- 29 Ekim 2021
- 1.424
- 1.435
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.621
En mantıklısı canım. Senin bat belli en azından benim o da yok ortada, ovulasyonlar da işe yaramıyor bu ay karanlık yollarda yürüyormuş gibiyim her şey belirsizBen akıllandım adet geçmeden test falan almamadet geçerse de kaset test alırım direk
Kaç gün sonra yapardın peki? Bugün olmazsam ertesi gün yapsam mi yapmasam mi diye kararsizim. Mantikli yanım 2 3 gün bekle diyor. Sabirsiz yanım yap diyor :)Ben akıllandım adet geçmeden test falan almamadet geçerse de kaset test alırım direk
İnşallah çift çizgi çıkartır da verdiği parayı hak ederKesinlikle daha ilk kez aldim merakla surekli bakılacak bisey değil ama bi yandan merakta ediyorum:)
Kuruma çizgisi dimi kuzum öncesinde var mıydı bişeyBu kuruma çizgileri ne olurdu da gerçek olaydı ah ah
Adet 4-5 gün geçtikten sonra yapardım :) 4-5 gün gecmeden test yapmicamKaç gün sonra yapardın peki? Bugün olmazsam ertesi gün yapsam mi yapmasam mi diye kararsizim. Mantikli yanım 2 3 gün bekle diyor. Sabirsiz yanım yap diyor :)
Bence yoktu cnmKuruma çizgisi dimi kuzum öncesinde var mıydı bişey
İnşallah regli den önce olduğu için yoktur kuzum öncesinde resmini çekmiş miydinBence yoktu cnm
Yok cnm çekmedim ama bilmiyorum gölge gibi görüyordum yaptığımda ama göz yanilmasiydi bence çünkü çizgi değildi sadece yansıma gibiydi yaptığım zaman zaten saat 4 de yaptım 8.30 da çektim foto size attımİnşallah regli den önce olduğu için yoktur kuzum öncesinde resmini çekmiş miydin
Her ay aynı şeyi söyleyip nerdeyse 1 hafta önceden test yapmaya başlayan benAdet 4-5 gün geçtikten sonra yapardım :) 4-5 gün gecmeden test yapmicam
Dur bakalım kuzum bat 18 i degilmiydi daha var zaman bakalım belkide vardır inşallah bebeğin seninledir ❤Yok cnm çekmedim ama bilmiyorum gölge gibi görüyordum yaptığımda ama göz yanilmasiydi bence çünkü çizgi değildi sadece yansıma gibiydi yaptığım zaman zaten saat 4 de yaptım 8.30 da çektim foto size attım
Benim ananem masajla düzeltmişti ya bi eğer düşmüştüyse emin değilimKızlar bu göbek düşmesi yaşayan var mı bekarliktan beri var bende çok kötüyüm ya midem bulanıyor öleceğim dünden beri aynı hamilelik gibi mahfediyo insanı çaresi ne bilmiyorum
İnsallah vardir ev tasiyacagiz ona gore rahat hareket etmek istiyorum acelemin biride o birde dusugum var ondanda korkuyorumAdet gecikmemin 6. gününde testim bu kadar silikti. Senin kadar erken yapsaydım belki de gözükmeyecekti bile. Şu an iki çizgi de çok koyu. İstersen kan testi ver hemen öğren, beklerim diyorsan 1 hafta bekle test yap. Hemen umudunu kaybetme, umarım vardır
1 hafta içinde 60 lira verdim testlere hemde çalışmıyorum da alsam bi türlü almasam aklım orda vallahi delirmece oluyoÇok yüksek ya üzülüyorum şu testlere döktüğümüz paraya
Hayirli olsun bu arada rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsinAdet gecikmemin 6. gününde testim bu kadar silikti. Senin kadar erken yapsaydım belki de gözükmeyecekti bile. Şu an iki çizgi de çok koyu. İstersen kan testi ver hemen öğren, beklerim diyorsan 1 hafta bekle test yap. Hemen umudunu kaybetme, umarım vardır.
Rahat duramıyoruz1 hafta içinde 60 lira verdim testlere hemde çalışmıyorum da alsam bi türlü almasam aklım orda vallahi delirmece oluyo
Evet bende de aynı durum karnın bir bölümü sis ve zaten sırt üstü uzandın mi göbek deliğinin dışında atarBenim ananem masajla düzeltmişti ya bi eğer düşmüştüyse emin değilimbenim karnımda böyle nasıl anlatsam bi tarafımda hep şişlik vardı anneannem falan herkes göbeğin düşmüş olabilir dedi masaj yaptı tabi o şişlik hep var hiç gitmedi bağırsak hareketlerinden kaynaklı bişeyde olabilir eğer yanlış hatırlamıyosam o ay hamile kalmıştım sonra ki ayda olabilir çok uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum
Amin kuzum ya inşallah işte iğne yüzünden kafam karışıkDur bakalım kuzum bat 18 i degilmiydi daha var zaman bakalım belkide vardır inşallah bebeğin seninledir ❤
Vallahi de duramıyoruzRahat duramıyoruz