- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.381
YaaaKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @mireslDestina88 @Fang @Mrs Electrical Engineer @ipti G Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir ozguss
Çok üzgünümYaaabu kimyasal gebelik olayı ne kadar arttı üzülme canım en azından kürtajdan sonra hamile kalabildiğini gördün. Benim 6 ay oldu hala olmadı kimyasal sonrası da cok cabuk hamile kalınıyormuş
Çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olurKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @mireslDestina88 @Fang @Mrs Electrical Engineer @ipti G Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir ozguss
İdrar testi yapsana canım pozitif görebilirsinBenimde bugün iğne gününü sayarsam 20.gun 12.gun kanda baktım negatif çıktı bir daha bakmadım daha adette olmadım kasık ağrım var batma şeklinde ama benimki kist olmuş bence şüpheleniyorum açıkçası kan sonucundan sonra artık pozitif olacağına da inanmıyorum adet olmayı bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canımm hiç sıkma canını rabbim en doğrusunu bilirKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @mireslDestina88 @Fang @Mrs Electrical Engineer @ipti G Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir ozguss
canım degerın dusmus mu anlamadım ılk deger ne suankı deger ne ?Çok üzgünüm
İlk 43 canım 2. Değer 39,28canım degerın dusmus mu anlamadım ılk deger ne suankı deger ne ?
Birazdan çıkıp test alayım o zaman bi heyecan bastı ☺☺Bence hemen yap umarım bebişten dolayıdır bu gecikme varsa kesin çıkması lazım
Tamam canim birazdan çıkıp test alicam☺Bat 3 gün geçmiş test yapabilirsin canım. Kaset test yap bize de haber ver sonucu
Hadi inşallah
kuzum bıraz takıp et, bu sekılde dusup yukselme durumu bazen olabılıyor,İlk 43 canım 2. Değer 39,28
Hiç üzülme canım. Demek ki güzel günler yakın demek bu.. Kimyasal sonrası sağlıklı bebiş gelme ihtimali daha yüksek. Rahim gebeliğe hazır belli ki.. Temmuz da güzel çalışmayla güzel sonuç alırsın belki, bilemeyiz. Yine de bir doktor takibinde ol derim. Bir de bol vitamin al sağlıklı beslen en kısa zamanda gelecektir bebiş.Çok üzgünüm
Yaa üzüldümKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @mireslDestina88 @Fang @Mrs Electrical Engineer @ipti G Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir ozguss
Daha gecikme olmadı ama onu bekliyorumİdrar testi yapsana canım pozitif görebilirsin
Cuma sabah aile hekimliği pazartesi akşam devlet acilde verdim canımkuzum bıraz takıp et, bu sekılde dusup yukselme durumu bazen olabılıyor,
aynı yerde aynı saatte mı verdın?
Sağol canım nasip kısmet her şeyHiç üzülme canım. Demek ki güzel günler yakın demek bu.. Kimyasal sonrası sağlıklı bebiş gelme ihtimali daha yüksek. Rahim gebeliğe hazır belli ki.. Temmuz da güzel çalışmayla güzel sonuç alırsın belki, bilemeyiz. Yine de bir doktor takibinde ol derim. Bir de bol vitamin al sağlıklı beslen en kısa zamanda gelecektir bebiş.
ınsallaahh bır mucıze olur saglıkla devam eder,Cuma sabah aile hekimliği pazartesi akşam devlet acilde verdim canım
Göğüs hassasiyetini fazlasıyla yaşadım,akıntım da vardı hatta bazen adet mi oldum acaba diye lavaboya gidecek kadar.Ya birşey daha sormak istiyorum akintiniz nas ve goguslerde değişiklik oldu mu
Abla belki yeniden yükselir ya kan verdiğin yerlerle alakalıdır belki sonucun farklı çıkması kaset testte 7 küsürken bile pozitif cıkıyo bende çıkmıştı kimyasal geçirirken inşalalh yükselir yaCuma sabah aile hekimliği pazartesi akşam devlet acilde verdim canım
Bende göğüs hassasiyeti hoc yok akınti var ama oda her zaman olduğu icin normalGöğüs hassasiyetini fazlasıyla yaşadım,akıntım da vardı hatta bazen adet mi oldum acaba diye lavaboya gidecek kadar.