- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.601
Kontrole gitmedin mi ? Kist felan olusmus olabilir bı doktora git sen canımBen neden adet olmadım daha ya 21 gün oldu çatlatma iğnesi yapalı sizde kimsede olmadi mi böyle bir bende mi oldu
Adeti bekliyorum cnm 3 gün kaldıKontrole gitmedin mi ? Kist felan olusmus olabilir bı doktora git sen canım
Canım her an olacak gibiyim beklemedeyim. Elimde test de yokCanim ne durumdasin senin bat günün
İyiyiz canım şimdilik..Pazartesi keseyi ve bebeği gördük haftaya cuma kalbini dinlemeye gidicez inşallahCanim sen naptn nasil gidiyor bebis nasil
Ben çok sık yaşıyorum memlekette ilmini bilenler vardı yakınımda şimdi kimse olmayınca kendi başımın çaresine bakıyorum tıpta sağlıklı bir yöntem mi bilmiyorum ama göbeğime kupa vuruyorum çok rahatlıyorum.Kızlar bu göbek düşmesi yaşayan var mı bekarliktan beri var bende çok kötüyüm ya midem bulanıyor öleceğim dünden beri aynı hamilelik gibi mahfediyo insanı çaresi ne bilmiyorum
6 gün öncesiBu erken gebelik testleri adetten kaç gün öncesine kadar çıkarıyor
Sıcak bardak mı dediginBen çok sık yaşıyorum memlekette ilmini bilenler vardı yakınımda şimdi kimse olmayınca kendi başımın çaresine bakıyorum tıpta sağlıklı bir yöntem mi bilmiyorum ama göbeğime kupa vuruyorum çok rahatlıyorum.
Predictor early mi nerde görsem tanırımBat günüm bu saatlerde olurum normalde. Hala bekliyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum. Hemen gecikince yapmasam mi test sizce 2 3 gun beklesem mi olmazsam? Çünkü belkide normal bir gecikme de yaşayabilirim belki geceye kadar olurum bilmiyorum onu da gerci.
Bugün bir test aldim çok hassasmış bir dakika da sonuç veriyormuş 74 tl verince hemen yapasım da gelmiyortestler bu kadar pahalı mi ilk defa alıyorum. Eczacı bu en iyisi deyince bu kadar uçuk fiyat beklemiyordum fiyatını sormadan satın aldim. Sürekli merak edip yapamam su durumda biraz bekleyebilirsem bekliycem.
Ben trendyoldan 22 liraya aldım onu eczanelerde niye bu kadar pahalı? İnşallah salatalık göndermezlerPredictor early mi nerde görsem tanırım
Evet malesef ya eczanelerde çok pahalı hatta burda 82 tl falanBen trendyoldan 22 liraya aldım onu eczanelerde niye bu kadar pahalı? İnşallah salatalık göndermezler
Ben trendyoldan 22 liraya aldım onu eczanelerde niye bu kadar pahalı? İnşallah salatalık göndermezler
Benimki cahillik iste. Hayatımda ilk kez test aldim.Predictor early mi nerde görsem tanırım
Ama nerdeyse yanılma payı yok sonradan falanda çizgi çıkarmıyor varsa var yoksa yok net yaniBenimki cahillik iste. Hayatımda ilk kez test aldim.
Çok yüksek ya üzülüyorum şu testlere döktüğümüz parayaEvet malesef ya eczanelerde çok pahalı hatta burda 82 tl falan
Adet gecikmemin 6. gününde testim bu kadar silikti. Senin kadar erken yapsaydım belki de gözükmeyecekti bile. Şu an iki çizgi de çok koyu. İstersen kan testi ver hemen öğren, beklerim diyorsan 1 hafta bekle test yap. Hemen umudunu kaybetme, umarım vardır4.gun test negatifYurüyorken birr anda sol taraginda degisik bir agri girdi ama belimi buktu resmen adet agrisi asla degildi buna eminim vucuduma ne oluyor
Ben akıllandım adet geçmeden test falan almamÇok yüksek ya üzülüyorum şu testlere döktüğümüz paraya
Kesinlikle daha ilk kez aldim merakla surekli bakılacak bisey değil ama bi yandan merakta ediyorum:)Çok yüksek ya üzülüyorum şu testlere döktüğümüz paraya