-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.781
Hayırlısı neyse o olsun diyelim inşallah. Her geçen yıl genetiğimize oynuyorlar ne yediğimiz ne içtiğimiz doğal bu yaşadıklarımız hep ondan. İçini ferah tutmaya çalış hayır gördüğümüzde şer şer gördüğümüz de hayır olabilir. Her şey güzelleşecek inşallahYarın yine kan vereceğim inşallah düşmeye başlar artık değerler. Umarım bir ilaç falan verir de süreç daha da hızlanır. Kızımda dünyadan haberim yoktu aman son 7-8 ayda yaşadıklarıma bak kürtaj biyokimyasal gebelik şaka gibi
Seneler önce de vardı tabi olmaz olur mu ama böyle erken yapılan testler olmadığı iÇin kadınlar fark etmiyorlardı. Doktorun söylediği beni hiç tatmin etmedi nedense
ama bat günü de suan gecmis durumda test yapsa yine pozitif cikacakSeneler önce de vardı tabi olmaz olur mu ama böyle erken yapılan testler olmadığı iÇin kadınlar fark etmiyorlardı. Doktorun söylediği beni hiç tatmin etmedi nedense
Bayada gecti battan aslindaCanım 17. Gün yumurtlamadan sonra şuan 200 üstünde olmalıydı değer. Maalesef normal olmadığı her halinden belli değil mi?
Senin bat baya bir gecti iyi yapmissin. Benim dündü o yuzden beklemeye devam edicem.Kan verdim balım simdi sonuc bekliyicem artik ya ama pecetede kanda gordum nolcak bilmiyorum inan
Valla ben de cuma günü verilen ama ptesi öğlen ancak çıkan sonucu saymıyorum.. o yüzden değerde henüz düşüş yokAslinda banada öyle geldi artis kötü degilki
Canım geçmiş olsun kıyamam ne uğraştın bu ay ya..Canım kime gitsem ne yapacak ki? Baksa bir şey görünmeyecek zaten bu değerle. Dr uma güveniyorum yani beni umutlandıracak bir durum olsa alternatif düşünürüm ama saçma bir sürecin içindeyim baksana.partalina_ de sağlıksız yumurtalar ve rahmin tutuculuğu sebebiyle olabileceğini söyledi yarın her şeyi detaylı konuşacağım. Yaş faktörü mü şu lanet aşılar mı? Sebep ne çok merak ediyorum açıkçası
Bilmiyorum ki ya her gün yeni bir şey öğreniyoruzama bat günü de suan gecmis durumda test yapsa yine pozitif cikacakEskiden dedigin gibi erken gebelik testleri yoktu adet gecikmesini bekle cikmaz derlerdi hep ebe hemsireler
Bat bugün kuzum ama oldum bacaklarım çok ağrıyo karnım cok ağrıyo kahverengi lekeyle başladı az önce oldum yani gerek kalmadı testeTestin var mı sabah ilk idrarla yapsan kaç gün kaldı bat a
Anaaa benim de böyle aynı. Kız noldu bizim bu yumurtalaraDüne gore Daha koyu ama hala pik olacak gibi degil
Yaa cok üzüldüm ablaCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
@Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl Q qwertyuopDestina88 Mucizemmm16 @1fafeyla @Safiye19 @sumuhallebisi @Random3 @ipti Papatyamveben-Mavi @Veziir
Kız sen bu çıtırlara abla diyorsan bana teyze demen lazımTeşekkür ederim abla❤
canım sen kac yasındasın ? abla abla gordum de yazılarınıTeşekkür ederim abla❤
sen bır minnoşsun canım benımmmmKız sen bu çıtırlara abla diyorsan bana teyze demen lazımyok öyle abla teyze enişte, hepimiz genciz bak giderim bu diyardan
Dur gözünü seveyim gitme ❤Kız sen bu çıtırlara abla diyorsan bana teyze demen lazımyok öyle abla teyze enişte, hepimiz genciz bak giderim bu diyardan
Yaa 30canım sen kac yasındasın ? abla abla gordum de yazılarını
Allah senı aynı yastayızzz.Yaa 30Aman Allahım dillere düştüm
evet senı hatrıladım, ablası kurban demıstım sana bır ara abla populerlıgı vardı yıne bır topıkteYaa 30Aman Allahım dillere düştüm
Yaaa yapma yaa çok utanıyorum vallaAllah senı aynı yastayızzz.
ben 18 falan sandım kız ne ablası