- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.061
Sen dün dedin ya adet kokusu gibi kız o bende dün oldu ilk defa çok şaşırdım ne ki o yaa valla bunaldım artıkAkintim var ama bugün ağrı şişlik çok kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dün dedin ya adet kokusu gibi kız o bende dün oldu ilk defa çok şaşırdım ne ki o yaa valla bunaldım artıkAkintim var ama bugün ağrı şişlik çok kalmadı
Bana denk geldi bi kere erken testte silik çizgi artımed 'di testte kaset testinde hiç hata görmedim amaBana hiç denk gelmedi varsa var yoksa yok. Sadece stip testler hata HCGleri
Markası ne testin canım kuruma çizgisi için fazla pembe sanki bence inşallah kuruma çizgisi değildir ❤
Bazı testler öyle hatalı ya ama ben rastlanmadimBana denk geldi bi kere erken testte silik çizgi artımed 'di testte kaset testinde hiç hata görmedim ama
Evet oluyo öyle bazıları inşallah rastlamazsın kuzum ❤Bazı testler öyle hatalı ya ama ben rastlanmadim
Sağol kuzum inşallah temizleniyorumdur bi dahaki ayda böyle olursa fıttırabilirimNe güzel temizleniyorsun merak etme canım bir şey olmaz
Resmini aticam şimdi
evet gittim ilk gittiğim doktor çikolata kistleri gördü 5 tane dedi hem sağda hem solda. yumurtalıklarını kaplamış doğal yolla gebelik olmaz dedi. acil ameliyat olup yumurtalarını toplatman lazım dedi bu sırada kistler alınırmış ve tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum. bende araştırdımki ameliyat daha riskliymiş ve başka doktor arayışına girdim tavsiye üzerine bir doc. dr. buldum. oda muayene etti evet kist var ama gebeliğe engel olmadıklarını soyledi ve bir kaç testte bakmak gerektiğini eğer sorun yoksa doğal yolla gebelik oluşabilceğini zaten bunun tedavisinin doğum yapmak olduğunu ifade etti. AMH baktılar iyi bir sonuç çıktı. dun akşam üzeride hsg ye girdim inşallah oda temiz çıkarsa yolumuza devam edicez. insanlar çok kötü olmuş doktorlar bile bizi artık para gözüyle bakıyorlar. hiç araştırmadan beni ameliyata ve tüp bebeğe yönlendirdiler. ve benım hiç çocuğum yok 29 yaşındayımucge napıyorsun doktora gidecektin en son değerlerin için , ne dedi? Herşey yolunda mı?
Çok sıvı tükettim bugün,yarin vücut isisi ölçüp,şüpheli durum olsa yaparım testi,deminden beri düşünüyorum bu testlerden çok yaptim ama böyle kuruma çizgisi hiç olmadiLale95 kuzum İlk kez görüyorum kuzum bu testi bişey diyemiyorum o yüzden dışı da artımed teste benziyo bi test daha mı alıp yapsan
Evet bence güzel artım olmuşKızlar değerim cumartesi 166 çıkmıştı, bu gün 707. Artış iyi mi? 6 gün sonra randevum var keseyi görür müyüz?
Evet dün oldu ama bugün yok bende anlamadım bedenim benimle dalga geçiyorSen dün dedin ya adet kokusu gibi kız o bende dün oldu ilk defa çok şaşırdım ne ki o yaa valla bunaldım artık
İnşaallah hayirlisi hiç böyle olmadi,kuruma çizgisi çıktı ama içi boş olanından,bu baya pembe gibi ,Rabbim her kese hayirlisini nasip etsinLale95 canım ben ilk gebeliğimde adetim gecikmişti, ben habire test yaptım negatif falan , birini aksam yaptım kenara koydum atmadım sabah baktım pozitifti ama çok belirgin de değildi ve hamile cıktım 100 küsürlerdeydi betam. bence var gibi bikaç gün bekle kan ver
Ay bi görseydik, her dönemi ayrı stresEvet bence güzel artım olmuş
Olsa zaten insan unutmuyo insallah güzel haberler verirsin bize kuzum yaÇok sıvı tükettim bugün,yarin vücut isisi ölçüp,şüpheli durum olsa yaparım testi,deminden beri düşünüyorum bu testlerden çok yaptim ama böyle kuruma çizgisi hiç olmadi
Evet aynen öyle,adet gecikiminden tut taa çocuk ilk okula gidene kadar bu heyecanlar bitmiyor kiAy bi görseydik, her dönemi ayrı stres
Amin inşaallah canim çok teşekkür ederimOlsa zaten insan unutmuyo insallah güzel haberler verirsin bize kuzum ya