- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.721
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim ❤Ben de bata 1 gün kala kahverengi akıntı yaşadım çok üzüldüm yine olmadı diye ped taktım hatta sabah baktım kaset test pozitif gösterince şok oldum rabbim ol derse olur gönlünü ferah tut canım
10 gün müü ben olsam nöbetçi bulur test yapardımKızlar adet takip programina girmiyordum ya sitres yapmayım diye bugün girdim 4 gün gecikmiş adetim bugün WC de süt kesiği gibi beyaz bir akıntı geldi o zaman bakayım dedim ama test yapmayacağım bekleyim diyorum adetim hep duzenliydi geçen ay 15 gün geciktim Tarnusal kullandım bu ayda kafam rahat olsun diye hiç bilmiyordum ne zaman adet olacağımı ayyyy kızlar yoksa var miii neyse yaa ben bekleyim en azından 10 gün daha zaten folik asit kullanıyorum.sag kasığımda hafif hafif ağrı oluyor ara ara başka hiç bir belirtim yok
Hahahah bu zey degilmi ben gercekten ovulasyonla yaptimtigin ay hemilelik olustu ama 9.gun dayanamayip yaptim ki bir suru test siparis vermistimBen ovulasyonla da takip etsem yemin ediyorum her gün test yaparımAllah biliyoda o yüzden bana fazla para vermiyo ovulasyon daha cok gerer beni ben takvime göre bu haldeysem ovulasyonla ne hale gelirim
Hadi insallah gelmez ya hayurlisiylaKız deme dur gelmesin senden bebiş haberi gelsin❤ daha kırmızı görmedim henüz inşallah gelmez
Ben olsam ertesi gün yapmaya başlardımHahahah bu zey degilmi ben gercekten ovulasyonla yaptimtigin ay hemilelik olustu ama 9.gun dayanamayip yaptim ki bir suru test siparis vermistim
Yaa umarım ama gelicek gibi kendimi kasıyorum sanırım o yüzden gelmiyo uyuyup uyanayım gelir muhtemelenHadi insallah gelmez ya hayurlisiyla
Ovülasyon ve hcg test firmalarınıBen olsam ertesi gün yapmaya başlardımöyle bi manyağım ben acayip kafama takılır testler bitene kadar devamkee
Ya inşallah sonrası da pozitif olur kuzum ayy çok aminOvülasyon ve hcg test firmalarınıMucizemmm16 ve ben kalkındırıp ayakta tutuyoruz diye düşünüyorum. Ovitrelleden dolayı Pozitif çıkacağını bile bile hergün ovülasyon yapıp kontrol ediyorum 10 gündür pik
Bir önceki çatlatma iğnemde ben de regl olmadım canım , idrar testinde negatif görünce emin olmak için kan verdim yine negatifti. Benim zaten hep düzensizdi o yüzden gelmesini beklemek yerine doktora gittim. iğneden 20 gün sonra Regl olsan da olmasan da gel demişti. 20. Gün gittim muayene etti ve çatlamamış o yüzden kanaman olmamış dedi. İğneden sonra hiç ağrım sancım olmamıştı. Bu ay ikinci kez iğne yapıldı.Ben neden adet olmadım daha ya 21 gün oldu çatlatma iğnesi yapalı sizde kimsede olmadi mi böyle bir bende mi oldu
Pozitifi görsem göremediğim günlerin acısını çıkarmak için hergün test yapıp çift çizgilere bakıcam doya doyaYa inşallah sonrası da pozitif olur kuzum ayy çok amin❤ olmazsam yarın yine test alcam hahahha olmadığını bile bile yapıyoruz gidiyo paracıklarımız bari pozitifi görsek artık ❤ ahdım var ondan sonra da 1 hafta boyunca her gün pozitifi görmek için test yapıcam birazda testler çıldırsın hep biz mi yani
Bende bendePozitifi görsem göremediğim günlerin acısını çıkarmak için hergün test yapıp çift çizgilere bakıcam doya doyabu arada 32 yaşındayım istersen bana abla diyebilirsin
İnşallah güzel sonuçlar doğurur ablacımBazen gebeligede bu sekilde hazirlaniyo vücut kuzum
22 olan ben varmı daha küçüğümüzzz1 buçuk ay sonra 24 yaşımı bitiricemm
Bende galiba sokuluyorum az kirmizi gordum pecetele gelen sonra kahverengi bu ayda husran benim icinYaa umarım ama gelicek gibi kendimi kasıyorum sanırım o yüzden gelmiyo uyuyup uyanayım gelir muhtemelen
Testin var mı sabah ilk idrarla yapsan kaç gün kaldı bat aSağlıkla kucağına al inşallah canım benim ❤teşekkür ederim inşallah olcam gibi bakalım geçen ay benimde leke ile başlamıştı ağrısız sızısız ertesi gün sökülmüştüm normalde hiç öyle başlamazdı ama olmadı olucam sanki ya vücut ısımda düşmüş başım cok ağrıyo bi kaç saattir
Ben görüyorum canım inşallah bebeğin seninledir birkaç gün sonra testi tekrarlamani öneririmArkadaşlar bat tarihim dündü. Dayanamayıp bu sabah ilk idrarımla test yaptim. Ilk idrarı kaçırmıyım diye tabi eşim de evdeydi o da benle gördü. 1 dakikada sonuçlanır yaziyor bizim test ama zaman çok hızlı geçti 2.dakika da anca bakabildim teste. Ama üzerinde 10 dk sonrasını dikkate almayın da yazıyor yani sanirim doğru dakikada bakabildim sayılır.
2.dakikada baktığımızda çok silik bir çizgi vardi. Ben hiç anlamıyorum foto da çektim yükleyeceğim ama gözle daha net gözüküyordu. Eşimde gördü. Negatif olunca çok çok silik çizgi çıkma ihtimali var mı arkadaşlar yoksa hiç mi çizgi çıkmaz?
Aklım netlessin diye yaptım daha da kararsız kaldim
Tesekkur ederim bilgi için canim:) bu arada 2.dakika da bu şekildeydi bir 5 dakika sonra daha belliydi ama test bir dakika içinde sonuç verir yazdığı için ben aklım karışmasın diye dikkate almayarak çöpe attım hemen.Ben görüyorum canım inşallah bebeğin seninledir birkaç gün sonra testi tekrarlamani öneririmbenim geçen ay testim çok silikti akşamına adet olmuştum bu ay da aynısını yaşadım pozitif çıktı çok şükür darısı sana ins
İyi ettin boşver herşey olacağına varıyor canım rabbim gonlune göre versinTesekkur ederim bilgi için canim:) bu arada 2.dakika da bu şekildeydi bir 5 dakika sonra daha belliydi ama test bir dakika içinde sonuç verir yazdığı için ben aklım karışmasın diye dikkate almayarak çöpe attım hemen.
O zaman negatifte olabilir ama pozitifte. Beklemem gerekiyor. Basta bekleyeydim daha iyiydi dayanamadim:)