Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama canımı skyr bu durum biraz önce doktora msj attik bakalim gel diyecekmi cok yoğun orasida yaa Eğer gel demezse özele gitcm ariycam eski doktor harici baska doktorda randevu varsa gideyim diyorum
yani doktorla görüşmek bu kadar zorsa istediği kadar iyi olsun neye yarar ki. Olmazsa özele git canom kafan rahat olur

Evet evet oydu bizimde 2 yas var aramizda ama bana öyle demek istedi bende bisey demedim sknti yok abla kardes diyebilirler bana kiz kardeşim de yok zati @Mucizemmm16
ay yok abla da denmesın yanı ,
kendımı baya bır yaslı hıssetttımmm.....
canım cıcımı tercıh ederım

yani doktorla görüşmek bu kadar zorsa istediği kadar iyi olsun neye yarar ki. Olmazsa özele git canom kafan rahat olur
Kuzum aslinda gel diyor. Sknti yapmiyor ama bende öyle kıskanç bi koca varki cok canimi skmaya basladi utanmasa doktordan bile kiskanacak kendi olmadan gonderesi gelmiyor beni ve şuan kendiside cok yoğun bana kalsa coktan gidip muayne bile olmustum özel randevu sirasi bulabiliyorum ama bizimkine uymuyor bekleyemiyor biraz beklemek gerekiyor. 40 yasindan sonra bi kiskanclik geldi bizim herife eskidende kiskanirdi ama bu kadar değildi

Bebeğim biyokimyasal gebelik en masum şey zaten korkacağın bişey yok. Ben doktora gitmeni umutlanman için değil de, kimyasaldan emin olman için dedim. Haberdar et bizi

Kuzum kimyasal gebelik kendiliğinden düşer ama ilginç olan hala yükseliyor olması
Kaç gün oldu reglnden beri

Ben kullandım ama düzenli değil takvimdeki günümde 2 gün öncesinde ve 2 gün sonrasında yaptım çünkü 3 tane vardı takvimdeki günde çizgiler aynı renkti
Benimde aslında yumurtlamaya 2-3 gün var yapsam mi yapmasam bilemedim bu ay akışına bırakmıştım ama merak da etmiyor değilim

Benimde aslında yumurtlamaya 2-3 gün var yapsam mi yapmasam bilemedim bu ay akışına bırakmıştım ama merak da etmiyor değilim
Bence hiç para verme kendini tanıyorsun zaten gün aşırı da değerlendirdikten sonra hiç gerek yok ben de burda görüp merakımdan almıştım bu ay hepimizden çok ümitliyim

Bence hiç para verme kendini tanıyorsun zaten gün aşırı da değerlendirdikten sonra hiç gerek yok ben de burda görüp merakımdan almıştım bu ay hepimizden çok ümitliyim
Gün aşırı değerlendirmekte biraz görev gibi oluyor ya ben sıkıldım oğluma tek iliskiyle hamile kalmıştım şans işte şimdi uğraş dur

Evet ya şu an adetimin 5. Günündeyim normalde istekli olurdum şimdi görev geliyormuş gibi hissediyorum
Bende 13. Bu ay hiç ovulasyon yapmadım cok stressiz geçirdim eger yaparsam yumurtlamaya yakın yaparım diye düşündüm emin olmak için. 15-16-17 günler yumurtlama oluyor benim. Öncesinde de olmuşsa kaçırmadım

Canım hakkımızda hayırlısı vallaha.. ben bir yumurta görmüştüm doktor iyi büyümüş yakında yumurtlarsin demişti ve eve göndermişti mutlaka değerlendir diye Haziran 9 da adet olmam gerekiyordu olmadım hala ama çok boşvermişlik olduğu için bende test yapmadım henüz bir.kac güne yapicam belki oda cunki adet gecikmesi bazne yaşıyorum ben zaten öyle hevesli de değilim bıraktım varsa sevincemm ama yokasada üzülmem nasılsa.olur elbet Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…