Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah o ay ben de öyleydim üstüne terlik de giyiyordum ve o halde de üşüyordu 🤣 Belirsizlik durumu geçince düzelirsin inşallah yaaa ben kızını max 5 yaşında seni de 25-27 arasında hayal etmişim hep 😅 ben de 27 🤭
Yaa severim 🤗❤ 30 olunca daha çok depresyona girdim ruhum 80 yaşında falan herhalde 😅😅😅 o yüzden de çocuğum olmuyo olabilir mi içim geçmiş olabilir 😂😂😂

Yaa severim 🤗❤ 30 olunca daha çok depresyona girdim ruhum 80 yaşında falan herhalde 😅😅😅 o yüzden de çocuğum olmuyo olabilir mi içim geçmiş olabilir 😂😂😂
😅😅için geçse buralarda ne işin var daha gencecik yaşında 11 yaşında çocuğun var biz yeni evliler ne yapalım daha doğuracaz da büyütcez de ohooooo🤣

😅😅için geçse buralarda ne işin var daha gencecik yaşında 11 yaşında çocuğun var biz yeni evliler ne yapalım daha doğuracaz da büyütcez de ohooooo🤣
Emin değilim genç olup olmadığıma😅😅😅 zaman çok çabuk geçiyo nasıl geçtiğini anlamıyosun bile kuzum inşallah sağlıkla bekletmeden gelsinler de ❤❤🤲🏻🤲🏻

Peki çatlatma ignesinin catlamadigini kist yaptığını nasıl anlarız bilen var mi
Canım benim kistim vardı patlamıştı da belirti vermişti adetten hemen sonra patladı oda ağrı eşiğim yüksek olduğundan ben pek umursamamıştım sadece kimyasal geçirmiştim çok önce yine öyle bişey mi adetten sonra acaba dedim bişeyler mi oluyo alttan ağrı yapmıştı çok fazla diye gittim bildiğim kadarıyla kist adetle atılıyo zaten gecikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ben zamanında olmuştum çünkü

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 40
Canım benim kistim vardı patlamıştı da belirti vermişti adetten hemen sonra patladı oda ağrı eşiğim yüksek olduğundan ben pek umursamamıştım sadece kimyasal geçirmiştim çok önce yine öyle bişey mi adetten sonra acaba dedim bişeyler mi oluyo alttan ağrı yapmıştı çok fazla diye gittim bildiğim kadarıyla kist adetle atılıyo zaten gecikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ben zamanında olmuştum çünkü
O zaman 3 gün sonra adet günüm gelince mi anlarım

X