- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.661
Yaa severimHahahah o ay ben de öyleydim üstüne terlik de giyiyordum ve o halde de üşüyorduBelirsizlik durumu geçince düzelirsin inşallah yaaa ben kızını max 5 yaşında seni de 25-27 arasında hayal etmişim hep ben de 27
Yaa severim❤ 30 olunca daha çok depresyona girdim ruhum 80 yaşında falan herhalde o yüzden de çocuğum olmuyo olabilir mi içim geçmiş olabilir
Tmm c çok sağol vallah büyük iyilik yaparsın çok kötü oluyorum bu göbek yüzündenYapmak iÇin bat gününü bekle bence hamile olmadığından emin ol ne olur ne olamaz ki inşallah hamilesindir. Yapmaya karar verirsen özelden yazabilirsin tarif ederim tekrar
Rica ederim inşallah bir faydası olur ben de kaç zamandır mide bulantısı çekiyordum. Dün yaptım da kurtuldum.Tmm c çok sağol vallah büyük iyilik yaparsın çok kötü oluyorum bu göbek yüzünden
Emin değilim genç olup olmadığımaiçin geçse buralarda ne işin var daha gencecik yaşında 11 yaşında çocuğun var biz yeni evliler ne yapalım daha doğuracaz da büyütcez de ohooooo
Bende mide bulantısı yapıyor ayaklarım belim yaşlı nineler gibi ağrıyor karnımın her yerinde göbeğim atıyorRica ederim inşallah bir faydası olur ben de kaç zamandır mide bulantısı çekiyordum. Dün yaptım da kurtuldum.
Hahah gençsin gençsinEmin değilim genç olup olmadığımazaman çok çabuk geçiyo nasıl geçtiğini anlamıyosun bile kuzum inşallah sağlıkla bekletmeden gelsinler de ❤❤
Bende mide bulantısı yapıyor ayaklarım belim yaşlı nineler gibi ağrıyor karnımın her yerinde göbeğim atıyor
İnşallah cnmçok kötü gerçekten ya inşallah bir an önce kurtulursun bu histen
Amin çok amin ❤Hahah gençsin gençsinamin ya inşallah
Canım benim kistim vardı patlamıştı da belirti vermişti adetten hemen sonra patladı oda ağrı eşiğim yüksek olduğundan ben pek umursamamıştım sadece kimyasal geçirmiştim çok önce yine öyle bişey mi adetten sonra acaba dedim bişeyler mi oluyo alttan ağrı yapmıştı çok fazla diye gittim bildiğim kadarıyla kist adetle atılıyo zaten gecikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ben zamanında olmuştum çünküPeki çatlatma ignesinin catlamadigini kist yaptığını nasıl anlarız bilen var mi
Düne gore Daha koyu ama hala pik olacak gibi degilbugünkü ovülasyon nasıl canom? M Mavimiresl
O zaman 3 gün sonra adet günüm gelince mi anlarımCanım benim kistim vardı patlamıştı da belirti vermişti adetten hemen sonra patladı oda ağrı eşiğim yüksek olduğundan ben pek umursamamıştım sadece kimyasal geçirmiştim çok önce yine öyle bişey mi adetten sonra acaba dedim bişeyler mi oluyo alttan ağrı yapmıştı çok fazla diye gittim bildiğim kadarıyla kist adetle atılıyo zaten gecikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ben zamanında olmuştum çünkü
Kuzum Allah yardımcın olsun guzel haberler verİyiyiz canım şimdilik..Pazartesi keseyi ve bebeği gördük haftaya cuma kalbini dinlemeye gidicez inşallahKan sulandırıcı iğnelere başladım hergün progestan, coraspin, folik + iğne böyle gidiyoruz.
Kuzumm naptnİnşallah canım hayırlısı olsun her şeyin
Hala gelen yokmiraclebeyb abla naber durumlar nasıl
Benimde gelen giden yok ayaklarım üşüyo ara ara kasıklarım batıyo bacaklarım ağrıyo heh diyorum olcam yok oluyorlar sonra ağrılarHala gelen yokbekliyorum öyle sıfır belirti ne ağrım var ne sızım
Kız ne ablası ben daha gencim yaşım 28 hahamiraclebeyb abla naber durumlar nasıl