Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyamda arkadaşım gebelik testi yapıyordu pozitif çıkıyordu bana da yap diyordu bende dün yaptım yoktu diyordum olsun yap diyordu yapıyordum çift çizgi çıkmıştı sağlık ocağında bana değeriniz iki kat artmış diyordu sonra form falan dolduruyordum parmagimi mürekkebe sonra kağıtlara basiyordum sonra bir adam kadın bir aile bizim peşimizde Esra Erol'da vardı bize çocuğunuz erkek mi diyordu kiz olsa öldürecekmis bizde erkek diyorduk kaciyorduk sonra eşimin yanına gidiyordum eşime hamileyim diyordum artık inanmıyordu ayy çok değişik biraz saçma bir rüyaydı sanırım bilinç altı bozukluğu

Canımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle
Böyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bile
Sağol kuzum ❤ nasıl temizlenicek bu arkadaş acaba ömrüm bitti de 😅
Ben kürtaj oldum kurtuldum canım doğum yapmıştım ara kanamalar hiç bitmiyordu kürtaj yaradı

Yetiştim geldim 😂 Grubun ablası benim demekki🤗 ayy bi hüzün çöktü içime 😂 Şaka yapıyorum tabii ki.O zaman bi ablalık yapayım 🙈

Canım kız kardeşlerim ! Her gün ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum.Ayrı şehirlerde ayrı özveri ayrı umut ayrı çaba görüyorum.Her şeyin zamanı olduğunu biliyorum.Bu zaman kadar ne istedikde olmadı.Zaman almıştır ama olmuştur.Olacak ! Allah ım mükafatlandırsın hepimizi inşallah ❤️ Bana inanın 🤗💐
Kuzum 38 ile liderliği elinden alıyorum üzgünüm :)))

Böyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bile

Ben kürtaj oldum kurtuldum canım doğum yapmıştım ara kanamalar hiç bitmiyordu kürtaj yaradı
Kuzum ara kanamam hiç olmadı acaba adet zamanım da ağrı kesici içiyorum o mu etki ediyo içtiğim zaman kanamanın azaldığını farkettim geçen ay ondan kaynaklı bişey olabilir mi çokta ağrım var ilaç içmemek için direniyorum

Kuzum ara kanamam hiç olmadı acaba adet zamanım da ağrı kesici içiyorum o mu etki ediyo içtiğim zaman kanamanın azaldığını farkettim geçen ay ondan kaynaklı bişey olabilir mi çokta ağrım var ilaç içmemek için direniyorum
Canım benim her ay çok ağrılı geçer ama hiç tam anlamıyla başlamadan ağrı kesici içmem çünkü kesiliyor geri dediğin gibi oluyor ve vücudumuda etkiliyor. Ama tam anlamıyla başladıktan sonra içiyorum her seferinde içmemeye çalışıyorum.

Canım benim her ay çok ağrılı geçer ama hiç tam anlamıyla başlamadan ağrı kesici içmem çünkü kesiliyor geri dediğin gibi oluyor ve vücudumuda etkiliyor. Ama tam anlamıyla başladıktan sonra içiyorum her seferinde içmemeye çalışıyorum.
Kuzum bende 2. Gün çok ağrım oluyo o zaman içiyorum bende içmemeye çalışıyorum çok dayanamıycak duruma gelmeden 2. Gün içiyorum ya normalde 3. Günde yoğun olur 4. Gün azalmaya başlar geçen sefer 3. Gün hiç yok gibiydi sanki son gün gibi öyle az az devam etti demekki ağrı kesici özellikle de majezik kesiyo adeti onu anladım

Kuzum bende 2. Gün çok ağrım oluyo o zaman içiyorum bende içmemeye çalışıyorum çok dayanamıycak duruma gelmeden 2. Gün içiyorum ya normalde 3. Günde yoğun olur 4. Gün azalmaya başlar geçen sefer 3. Gün hiç yok gibiydi sanki son gün gibi öyle az az devam etti demekki ağrı kesici özellikle de majezik kesiyo adeti onu anladım
Kesinlikle ondan katılıyorum canım bende öyle kıvranıyorum ağladığımı biliyorum yinede dayanmaya çalışıyorum. Evdeysem özellikle içmiyorum ama işyerimde denk geldiyse mecbur kalıyorum yoksa herkes anlar 🤭🤦🏻‍♀️

Kesinlikle ondan katılıyorum canım bende öyle kıvranıyorum ağladığımı biliyorum yinede dayanmaya çalışıyorum. Evdeysem özellikle içmiyorum ama işyerimde denk geldiyse mecbur kalıyorum yoksa herkes anlar 🤭🤦🏻‍♀️
Bende dışarı cıkcaksam işim varsa içiyorum bide dayanamazsam yani o zaman bütün zor şeyleri biz çekiyoruz be 🙄 Allahım erkeklere de regli ağrısı yükle amin 😅

Anladım o zaman ben değilim 4 gün gecikti ama bekliyordum test için akıntı felan yok hiç demekki gebe değilim peki nasıl bir akıntı geliyor kuzum şeffaf mi
Canım gelmeyedebilir
Bu belirtiler herkeste olmaz :) akıntı da herkeste farklı olur
Adet gecikmesi dışında herkesin yaşadığı başka hiç bir belirti yok

Kızlar benim çatlatma iğnesinin 10. Günü bugün. Sabah çarşıya yürürken yumurtanın geliştiği sol kasığıma çok şiddetli bi ağrı girdi yolda yürüyemedim bir bank bulup oturdum bi süre. Akşam üzeri markete gittiğimde de benzer bi ağrı oldu aynı tarafta ve ayakta durmakta zorlandım eve dönmek zorunda kaldım. Bu batma ve kramplar dışında yoğun gaz sancısı çekiyorum. Ve kramp girdikçe tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Bugün zor bi gündü benim için, benzer şeyler yaşayan var mı aranızda ?
Ben geçen ay yaşadım. Ilk kez catlatma ignesi vurulmustum. Ama negatif sonuc
Çatlatma iğnesinden 17 gün sonra regl oldum

Canımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle
Ne güzel temizleniyorsun merak etme canım bir şey olmaz

X