Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar , hamile kalıp ovülasyon günleri takip ederek hamile kalan birileri yardımcı olabilir mi ? muhtemelen yarın LH değerim yüksek çıkıcak (kırmızı) , gün aşırı m yoksa 17,18,19,20 mi ilişki olmalı yani yumurtlama 18 haziran ise öncesi mi yoksa 19 filan mı daha önemli ilişkide ?

Lale95 canım ben ilk gebeliğimde adetim gecikmişti, ben habire test yaptım negatif falan , birini aksam yaptım kenara koydum atmadım sabah baktım pozitifti ama çok belirgin de değildi ve hamile cıktım 100 küsürlerdeydi betam. bence var gibi bikaç gün bekle kan ver

ucge napıyorsun doktora gidecektin en son değerlerin için , ne dedi? Herşey yolunda mı?
evet gittim ilk gittiğim doktor çikolata kistleri gördü 5 tane dedi hem sağda hem solda. yumurtalıklarını kaplamış doğal yolla gebelik olmaz dedi. acil ameliyat olup yumurtalarını toplatman lazım dedi bu sırada kistler alınırmış ve tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum. bende araştırdımki ameliyat daha riskliymiş ve başka doktor arayışına girdim tavsiye üzerine bir doc. dr. buldum. oda muayene etti evet kist var ama gebeliğe engel olmadıklarını soyledi ve bir kaç testte bakmak gerektiğini eğer sorun yoksa doğal yolla gebelik oluşabilceğini zaten bunun tedavisinin doğum yapmak olduğunu ifade etti. AMH baktılar iyi bir sonuç çıktı. dun akşam üzeride hsg ye girdim inşallah oda temiz çıkarsa yolumuza devam edicez. insanlar çok kötü olmuş doktorlar bile bizi artık para gözüyle bakıyorlar. hiç araştırmadan beni ameliyata ve tüp bebeğe yönlendirdiler. ve benım hiç çocuğum yok 29 yaşındayım

Lale95 kuzum İlk kez görüyorum kuzum bu testi bişey diyemiyorum o yüzden dışı da artımed teste benziyo bi test daha mı alıp yapsan
Çok sıvı tükettim bugün,yarin vücut isisi ölçüp,şüpheli durum olsa yaparım testi,deminden beri düşünüyorum bu testlerden çok yaptim ama böyle kuruma çizgisi hiç olmadi

İnşaallah hayirlisi hiç böyle olmadi,kuruma çizgisi çıktı ama içi boş olanından,bu baya pembe gibi ,Rabbim her kese hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…