- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.701
Sağ sol kasık ağrısı bende de var şuan ama benim adetlerim duzensiz ilaç kullanmasam olmam ilaçlarla oluyorum ama doktor dedi iğne vurduğun icin kesin adet olursun yani kist olsada adet olurmuyum iğne sayesindeNisan ayinda basima geldi cnm. Iki yumurta gelismisti klomenle. Normal gunumde adetimi oldum aslinda. 6.gun kasik agrisi sikayetiyle dr.ye gittigimde yumilerden birinin catlamayip kist oldugunu ogrendim. Bacagima ve belime vuran bir agriydi. Daha once basima gelmediginden farkli bir agri oldugunu anladim. Gittigimde 44mm idi. Dogum kontrol hapi verdi dr. Birkac gun daha agri devam etti sonra ilaci kullandikca yavas yavas rahatladim. Sonraki kontrolumde gitmisti.
Adetten sonra anlaşılıyo canım sanırım benim öyle olmuştuO zaman 3 gün sonra adet günüm gelince mi anlarım
İnşallah cnm kafamda deli sorularAdetten sonra anlaşılıyo canım sanırım benim öyle olmuştu
İnşallah kist değildir de bebiş ağrısıdır bunlar kuzumİnşallah cnm kafamda deli sorular
Keşke ya vallah yaşım daha 29 ama işte yumurtalarik tükenmek üzere 0.5İnşallah kist değildir de bebiş ağrısıdır bunlar kuzum
1 buçuk ay sonra 24 yaşımı bitiricemmKaç yaşındasın kuzum
Tükenme kuzum dur daha çok gençsinKeşke ya vallah yaşım daha 29 ama işte yumurtalarik tükenmek üzere 0.5
Yaa çen bebek miçin çen1 buçuk ay sonra 24 yaşımı bitiricemm
Yaa üzdüEleniyorum bu aydan dasarı kahverengimsi fazla bi akıntı geldi kasıklarım sağlı sollu batıyo temmuza gidiyoring
Adet 4 gün geçmiş bi test yapmalısın varsa çıkması yüksek ihtimal.Kızlar adet takip programina girmiyordum ya sitres yapmayım diye bugün girdim 4 gün gecikmiş adetim bugün WC de süt kesiği gibi beyaz bir akıntı geldi o zaman bakayım dedim ama test yapmayacağım bekleyim diyorum adetim hep duzenliydi geçen ay 15 gün geciktim Tarnusal kullandım bu ayda kafam rahat olsun diye hiç bilmiyordum ne zaman adet olacağımı ayyyy kızlar yoksa var miii neyse yaa ben bekleyim en azından 10 gün daha zaten folik asit kullanıyorum.sag kasığımda hafif hafif ağrı oluyor ara ara başka hiç bir belirtim yok
Kız deme dur gelmesin senden bebiş haberi gelsinYaa üzdüdarısı başıma
Töbe de kız onlar daha gençtir merak etme sen ❤Yumurtalar yaşlı
Evet canım daha yeniKaç haftalık iki haftalık mi oluyor
Ben de bata 1 gün kala kahverengi akıntı yaşadım çok üzüldüm yine olmadı diye ped taktım hatta sabah baktım kaset test pozitif gösterince şok oldum rabbim ol derse olur gönlünü ferah tut canımEleniyorum bu aydan dasarı kahverengimsi fazla bi akıntı geldi kasıklarım sağlı sollu batıyo temmuza gidiyoring