- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.801
O ben miydim uzun zamandır abla diyorum demekki farkında değilimevet senı hatrıladım, ablası kurban demıstım sana bır ara abla populerlıgı vardı yıne bır topıkte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ben miydim uzun zamandır abla diyorum demekki farkında değilimevet senı hatrıladım, ablası kurban demıstım sana bır ara abla populerlıgı vardı yıne bır topıkte
evet sendın sen hatırladımO ben miydim uzun zamandır abla diyorum demekki farkında değilim
Yaaaaevet sendın sen hatırladım
Bende hep farkettim herkese abla diyor kaç yaşında acaba diye profiline baktım 30. Ben 29 yaşındayım.Yaa 30 Aman Allahım dillere düştüm
Hayırlısı olsun canım benim. Umutlandırmak istemiyorum ama 2 günde bir %60 artış içinde normal diyorlar biliyorsun. Seninde %63 artmış. İnşallah bir süpriz yaparda güzel haberler alırız. Aradaki 43 değerine bakma çünkü o farklı laboratuvar. Senin devlet hastanesindeki değerleri karşılaştırman lazım.Canlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl @qwertyuop @Destina88 Mucizemmm16 @1fafeyla @Safiye19 @sumuhallebisi @Random3 @ipti Papatyamveben-Mavi @Veziir
Gözünüzü seviyim durun da regli olmamın üzüntüsünü yaşıyım güldürmeyinBende hep farkettim herkese abla diyor kaç yaşında acaba diye profiline baktım 30. Ben 29 yaşındayım.
sen abla de sımdı :)Bende hep farkettim herkese abla diyor kaç yaşında acaba diye profiline baktım 30. Ben 29 yaşındayım.
gül işte ne güzeell :)Gözünüzü seviyim durun da regli olmamın üzüntüsünü yaşıyım güldürmeyin
Evet evet oydu bizimde 2 yas var aramizda ama bana öyle demek istedi bende bisey demedim sknti yok abla kardes diyebilirler bana kiz kardeşim de yok zati Mucizemmm16evet sendın sen hatırladım
Valla bilmiyorum yaptigimiz test markasıyla mi alakali bilmiyorumAnaaa benim de böyle aynı. Kız noldu bizim bu yumurtalara
Kizlar artimed ovulasyon kullandınız mı hiçValla bilmiyorum yaptigimiz test markasıyla mi alakali bilmiyorum
Ama canımı skyr bu durum biraz önce doktora msj attik bakalim gel diyecekmi cok yoğun orasida yaa Eğer gel demezse özele gitcm ariycam eski doktor harici baska doktorda randevu varsa gideyim diyorumAnaaa benim de böyle aynı. Kız noldu bizim bu yumurtalara
Ben begendim kuzum Laboquik cok guzel bide ama innovita tek gecerimKizlar artimed ovulasyon kullandınız mı hiç
Bu ay sipariş vermedim ya eczanelerde de artimed var alsam mı bilemedimBen begendim kuzum Laboquik cok guzel bide ama innovita tek gecerim
İnsallah ama kanama var yaSenin bat baya bir gecti iyi yapmissin. Benim dündü o yuzden beklemeye devam edicem.
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin
Ben gecen ay 5li almistim begendimBu ay sipariş vermedim ya eczanelerde de artimed var alsam mı bilemedim
bn geçen ayki marka ile devam ediyorum. hsg etkisi olabilir mi kiValla bilmiyorum yaptigimiz test markasıyla mi alakali bilmiyorum
Bende alırım bugün belkiBen gecen ay 5li almistim begendim