Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız anacim izlemeyin Esra Erol falan bak sonra böyle aksiyonlu rüyalar görüyorsunuz benim de bugün adet olmam gerekirdi (yasmini birakmanin etkisi sanırım ) inşallah çok sürmeden sökülür, olsan dert olmasan dert arkadaş...

Ben geçen ay yaşadım. Ilk kez catlatma ignesi vurulmustum. Ama negatif sonuc
Çatlatma iğnesinden 17 gün sonra regl oldum
Geçen ay benim de negatifti sonuç iğne sonrasında ama hiç yan etki görmemiştim. Bu ay iğne etkisini görmek için günlük test yaptım 9. 10. ve 11. Gün ikinci çizgi giderek silikleşmeye başladı. Böyle olup sonra pozitife döner mi acaba yoksa iğnenin etkisi geçtikçe tamamen yok olur mu

Eklentiler

• 65951AAD-D2DD-4003-A3FC-A4624909636E.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeeeneyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? M Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 ve diğer kizlar

Eklentiler

• IMG_20220617_135057.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 78
Regl günün ne zaman ve yumurtlama

Regl günün ne zaman ve yumurtlama
Hiç bir takip yapmadim ki bu ay ne ne zaman oldu onu bile bilmiyorum,tek bidigim bugün ve yarin regl günüm, hiç bir belirti filan yok sadece vücut isisi dün 37idi bugün 37.2 olmuş,adeta düşmesi gerekiyordu geçen aylarda olduğu gibi

Kuzum seni umutlandırmak istemiyorum ama hiç kuruma çizgisi gibi değil bu hatta bence değil yani net ! Ne zaman bat hadi inşallah güzel haberler ver bize kuzum

Kuzum erken gebelik alıp yapsana daha net çıkar bu kasetler pek net göstermez

Kuzum seni umutlandırmak istemiyorum ama hiç kuruma çizgisi gibi değil bu hatta bence değil yani net ! Ne zaman bat hadi inşallah güzel haberler ver bize kuzum
O kadar saat geçtiği için biraz tedirginim açıkçası,kuruma çizgisi hiç böyle olmadı bende ,nisan da çatlatma tedavisi olduğumda test yapmişdim o zaman boyle çıktı iğne etkisinden,bat bugün, yarın

Markası ne testin canım kuruma çizgisi için fazla pembe sanki bence inşallah kuruma çizgisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…