Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kime gitsem ne yapacak ki? Baksa bir şey görünmeyecek zaten bu değerle. Dr uma güveniyorum yani beni umutlandıracak bir durum olsa alternatif düşünürüm ama saçma bir sürecin içindeyim baksana. partalina_ de sağlıksız yumurtalar ve rahmin tutuculuğu sebebiyle olabileceğini söyledi yarın her şeyi detaylı konuşacağım. Yaş faktörü mü şu lanet aşılar mı? Sebep ne çok merak ediyorum açıkçası

Yarın yine kan vereceğim inşallah düşmeye başlar artık değerler. Umarım bir ilaç falan verir de süreç daha da hızlanır. Kızımda dünyadan haberim yoktu aman son 7-8 ayda yaşadıklarıma bak kürtaj biyokimyasal gebelik şaka gibi

Aaaa öyle mi adet günüm geçsin bende gideyim o zaman muhtemelen benim de senin gibi

Aynı durumdayız benimde çok silik çıktı aysesngul. Napacaksın bekliycek misin

Canım muhtemelen değerlerin yükselme seviyesiyle alakalı çünkü 43 39 62 yani pazartesiden bu yana artış fazla olsa yine iyi ama gıdım gıdım ilerliyor e kimyasal olsa düşmesi lazım dış gebelik olsa fırlayarak düşerek devam etmesi lazım. Yarın detaylı öğrenip söylerim size de.

Canım hayırlısı olsun yazı sakince geçireceğim çok stres yaptım aylardır okulda bile bomba gibi gezdim resmen. Yeni yeni farkına varıyorum Allah büyük bir tane daha can nasip edecekse eder inşallah sağlıklı bir şekilde

Canım bu 3 sonuç da farklı yer mi ? Aynı yerde 2 defa verebildin mi üst üste

Teşekkürler güzelim her şey nasip kısmet var elbet zamanı olursa olur olmazsa da rabbim kızımı bağışlasın ona sağlık sıhhat güzel bir ömür versin başka ne isterim. Sizlerden güzel haberler alalım artık

Canim bende gördüm eminim daha belirgin olmustur simdi. Sadece suphelendiren bat günü oldugu icin daha koyu cikmasi gerektiği. Onuda gec döllenmeye bagliyorum.. insallah guzel sonuclar ver bize
Cok tesekkur ediyorum evet bat günüm dündü ama bu 2.dakika fotosu 5 dakika tutmadım testte bir dakika da sonuç yazıyordu. Belki yanılırım diye 2.dakikada ki durumu attım. 5 dk sonra daha belirgindi ama bilemiyorum ki yine de tabiki baya silikti.
Çok silik olduğu için umut etmek istemiyorum. Iki gun daha bekleyeceğim regl olmazsam testi tekrarlamaya.

canım cok uzuldum,
ben ılk asılamamda kımyasal gecırdım,
ılk degerım 24 cıktı sonra 14 sonra sıfırlanınca da regl oldum.
hıc korkma dıs gebeık gııbı bısey degıl sadece vucut gebelıgı kabul etmedıgınde beta sıfırlanınca regl olunuyor , ben kendılıgımden olmustum ılaclarımı bırakınca..
ınsallaahhh bundan sonrakı saglıklı olur ,amiinn

Sıkıntı değerlerimin şuan minik minik yükselmesi nasıl sıfırlanacak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…