Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı neyse o olsun diyelim inşallah. Her geçen yıl genetiğimize oynuyorlar ne yediğimiz ne içtiğimiz doğal bu yaşadıklarımız hep ondan. İçini ferah tutmaya çalış hayır gördüğümüzde şer şer gördüğümüz de hayır olabilir. Her şey güzelleşecek inşallah

Seneler önce de vardı tabi olmaz olur mu ama böyle erken yapılan testler olmadığı iÇin kadınlar fark etmiyorlardı. Doktorun söylediği beni hiç tatmin etmedi nedense
Seneler önce de vardı tabi olmaz olur mu ama böyle erken yapılan testler olmadığı iÇin kadınlar fark etmiyorlardı. Doktorun söylediği beni hiç tatmin etmedi nedense
ama bat günü de suan gecmis durumda test yapsa yine pozitif cikacak Eskiden dedigin gibi erken gebelik testleri yoktu adet gecikmesini bekle cikmaz derlerdi hep ebe hemsireler

Aslinda banada öyle geldi artis kötü degilki
Valla ben de cuma günü verilen ama ptesi öğlen ancak çıkan sonucu saymıyorum.. o yüzden değerde henüz düşüş yok bitliKedi kuzuşum hemen kendini kötüye hazırladı ama her yerde yazıyor hcg başlangıç değeri güne göre belirlenemez önemli olan artıştır cuma günü değer artarsa bebişimiz bizimle.. düşerse o zaman üzülürüz valla şuan hiç üzülemem

Canım geçmiş olsun kıyamam ne uğraştın bu ay ya.. Kimyasal diye tahmin etmiştik ama hiç üzülmüyorsun bak bu, sağlam bebek yolda demek.. Kimyasalların ve düşüklerin arkası sağlam oluyor diyor bütün doktorlar. Tavsiyem biraz kendine vakit ayır, doktor muhtelemen söktürücü verebilir. Çok stres oldun biraz dinlen, sevdiğin şeyler yap kendini mutlu et. Belki biraz uzaklaşır tatile gidersin bi yerlere. Bir sonraki ay için umutlar hep devam ediyor.
Sakın moral bozmak yok. Kimyasal sık görülen bir durum aşılarla alakası yoktur da, yediklerimiz içtiklerimiz artık o kadar katkılı ki, bazı vücutlar da buna tepki veriyor olabilir.
Ben inanıyorum bak bebeğe az kaldı. Rahim hazırlık yapıyor

Yaa cok üzüldüm abla hayırlısı olsun ne diyelim. İnşallah bu kez yanılırız doktorda bizde kimyasal gebelik kendi kendine düşüyor ama tabi sen muhakkak doktora görün bizede haber et çok merak ettik seni kimyasaldan sonra daha çabuk gebelik olurmuş inşallah temmuz bize uğurlu gelir

Kız sen bu çıtırlara abla diyorsan bana teyze demen lazım yok öyle abla teyze enişte, hepimiz genciz bak giderim bu diyardan
Dur gözünü seveyim gitme ❤ yaa ne yapıyım saygısızlık oluyomuş gibi hissediyorum yapmakta istemem o yüzden abla diyorum sormak istemezdim ama sorucam afedersin kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…