- 12 Temmuz 2016
- 4.174
- 6.089
- 31
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.761
Kizlar yumurtlama gunlerimin 3 gununu 2ser 2ser degerlendirdim istatistik nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kime gitsem ne yapacak ki? Baksa bir şey görünmeyecek zaten bu değerle. Dr uma güveniyorum yani beni umutlandıracak bir durum olsa alternatif düşünürüm ama saçma bir sürecin içindeyim baksana. partalina_ de sağlıksız yumurtalar ve rahmin tutuculuğu sebebiyle olabileceğini söyledi yarın her şeyi detaylı konuşacağım. Yaş faktörü mü şu lanet aşılar mı? Sebep ne çok merak ediyorum açıkçasıCanım benim çok üzgünüm ama biyokimyasala iyi tarafından bakıyor doktorlar, hamile kalabiliyorsun ve vücut kendini hazırlıyor diyorlar.
Kimyasal gebelikte içeride gelişen bir kese vs olmadığı için, sadece rakamsal bir gebelik olduğu için hiçbir şey yapılmıyor kuzum. Değerin kendi kendine düşmesini bekleyeceksin. Ama yine de doktora görünmekte fayda var bence başka birini bul ve git
Yarın yine kan vereceğim inşallah düşmeye başlar artık değerler. Umarım bir ilaç falan verir de süreç daha da hızlanır. Kızımda dünyadan haberim yoktu aman son 7-8 ayda yaşadıklarıma bak kürtaj biyokimyasal gebelik şaka gibiYaaa üzme kendini hayır neydeyse öyle olsun. Bana çok ilginç geliyor regl günün de geçti madem kimyasal nasıl atılacak bu hala gelen giden yokken bence bugün bekle yarın yine kan ver. Bir sürü çeşit gebelik var tabiki ama anormal geldi bana biyokimyasal demesi
Aaaa öyle mi adet günüm geçsin bende gideyim o zaman muhtemelen benim de senin gibiBir önceki çatlatma iğnemde ben de regl olmadım canım , idrar testinde negatif görünce emin olmak için kan verdim yine negatifti. Benim zaten hep düzensizdi o yüzden gelmesini beklemek yerine doktora gittim. iğneden 20 gün sonra Regl olsan da olmasan da gel demişti. 20. Gün gittim muayene etti ve çatlamamış o yüzden kanaman olmamış dedi. İğneden sonra hiç ağrım sancım olmamıştı. Bu ay ikinci kez iğne yapıldı.
Aynı durumdayız benimde çok silik çıktı aysesngul. Napacaksın bekliycek misinGunaydinnnn kizlarr ben dun gece lekelenme gordum pecetede hemen ped taktim sabah kalktigimda hic birsey yoktu elimde test vardi yaptim cok cok silik pembe cizgi cikti 2 dk icerisinde ve ben şok oldum dun bem beyazdi hic yoktu insallah vardir yaaa
Canım muhtemelen değerlerin yükselme seviyesiyle alakalı çünkü 43 39 62 yani pazartesiden bu yana artış fazla olsa yine iyi ama gıdım gıdım ilerliyor e kimyasal olsa düşmesi lazım dış gebelik olsa fırlayarak düşerek devam etmesi lazım. Yarın detaylı öğrenip söylerim size de.Yani ilk defa duyuyorum seneler önce yokmuydu kimyasal gebelik ben 32 yasindayim bir cok kisiden duymaya basladim bu kimyasal gebeligi ve sinir bozucu süreçte uzuyor senin regl geciyo genelde duyduklarim erken gebelik ogrenip regl gunu yada 1-2 gün sonra kanamanin başlaması.. doktorunda görmeden nasil teshis koyabiliyorki anlamis degilim. Senind kollar 2-3 gundur delik deşik oldu üzülüyorum ne diyelim ya Rabbim daha büyük dert vermesin
Canım hayırlısı olsun yazı sakince geçireceğim çok stres yaptım aylardır okulda bile bomba gibi gezdim resmen. Yeni yeni farkına varıyorum Allah büyük bir tane daha can nasip edecekse eder inşallah sağlıklı bir şekildeÇok üzüldüm canım benim sağlıklı değil demek ki. Doktorun dediği gibi dış gebelik de değildir de hemencecik atılır vücuttan. Sonra sağlıklı bebiş için hazırlanır vücudun. Çok şükür hamile kalabiliyorsun kuzum. Kimyasaldan hemen sonra hamile kalan çok oldu burda inşallah sende öyle olacaksın
Canım bu 3 sonuç da farklı yer mi ? Aynı yerde 2 defa verebildin mi üst üsteCanım muhtemelen değerlerin yükselme seviyesiyle alakalı çünkü 43 39 62 yani pazartesiden bu yana artış fazla olsa yine iyi ama gıdım gıdım ilerliyor e kimyasal olsa düşmesi lazım dış gebelik olsa fırlayarak düşerek devam etmesi lazım. Yarın detaylı öğrenip söylerim size de.
