canım. Geç yumurtladıysan adet tarihi de gecikir. Ama istersen rahatlamak için test yap, sen bilirsin

umarım olmam o zaman. Test yapmıcam moralim bozulmasın diye sadece normalde olan adet ağrılarım bu ay yok ona tutunuyorum bir ümit
Ben yumurtlamanın 12.günü gördüm pozitifi. En erken o tarihte yapılması öneriliyor testlerde de. İstersen o günü bekle ya da bat bekle direk. Hadi bakalım umarım bebiş seninledir

Kizlar bat 27 haziran bildigin kafami kaldiramiyorum bas agrisinda burun akintisindan tavsiyesi olan var mi ilac kullanmadan bide bu ay ilk defa femara falan kullandim umitliyim bu aydan ilac kullanmak istemiyorum

Benim de 5 yaşında kızım var ikinci için 5 aydır denedik olmadı bu ay letuya başlayacağım bakalım ne olacak
Benimde 3 yaşında oğlum var bizde 2. Yi istiyoruz. Bakalım hayırlısı 1 yıl önce hap kullandım bilmiyorum ondan mı yaş 34 ya da ondan mı. 3 aydır da ovülasyon testleri ile deniyoruz ama hayırlısı diyelim artık. Rabbim hepimize nasip etsin

Testi yikadim kuruladim hala silik çizgi görünüyor,kafam karışık ya böyle olup gebe kalan oldu mu?

Eklentiler

• IMG_20220617_225943.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…