Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün sonra yapardın peki? Bugün olmazsam ertesi gün yapsam mi yapmasam mi diye kararsizim. Mantikli yanım 2 3 gün bekle diyor. Sabirsiz yanım yap diyor :)
Adet 4-5 gün geçtikten sonra yapardım :) 4-5 gün gecmeden test yapmicam 🤦🏻‍♀️

İnşallah regli den önce olduğu için yoktur kuzum öncesinde resmini çekmiş miydin
Yok cnm çekmedim ama bilmiyorum gölge gibi görüyordum yaptığımda ama göz yanilmasiydi bence çünkü çizgi değildi sadece yansıma gibiydi yaptığım zaman zaten saat 4 de yaptım 8.30 da çektim foto size attım

Yok cnm çekmedim ama bilmiyorum gölge gibi görüyordum yaptığımda ama göz yanilmasiydi bence çünkü çizgi değildi sadece yansıma gibiydi yaptığım zaman zaten saat 4 de yaptım 8.30 da çektim foto size attım
Dur bakalım kuzum bat 18 i degilmiydi daha var zaman bakalım belkide vardır inşallah bebeğin seninledir ❤😍

Kızlar bu göbek düşmesi yaşayan var mı bekarliktan beri var bende çok kötüyüm ya midem bulanıyor öleceğim dünden beri aynı hamilelik gibi mahfediyo insanı çaresi ne bilmiyorum
Benim ananem masajla düzeltmişti ya bi eğer düşmüştüyse emin değilim 😅 benim karnımda böyle nasıl anlatsam bi tarafımda hep şişlik vardı anneannem falan herkes göbeğin düşmüş olabilir dedi masaj yaptı tabi o şişlik hep var hiç gitmedi bağırsak hareketlerinden kaynaklı bişeyde olabilir eğer yanlış hatırlamıyosam o ay hamile kalmıştım sonra ki ayda olabilir çok uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum

Adet gecikmemin 6. gününde testim bu kadar silikti. Senin kadar erken yapsaydım belki de gözükmeyecekti bile. Şu an iki çizgi de çok koyu. İstersen kan testi ver hemen öğren, beklerim diyorsan 1 hafta bekle test yap. Hemen umudunu kaybetme, umarım vardır 💜
İnsallah vardir ev tasiyacagiz ona gore rahat hareket etmek istiyorum acelemin biride o birde dusugum var ondanda korkuyorum

Adet gecikmemin 6. gününde testim bu kadar silikti. Senin kadar erken yapsaydım belki de gözükmeyecekti bile. Şu an iki çizgi de çok koyu. İstersen kan testi ver hemen öğren, beklerim diyorsan 1 hafta bekle test yap. Hemen umudunu kaybetme, umarım vardır 💜.
Hayirli olsun bu arada rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🥰

Benim ananem masajla düzeltmişti ya bi eğer düşmüştüyse emin değilim 😅 benim karnımda böyle nasıl anlatsam bi tarafımda hep şişlik vardı anneannem falan herkes göbeğin düşmüş olabilir dedi masaj yaptı tabi o şişlik hep var hiç gitmedi bağırsak hareketlerinden kaynaklı bişeyde olabilir eğer yanlış hatırlamıyosam o ay hamile kalmıştım sonra ki ayda olabilir çok uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum
Evet bende de aynı durum karnın bir bölümü sis ve zaten sırt üstü uzandın mi göbek deliğinin dışında atar

X