Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar grubunuzu çok sevdim çok güzel arkadaşlıklar olmuş ☺️ Benimde size sorum olacaktı bu yumurtlama testini bi kaç aydır kullanıyorum ama elde var sıfır. Hadi diğer aylar yanlış yaptım ama bu ay pik yaptığı gece ve akşamını ve ertesi günü akşamı değerlendirdim ama 1 gün gecikmeli adet oldum ve ilk defa 1 gün adet oldum 2. Gün siyahımsı geldi başkada yok bitti. Neden böyle oldu üstüne görme falan olabilir mi
canım merhaba olabilir tabi ki eğer gecikme varsa sen 2-3 gün daha bekle bence şimdi mevsimsel geçişlerde çok fazla gecikme olabiliyor şahsen benim testlerim pozitif çıktı adetim 1 hafta gecikti doktora gittim hiçbir şey çıkmadı ve eve geldim adet oldum :KK70:

Iğneyi vurabilirdim ama aşılama pazara.denkl gelecek diye iptal etti kendimiz denicez artık umutlu değilim çünkü sperm sorunuda var
Pes etme umutsuzluğa kapılma yavrum hep güçlü durmaya çalış ben bu 10 aylık süreçte inan bunu öğrendim yani ne varsa Allahtan işte hep en istediğin şeyden sınanırsın

canım merhaba olabilir tabi ki eğer gecikme varsa sen 2-3 gün daha bekle bence şimdi mevsimsel geçişlerde çok fazla gecikme olabiliyor şahsen benim testlerim pozitif çıktı adetim 1 hafta gecikti doktora gittim hiçbir şey çıkmadı ve eve geldim adet oldum :KK70:
Merhaba kısmet işte insan böyle şeylerde ümitleniyor Rabbim nasip etsin bi an önce diyelim. 1 gün adet olmam şaşırttı beni İÜ an üstünden 4 gün geçti bugün ovülasyon yaptım ama negatif . Bazıları ovülasyonla gebelik öğrendikleri için bende yaptım ama bilemedim

Aminn insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bir dusugum var belki oyle olmasaydi bu kadar cocuk dusunmezdim belki 1 yillik evliyim daha 25 yasindayim ama dusukden sonra olmaz diyenler oldu birsuru seyler insanin beynini bulandiriyorlar ,
Gecmis olsun insallah en kısa sürede evlat sahibi olursunuz duşuğun bir ayağı icerde olurmus biri veren Allah tekrar verir olmaz diyenleri kulak ardi edin lutfen hamile kalabiliyorsunuz 4 ay once dusuk yaptım yüreğinizi ferah tutun olucak insallah 🤗

Ovitrelle etkisi geçmiş sanırım canım. 12.güne kadar devam edebiliyor.. bundan sonra yükselir inşallah 🌸
Test yapmaya devam edeceğim yükseleceği ihtimaline tutunuyorum sıkı sıkı 🙏😅 bu kez hiç olmadığı kadar heyecanlıyım , böyle bir durumla karşılaşan olduysa belki daha realist bakabilirim diye yazmak istedim. Çok teşekkür ederim 😊

Regl 1 gün gecikti ovu vardı yaptım ama çok su tükettim
Sanırım yok gebelik
16554776696517091396916839727252.jpg

Geçen ay benim de negatifti sonuç iğne sonrasında ama hiç yan etki görmemiştim. Bu ay iğne etkisini görmek için günlük test yaptım 9. 10. ve 11. Gün ikinci çizgi giderek silikleşmeye başladı. Böyle olup sonra pozitife döner mi acaba yoksa iğnenin etkisi geçtikçe tamamen yok olur mu ☹️
14. Günden sonra görebilirsin pozitifse de canim.
Tabi ki su an iğnenin etkisi azaldığı için siliklesiyor hamile olsan da olmasan da bu şekilde olacaktı :)

X