Teşekkürler güzelim her şey nasip kısmet var elbet zamanı olursa olur olmazsa da rabbim kızımı bağışlasın ona sağlık sıhhat güzel bir ömür versin başka ne isterim. Sizlerden güzel haberler alalım artıkYa kuzum nolur üzülme. Rabbimin vardır bir bildiği elbet . Kalbini gönlünü ferah tut sağlıklı olması herşeyden önce gelir bir anne için bebeğinin . Hep diyolar kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebeliktir diye . İnşallah tez zamanda daha güzel haberlerini bekliyoruz burda . Sen iyi ol sağlıklı ol nice güzelleri seninle olsun. Dualarımız seninle
Evet canım 39 ve 62 aynı yerin sonuçları aynı saat hemen hemenCanım bu 3 sonuç da farklı yer mi ? Aynı yerde 2 defa verebildin mi üst üste
Cok tesekkur ediyorum evet bat günüm dündü ama bu 2.dakika fotosu 5 dakika tutmadım testte bir dakika da sonuç yazıyordu. Belki yanılırım diye 2.dakikada ki durumu attım. 5 dk sonra daha belirgindi ama bilemiyorum ki yine de tabiki baya silikti.Canim bende gördüm eminim daha belirgin olmustur simdi. Sadece suphelendiren bat günü oldugu icin daha koyu cikmasi gerektiği. Onuda gec döllenmeye bagliyorum.. insallah guzel sonuclar ver bize
canım cok uzuldum,Canlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
@Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl @qwertyuop @Destina88 @Mucizemmm16 @1fafeyla @Safiye19 @sumuhallebisi @Random3 @ipti Papatyamveben-Mavi @Veziir
Kan verdim balım simdi sonuc bekliyicem artik ya ama pecetede kanda gordum nolcak bilmiyorum inanAynı durumdayız benimde çok silik çıktı aysesngul. Napacaksın bekliycek misin
Sıkıntı değerlerimin şuan minik minik yükselmesi nasıl sıfırlanacak ki?canım cok uzuldum,
ben ılk asılamamda kımyasal gecırdım,
ılk degerım 24 cıktı sonra 14 sonra sıfırlanınca da regl oldum.
hıc korkma dıs gebeık gııbı bısey degıl sadece vucut gebelıgı kabul etmedıgınde beta sıfırlanınca regl olunuyor , ben kendılıgımden olmustum ılaclarımı bırakınca..
ınsallaahhh bundan sonrakı saglıklı olur ,amiinn
Canım %60 artış olmuş yeterli değil mi aslında. Bence ümidini kesmeEvet canım 39 ve 62 aynı yerin sonuçları aynı saat hemen hemen
Canım 17. Gün yumurtlamadan sonra şuan 200 üstünde olmalıydı değer. Maalesef normal olmadığı her halinden belli değil mi?Canım %60 artış olmuş yeterli değil mi aslında. Bence ümidini kesme
Kaçıncı gün kaç olmalı o kadar bilmiyorum. Sadece artışa bakarak değerlendirmiştim kendimce. Hayırlısı olsun, her şey gönlünce olur inşallahCanım 17. Gün yumurtlamadan sonra şuan 200 üstünde olmalıydı değer. Maalesef normal olmadığı her halinden belli değil mi?
evet bende oyle olmamıstı mesela,Sıkıntı değerlerimin şuan minik minik yükselmesi nasıl sıfırlanacak ki?
Aslinda banada öyle geldi artis kötü degilkiCanım %60 artış olmuş yeterli değil mi aslında. Bence ümidini kesme