- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.041
Kız anacim izlemeyin Esra Erol falan bak sonra böyle aksiyonlu rüyalar görüyorsunuzRüyamda arkadaşım gebelik testi yapıyordu pozitif çıkıyordu bana da yap diyordu bende dün yaptım yoktu diyordum olsun yap diyordu yapıyordum çift çizgi çıkmıştı sağlık ocağında bana değeriniz iki kat artmış diyordu sonra form falan dolduruyordum parmagimi mürekkebe sonra kağıtlara basiyordum sonra bir adam kadın bir aile bizim peşimizde Esra Erol'da vardı bize çocuğunuz erkek mi diyordu kiz olsa öldürecekmis bizde erkek diyorduk kaciyorduk sonra eşimin yanına gidiyordum eşime hamileyim diyordum artık inanmıyordu ayy çok değişik biraz saçma bir rüyaydı sanırım bilinç altı bozukluğu
Geçen ay benim de negatifti sonuç iğne sonrasında ama hiç yan etki görmemiştim. Bu ay iğne etkisini görmek için günlük test yaptım 9. 10. ve 11. Gün ikinci çizgi giderek silikleşmeye başladı. Böyle olup sonra pozitife döner mi acaba yoksa iğnenin etkisi geçtikçe tamamen yok olur muBen geçen ay yaşadım. Ilk kez catlatma ignesi vurulmustum. Ama negatif sonuc
Çatlatma iğnesinden 17 gün sonra regl oldum
Ha ha ha aynen cnmKız anacim izlemeyin Esra Erol falan bak sonra böyle aksiyonlu rüyalar görüyorsunuzbenim de bugün adet olmam gerekirdi (yasmini birakmanin etkisi sanırım ) inşallah çok sürmeden sökülür, olsan dert olmasan dert arkadaş...
Biz gençliğine doyamayanlardanız canımbiz burada aykırılık yapıp evlilik yaşını biraz ileri atanlardanız sanırım. (O bahsettiğim biraz fazla biraz yalnız)
Regl günün ne zaman ve yumurtlamaMerhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeeeneyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? M Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 ve diğer kizlar
2 gün sonra tekrarla canım testini ama var gibi inşallahtestime bakın lütfen
Hiç bir takip yapmadim ki bu ayRegl günün ne zaman ve yumurtlama
Kuzum seni umutlandırmak istemiyorum ama hiç kuruma çizgisi gibi değil bu hatta bence değil yani net ! Ne zaman bat hadi inşallah güzel haberler ver bize kuzumMerhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeeeneyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? M Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 ve diğer kizlar
Ayy Bendee niye gelmiyorDün adet sancısı dan karnım parlıyordu bugün birşey kalmadı bakalım yarın bat nasıl olacak
İnşaallah bekleyip görücez hayırlisi2 gün sonra tekrarla canım testini ama var gibi inşallah
Kuzum erken gebelik alıp yapsana daha net çıkar bu kasetler pek net göstermezHiç bir takip yapmadim ki bu ayne ne zaman oldu onu bile bilmiyorum,tek bidigim bugün ve yarin regl günüm, hiç bir belirti filan yok sadece vücut isisi dün 37idi bugün 37.2 olmuş,adeta düşmesi gerekiyordu geçen aylarda olduğu gibi
Ayy Bendee niye gelmiyorsistim davul oldum ben tık yok akıntım da yok
O kadar saat geçtiği için biraz tedirginim açıkçası,kuruma çizgisi hiç böyle olmadı bende ,nisan da çatlatma tedavisi olduğumda test yapmişdim o zaman boyle çıktı iğne etkisinden,bat bugün, yarınKuzum seni umutlandırmak istemiyorum ama hiç kuruma çizgisi gibi değil bu hatta bence değil yani net ! Ne zaman bat hadi inşallah güzel haberler ver bize kuzum
Erken gebelik testine inanmiyorum ya,hemde parasina yazikKuzum erken gebelik alıp yapsana daha net çıkar bu kasetler pek net göstermez
Markası ne testin canım kuruma çizgisi için fazla pembe sanki bence inşallah kuruma çizgisi değildirO kadar saat geçtiği için biraz tedirginim açıkçası,kuruma çizgisi hiç böyle olmadı bende ,nisan da çatlatma tedavisi olduğumda test yapmişdim o zaman boyle çıktı iğne etkisinden,bat bugün, yarın
Bana hiç denk gelmediErken gebelik testine inanmiyorum ya,hemde parasina yazikkaset daha ucuz