- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.021
Böyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bileCanımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle
Ben kürtaj oldum kurtuldum canım doğum yapmıştım ara kanamalar hiç bitmiyordu kürtaj yaradıSağol kuzum ❤ nasıl temizlenicek bu arkadaş acaba ömrüm bitti de
Kuzum 38 ile liderliği elinden alıyorum üzgünüm :)))Yetiştim geldimGrubun ablası benim demekki ayy bi hüzün çöktü içime Şaka yapıyorum tabii ki.O zaman bi ablalık yapayım
Canım kız kardeşlerim ! Her gün ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum.Ayrı şehirlerde ayrı özveri ayrı umut ayrı çaba görüyorum.Her şeyin zamanı olduğunu biliyorum.Bu zaman kadar ne istedikde olmadı.Zaman almıştır ama olmuştur.Olacak ! Allah ım mükafatlandırsın hepimizi inşallahBana inanın
Benim hiç akıntım olmadı. 8 haftalık oldum hala da yok.Kızlar hamile kalanların hep akıntısı mi oluyor ilk aylar
Kuzum ara kanamam hiç olmadı acaba adet zamanım da ağrı kesici içiyorum o mu etki ediyo içtiğim zaman kanamanın azaldığını farkettim geçen ay ondan kaynaklı bişey olabilir mi çokta ağrım var ilaç içmemek için direniyorumBöyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bile
Ben kürtaj oldum kurtuldum canım doğum yapmıştım ara kanamalar hiç bitmiyordu kürtaj yaradı
Canım benim her ay çok ağrılı geçer ama hiç tam anlamıyla başlamadan ağrı kesici içmem çünkü kesiliyor geri dediğin gibi oluyor ve vücudumuda etkiliyor. Ama tam anlamıyla başladıktan sonra içiyorum her seferinde içmemeye çalışıyorum.Kuzum ara kanamam hiç olmadı acaba adet zamanım da ağrı kesici içiyorum o mu etki ediyo içtiğim zaman kanamanın azaldığını farkettim geçen ay ondan kaynaklı bişey olabilir mi çokta ağrım var ilaç içmemek için direniyorum
Kuzum bende 2. Gün çok ağrım oluyo o zaman içiyorum bende içmemeye çalışıyorum çok dayanamıycak duruma gelmeden 2. Gün içiyorum ya normalde 3. Günde yoğun olur 4. Gün azalmaya başlar geçen sefer 3. Gün hiç yok gibiydi sanki son gün gibi öyle az az devam etti demekki ağrı kesici özellikle de majezik kesiyo adeti onu anladımCanım benim her ay çok ağrılı geçer ama hiç tam anlamıyla başlamadan ağrı kesici içmem çünkü kesiliyor geri dediğin gibi oluyor ve vücudumuda etkiliyor. Ama tam anlamıyla başladıktan sonra içiyorum her seferinde içmemeye çalışıyorum.
Kesinlikle ondan katılıyorum canım bende öyle kıvranıyorum ağladığımı biliyorum yinede dayanmaya çalışıyorum. Evdeysem özellikle içmiyorum ama işyerimde denk geldiyse mecbur kalıyorum yoksa herkes anlarKuzum bende 2. Gün çok ağrım oluyo o zaman içiyorum bende içmemeye çalışıyorum çok dayanamıycak duruma gelmeden 2. Gün içiyorum ya normalde 3. Günde yoğun olur 4. Gün azalmaya başlar geçen sefer 3. Gün hiç yok gibiydi sanki son gün gibi öyle az az devam etti demekki ağrı kesici özellikle de majezik kesiyo adeti onu anladım
Tatlım yamacıma gel sen bakalım.. burda 40 varKuzum 38 ile liderliği elinden alıyorum üzgünüm :)))
Bende dışarı cıkcaksam işim varsa içiyorum bide dayanamazsam yani o zaman bütün zor şeyleri biz çekiyoruz beKesinlikle ondan katılıyorum canım bende öyle kıvranıyorum ağladığımı biliyorum yinede dayanmaya çalışıyorum. Evdeysem özellikle içmiyorum ama işyerimde denk geldiyse mecbur kalıyorum yoksa herkes anlar
Valla hepiniz bebeksiniz bence abla diyorum ağzım alışmış saygısızlık yapmakta istemediğim için söylüyorum afedersiniz hepinizden özür dilerim ❤❤Tatlım yamacıma gel sen bakalım.. burda 40 var
Tatlım yamacıma gel sen bakalım.. burda 40 var
Canım gelmeyedebilirAnladım o zaman ben değilim 4 gün gecikti ama bekliyordum test için akıntı felan yok hiç demekki gebe değilim peki nasıl bir akıntı geliyor kuzum şeffaf mi
Ben geçen ay yaşadım. Ilk kez catlatma ignesi vurulmustum. Ama negatif sonucKızlar benim çatlatma iğnesinin 10. Günü bugün. Sabah çarşıya yürürken yumurtanın geliştiği sol kasığıma çok şiddetli bi ağrı girdi yolda yürüyemedim bir bank bulup oturdum bi süre. Akşam üzeri markete gittiğimde de benzer bi ağrı oldu aynı tarafta ve ayakta durmakta zorlandım eve dönmek zorunda kaldım. Bu batma ve kramplar dışında yoğun gaz sancısı çekiyorum. Ve kramp girdikçe tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Bugün zor bi gündü benim için, benzer şeyler yaşayan var mı aranızda ?
Ne güzel temizleniyorsun merak etme canım bir şey olmazCanımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle
Oluyor maalesef her şey etkiliyorMerhaba kizlarStresten yorgunluktan ya da bir ay önceki antibiyotik kullanımından adette gecikme olur mu
Belki hamile değilimdir tabi geciktim ama test yapmadim geçen ayda gecikmistim 15 gün Tarnusal kullanmıştım 3 yıldır negatif aldığım için cesaretimde yok ama popom ağrıyor neden bilmem deBenim hiç akıntım olmadı. 8 haftalık oldum hala da yok.