Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydinnnn kizlarr ben dun gece lekelenme gordum pecetede hemen ped taktim sabah kalktigimda hic birsey yoktu elimde test vardi yaptim cok cok silik pembe cizgi cikti 2 dk icerisinde ve ben şok oldum dun bem beyazdi hic yoktu insallah vardir yaaa

Canlarım benim günaydın nolur hakkınızı helal edin akşam aldığım sonuç 62 çıktı moralim çok bozuktu
Dr u aradım durumu anlattım o 43 lük değer olmasaydı artış için olumlu konuşabilirdik dedi 39 dan 62 ye çıkış fena değil dedi.
Peki dış gebelik mi bu diye sordum bu değerlerle dış gebelik olmayacağını biyokimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Açıkçası artış olduğu için dış gebelik beni çok korkuttu ama rahatladım ama bilmediğim sürecin nasıl ilerleyeceği ve ben pazar gidiyorum.
Kendiliğinden mi son bulacak ilaç falan mı verecek hiç bir fikrim yok cuma günü belli olacak bugün için geleyim diye sordum yokmuş hastanede.
Biyokimyasal gebelikle ilgili de bir şey yok nette bulamadım.
M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl Q qwertyuop Destina88 Mucizemmm16 1fafeyla miraclebeyb hepsonradan R Random3 I ipti Papatyamveben-Mavi Veziir

Canım benim çok üzgünüm ama biyokimyasala iyi tarafından bakıyor doktorlar, hamile kalabiliyorsun ve vücut kendini hazırlıyor diyorlar.
Kimyasal gebelikte içeride gelişen bir kese vs olmadığı için, sadece rakamsal bir gebelik olduğu için hiçbir şey yapılmıyor kuzum. Değerin kendi kendine düşmesini bekleyeceksin. Ama yine de doktora görünmekte fayda var bence başka birini bul ve git

Ya kuzum nolur üzülme. Rabbimin vardır bir bildiği elbet . Kalbini gönlünü ferah tut sağlıklı olması herşeyden önce gelir bir anne için bebeğinin . Hep diyolar kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebeliktir diye . İnşallah tez zamanda daha güzel haberlerini bekliyoruz burda . Sen iyi ol sağlıklı ol nice güzelleri seninle olsun. Dualarımız seninle

Çok üzüldüm canım benim sağlıklı değil demek ki. Doktorun dediği gibi dış gebelik de değildir de hemencecik atılır vücuttan. Sonra sağlıklı bebiş için hazırlanır vücudun. Çok şükür hamile kalabiliyorsun kuzum. Kimyasaldan hemen sonra hamile kalan çok oldu burda inşallah sende öyle olacaksın

Aha bu ben aynısını yaşadım hamileyim canım darısı başınıza

Yani ilk defa duyuyorum seneler önce yokmuydu kimyasal gebelik ben 32 yasindayim bir cok kisiden duymaya basladim bu kimyasal gebeligi ve sinir bozucu süreçte uzuyor senin regl geciyo genelde duyduklarim erken gebelik ogrenip regl gunu yada 1-2 gün sonra kanamanin başlaması.. doktorunda görmeden nasil teshis koyabiliyorki anlamis degilim. Senind kollar 2-3 gundur delik deşik oldu üzülüyorum ne diyelim ya Rabbim daha büyük dert vermesin

Canim bende gördüm eminim daha belirgin olmustur simdi. Sadece suphelendiren bat günü oldugu icin daha koyu cikmasi gerektiği. Onuda gec döllenmeye bagliyorum.. insallah guzel sonuclar ver bize

Yaaa üzme kendini hayır neydeyse öyle olsun. Bana çok ilginç geliyor regl günün de geçti madem kimyasal nasıl atılacak bu hala gelen giden yokken bence bugün bekle yarın yine kan ver. Bir sürü çeşit gebelik var tabiki ama anormal geldi bana biyokimyasal demesi

Seneler önce de vardı tabi olmaz olur mu ama böyle erken yapılan testler olmadığı iÇin kadınlar fark etmiyorlardı. Doktorun söylediği beni hiç tatmin etmedi nedense

10 gün müü ben olsam nöbetçi bulur test yapardım ne sabırlısın maşallah kuzum inşallah bebeğin seninledir kuzum
Ay sabırlı değilim aslında çok çok hayal kırıklığına uğradım diğerinde doktora gittim her seferinde direksiyonda ağladım hüngür hüngür 3 yıldır pozitif göremiyorum birde kimyasal geçirdim korkuyorum artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…