- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.641
Yaa ben hareket ettiğini bile hissediyorum atma değilde bi kütle var karnımda geziyo gibi o atma bende de oluyo çok fazla ayaktayken bile oluyo bazen çokta rahatsız ediciEvet bende de aynı durum karnın bir bölümü sis ve zaten sırt üstü uzandın mi göbek deliğinin dışında atar
Hahahajhaah ben de aynıHer ay aynı şeyi söyleyip nerdeyse 1 hafta önceden test yapmaya başlayan ben
Ben ovulasyonla da takip etsem yemin ediyorum her gün test yaparımHahahajhaah ben de aynıama testtee pozitif kanda negatif gördükten sonra yok asla yapmam zaten bu ay ovulasyonla da takip etmiyorum o yüzden mecbur beklicem
Evet yuvarlak veya kare olarak kestiğim elma veya patates diliminin üstüne ucuna pamuk sarılmış kürdanı batırıyorum kolonya ile pamuğu ıslatıp yakıyorum bardağı kapatıyorum daha doğrusu eşime yaptırıyorumSıcak bardak mı dedigin
Ayy bende bekliyorum hala ses seda yok çok merak etmeye başladım inşallah herşey yolundadırbitliKedi senin sonucuna bakmak iÇin girip girip çıkıyorum. Ders çalışıyorum şu ara senin için giriyorum merak ediyorum yazınca etiket yapar mısın
Ay inşallah bu arada sen ne yaptın canım.Ayy bende bekliyorum hala ses seda yok çok merak etmeye başladım inşallah herşey yolundadır
Kuzum ben bekliyorum daha regli olmadım bat yarın ama gelen giden yok arada kasıklarım batıyo akıntım kesildi çok çok az bide ayaklarım bugün dışardaki rüzgarın soğukluğunu hissediyo olucak ki donuyo bu havadaAy inşallah bu arada sen ne yaptın canım.
Regli olmadan umut hep varKuzum ben bekliyorum daha regli olmadım bat yarın ama gelen giden yok arada kasıklarım batıyo akıntım kesildi çok çok az bide ayaklarım bugün dışardaki rüzgarın soğukluğunu hissediyo olucak ki donuyo bu havadapazartesi erken gebelik negatif çıkmıştı zaten öyle beklemece
Aynen kuzum kızım 11 ben 30 yaşındayımRegli olmadan umut hep varkimyasal geçirdiğim aydı galiba öyle bir ayak üşümesi hayatımda yaşamadım bilmiyorum hormonlarla mı alakalıdır nedir. Venevv i takip etmeye çalışırken okudum galiba sanki kızım 11 yaşında yazmışsın doğru mu hatırlıyorum. Kızın 11 yaşındaysa sorması ayıp olmazsa sen kaç yaşındasın
Yaa severim Allah bağışlasınVallahi başlığı sırf merakımdan okudum baya bir, venev seni ben bile kaygı ettim burdan okuyarakbenim de 2 oğlum var, yasmini biraktim 22 Mayıs ta son içtim ama bir süre daha dikkat edicem vücudum biraz kendine gelsin biraz diye. Bikac aya belki birilerinizle yine denk geliriz başka başlıklarda(inşallah bekleyen herkesin hemen olur da denk gelmeyiz ) sorularınız olursa da elimden geldiğince cevaplarım, baya hobi oldu bana kadınlar kulübünde başlık takip etmek hepinizi öpüyorum Allah herkesin gönlüne göre versin , amin
Yaa vallahi de çatladık patladık
Hahahah o ay ben de öyleydim üstüne terlik de giyiyordum ve o halde de üşüyorduAynen kuzum kızım 11 ben 30 yaşındayımsen kaç yaşındasın ya bende uzun zamandır böyle üşüdüğünü hissetmemiştim ayaklarımın bide çorap patik ikilisi var ayağımda hiç bişey yapasımda yok kalktığımdan beri hiç bişeu yapamadım yemek dışında elim işe gitmiyo cok sinir bozucu
Yaa ben hareket ettiğini bile hissediyorum atma değilde bi kütle var karnımda geziyo gibi o atma bende de oluyo çok fazla ayaktayken bile oluyo bazen çokta rahatsız edici
Kafam karıştı anlamadım cnm anlatayım da bende yapayimEvet yuvarlak veya kare olarak kestiğim elma veya patates diliminin üstüne ucuna pamuk sarılmış kürdanı batırıyorum kolonya ile pamuğu ıslatıp yakıyorum bardağı kapatıyorum daha doğrusu eşime yaptırıyorum
Yapmak iÇin bat gününü bekle bence hamile olmadığından emin ol ne olur ne olamaz ki inşallah hamilesindir. Yapmaya karar verirsen özelden yazabilirsin tarif ederim tekrarKafam karıştı anlamadım cnm anlatayım da bende yapayim