Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu 😞
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl @qwertyuop @Destina88 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @1fafeyla @Safiye19 @sumuhallebisi @Random3 @ipti Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @Veziir
Hayırlısı olsun canım benim. Umutlandırmak istemiyorum ama 2 günde bir %60 artış içinde normal diyorlar biliyorsun. Seninde %63 artmış. İnşallah bir süpriz yaparda güzel haberler alırız. Aradaki 43 değerine bakma çünkü o farklı laboratuvar. Senin devlet hastanesindeki değerleri karşılaştırman lazım.

X