-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.821
yani doktorla görüşmek bu kadar zorsa istediği kadar iyi olsun neye yarar ki. Olmazsa özele git canom kafan rahat olurAma canımı skyr bu durum biraz önce doktora msj attik bakalim gel diyecekmi cok yoğun orasida yaaEğer gel demezse özele gitcm ariycam eski doktor harici baska doktorda randevu varsa gideyim diyorum
ay yok abla da denmesın yanı ,Evet evet oydu bizimde 2 yas var aramizda ama bana öyle demek istedi bende bisey demedimsknti yok abla kardes diyebilirler bana kiz kardeşim de yok zati @Mucizemmm16
Canimmm ablalarimmmay yok abla da denmesın yanı ,
kendımı baya bır yaslı hıssetttımmm.....
canım cıcımı tercıh ederım
Şu silik çizgiler bizi yanıltıyor galiba bende ilk görünce sevindim sanki var gibi geldi ama dur bakalim yerleşme kanaması olamaz mi?İnsallah ama kanama var ya
teyzelerım dıyınde tam olsun hepımız bastonla gezelım gruptaCanimmm ablalarimmm
Hahahha yok yok bende abla diye hitap etmeyi sevmemteyzelerım dıyınde tam olsun hepımız bastonla gezelım grupta
Kuzum aslinda gel diyor. Sknti yapmiyor ama bende öyle kıskanç bi koca varki cok canimi skmaya basladi utanmasa doktordan bile kiskanacakyani doktorla görüşmek bu kadar zorsa istediği kadar iyi olsun neye yarar ki. Olmazsa özele git canom kafan rahat olur
benımde hoşuma gıtmıyoHahahha yok yok bende abla diye hitap etmeyi sevmem
Bebeğim biyokimyasal gebelik en masum şey zaten korkacağın bişey yok. Ben doktora gitmeni umutlanman için değil de, kimyasaldan emin olman için dedim. Haberdar et biziCanım kime gitsem ne yapacak ki? Baksa bir şey görünmeyecek zaten bu değerle. Dr uma güveniyorum yani beni umutlandıracak bir durum olsa alternatif düşünürüm ama saçma bir sürecin içindeyim baksana. @dceke de sağlıksız yumurtalar ve rahmin tutuculuğu sebebiyle olabileceğini söyledi yarın her şeyi detaylı konuşacağım. Yaş faktörü mü şu lanet aşılar mı? Sebep ne çok merak ediyorum açıkçası
Kuzum kimyasal gebelik kendiliğinden düşer ama ilginç olan hala yükseliyor olmasıCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
@Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl Q qwertyuop @Destina88 @Mucizemmm16 @1fafeyla @Safiye19 @sumuhallebisi R Random3 I iptiPapatyamveben-Mavi @Veziir
Ben kullandım ama düzenli değil takvimdeki günümde 2 gün öncesinde ve 2 gün sonrasında yaptım çünkü 3 tane vardıKizlar artimed ovulasyon kullandınız mı hiç
Benimde aslında yumurtlamaya 2-3 gün var yapsam mi yapmasam bilemedim bu ay akışına bırakmıştım ama merak da etmiyor değilimBen kullandım ama düzenli değil takvimdeki günümde 2 gün öncesinde ve 2 gün sonrasında yaptım çünkü 3 tane vardıtakvimdeki günde çizgiler aynı renkti
Bence hiç para verme kendini tanıyorsun zaten gün aşırı da değerlendirdikten sonra hiç gerek yok ben de burda görüp merakımdan almıştımBenimde aslında yumurtlamaya 2-3 gün var yapsam mi yapmasam bilemedim bu ay akışına bırakmıştım ama merak da etmiyor değilim
Gün aşırı değerlendirmekte biraz görev gibi oluyor ya ben sıkıldımBence hiç para verme kendini tanıyorsun zaten gün aşırı da değerlendirdikten sonra hiç gerek yok ben de burda görüp merakımdan almıştımbu ay hepimizden çok ümitliyim
Evet ya şu an adetimin 5. Günündeyim normalde istekli olurdum şimdi görev geliyormuş gibi hissediyorumGün aşırı değerlendirmekte biraz görev gibi oluyor ya ben sıkıldımoğluma tek iliskiyle hamile kalmıştım şans işte şimdi uğraş dur
Bende 13. Bu ay hiç ovulasyon yapmadım cok stressiz geçirdim eger yaparsam yumurtlamaya yakın yaparım diye düşündüm emin olmak için. 15-16-17 günler yumurtlama oluyor benim. Öncesinde de olmuşsa kaçırmadımEvet ya şu an adetimin 5. Günündeyim normalde istekli olurdum şimdi görev geliyormuş gibi hissediyorum
Kanamaniz varniydi peki adet gibide degil ama gercekten testlermi yaniltiyor bilemedinAha bu ben aynısını yaşadım hamileyim canım darısı başınıza
Ya insallah oyledir bilemedim gercekten nasil oluyor onuda bilmiyorumŞu silik çizgiler bizi yanıltıyor galiba bende ilk görünce sevindim sanki var gibi geldi ama dur bakalim yerleşme kanaması olamaz mi?
Canım hakkımızda hayırlısı vallaha.. ben bir yumurta görmüştüm doktor iyi büyümüş yakında yumurtlarsin demişti ve eve göndermişti mutlaka değerlendir diye Haziran 9 da adet olmam gerekiyordu olmadım hala ama çok boşvermişlik olduğu için bende test yapmadım henüz bir.kac güne yapicam belki oda cunki adet gecikmesi bazne yaşıyorum ben zaten öyle hevesli de değilim bıraktım varsa sevincemm ama yokasada üzülmem nasılsa.olur elbet Allah'ın izniyleİnsallah canim insallah inanki şu süreç cok zormus anladim şu 6 ayda daha iyi anladim @sultansultan90 dan haber yok @ad000My_Moonlight06 @Niqu M MiuLego I ipti @Mucizemmm16 ve unuttugum kizlar vallaha kizlar guzel haberler alip verelim yaa artik cok skldm bu süreçten