-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.741
Canım benim çok üzgünümCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl Q qwertyuopDestina88 Mucizemmm16 1fafeyla miraclebeyb hepsonradan R Random3 I ipti Papatyamveben-Mavi Veziir
Ya kuzum nolur üzülme. Rabbimin vardır bir bildiği elbet . Kalbini gönlünü ferah tut sağlıklı olması herşeyden önce gelir bir anne için bebeğinin . Hep diyolar kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebeliktir diye . İnşallah tez zamanda daha güzel haberlerini bekliyoruz burda . Sen iyi ol sağlıklı ol nice güzelleri seninle olsun. Dualarımız seninleCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl Q qwertyuopDestina88 Mucizemmm16 1fafeyla miraclebeyb hepsonradan R Random3 I ipti Papatyamveben-Mavi Veziir
Çok üzüldüm canım benim sağlıklı değil demek ki. Doktorun dediği gibi dış gebelik de değildir de hemencecik atılır vücuttan. Sonra sağlıklı bebiş için hazırlanır vücudun. Çok şükür hamile kalabiliyorsun kuzum. Kimyasaldan hemen sonra hamile kalan çok oldu burda inşallah sende öyle olacaksınCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Aha bu ben aynısını yaşadım hamileyim canım darısı başınızaGunaydinnnn kizlarr ben dun gece lekelenme gordum pecetede hemen ped taktim sabah kalktigimda hic birsey yoktu elimde test vardi yaptim cok cok silik pembe cizgi cikti 2 dk icerisinde ve ben şok oldum dun bem beyazdi hic yoktuinsallah vardir yaaa
Yani ilk defa duyuyorum seneler önce yokmuydu kimyasal gebelik ben 32 yasindayim bir cok kisiden duymaya basladim bu kimyasal gebeligi ve sinir bozucu süreçte uzuyor senin regl geciyo genelde duyduklarim erken gebelik ogrenip regl gunu yada 1-2 gün sonra kanamanin başlaması.. doktorunda görmeden nasil teshis koyabiliyorki anlamis degilim. Senind kollar 2-3 gundur delik deşik oldu üzülüyorum ne diyelim ya Rabbim daha büyük dert vermesinCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
İnsallah canim senin yasin cok genc bence en fazla 2-3 ay daha beklersin guzel sonuclar verirsin bize..İnşallah güzel sonuçlar doğurur ablacım
Cok heyecanli atsana testin resminiGunaydinnnn kizlarr ben dun gece lekelenme gordum pecetede hemen ped taktim sabah kalktigimda hic birsey yoktu elimde test vardi yaptim cok cok silik pembe cizgi cikti 2 dk icerisinde ve ben şok oldum dun bem beyazdi hic yoktuinsallah vardir yaaa
Ayyy insallah okadar cok istiyorum ki ciktim kan vermeye diye suanAha bu ben aynısını yaşadım hamileyim canım darısı başınıza
Ya eşim evdeydi cekmedim bile o ise gitti bende hemen ciktim arkasindanCok heyecanli atsana testin resmini
Canim bende gördüm eminim daha belirgin olmustur simdi. Sadece suphelendiren bat günü oldugu icin daha koyu cikmasi gerektiği. Onuda gec döllenmeye bagliyorum.. insallah guzel sonuclar ver bizeArkadaşlar bat tarihim dündü. Dayanamayıp bu sabah ilk idrarımla test yaptim. Ilk idrarı kaçırmıyım diye tabi eşim de evdeydi o da benle gördü. 1 dakikada sonuçlanır yaziyor bizim test ama zaman çok hızlı geçti 2.dakika da anca bakabildim teste. Ama üzerinde 10 dk sonrasını dikkate almayın da yazıyor yani sanirim doğru dakikada bakabildim sayılır.
2.dakikada baktığımızda çok silik bir çizgi vardi. Ben hiç anlamıyorum foto da çektim yükleyeceğim ama gözle daha net gözüküyordu. Eşimde gördü. Negatif olunca çok çok silik çizgi çıkma ihtimali var mı arkadaşlar yoksa hiç mi çizgi çıkmaz?
Aklım netlessin diye yaptım daha da kararsız kaldim
Tmm canim ama silik çıktıysa vardirYa eşim evdeydi cekmedim bile o ise gitti bende hemen ciktim arkasindan
Evet silikti az gorunuyordu ama pembeydi ilk dk ciktiTmm canim ama silik çıktıysa vardir
Bende bir an abla yazisini okuyunca muallakta kaldim senin icin ama yasinida hatirliyorumKız ne ablası ben daha gencim yaşım 28 hahakendimi yaşlı hissettim bir an
32Allah rızası için herkes yaşını şuralara yazsınafedersin kuzum
Yaaa üzme kendini hayır neydeyse öyle olsun. Bana çok ilginç geliyor regl günün de geçti madem kimyasal nasıl atılacak bu hala gelen giden yokken bence bugün bekle yarın yine kan ver. Bir sürü çeşit gebelik var tabiki ama anormal geldi bana biyokimyasal demesiCanlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Lekelenmende gelmis buyuk ihtimal pozitif gibiEvet silikti az gorunuyordu ama pembeydi ilk dk cikti
Seneler önce de vardı tabi olmaz olur mu ama böyle erken yapılan testler olmadığı iÇin kadınlar fark etmiyorlardı. Doktorun söylediği beni hiç tatmin etmedi nedenseYani ilk defa duyuyorum seneler önce yokmuydu kimyasal gebelik ben 32 yasindayim bir cok kisiden duymaya basladim bu kimyasal gebeligi ve sinir bozucu süreçte uzuyor senin regl geciyo genelde duyduklarim erken gebelik ogrenip regl gunu yada 1-2 gün sonra kanamanin başlaması.. doktorunda görmeden nasil teshis koyabiliyorki anlamis degilim. Senind kollar 2-3 gundur delik deşik oldu üzülüyorum ne diyelim ya Rabbim daha büyük dert vermesin
Ay sabırlı değilim aslında çok çok hayal kırıklığına uğradım diğerinde doktora gittim her seferinde direksiyonda ağladım hüngür hüngür 3 yıldır pozitif göremiyorum birde kimyasal geçirdim korkuyorum artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya10 gün müü ben olsam nöbetçi bulur test yapardımne sabırlısın maşallah kuzum inşallah bebeğin seninledir kuzum ❤