- 2 Haziran 2022
- 184
- 320
- 36
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.361
Canım sen bi acile gitsene ya.. Yılan hikayesine döndü kan testlerin resmen. Ne biçim sağlık ocağıymış kaç gün oldu. Hem netleşir herşey kafan rahatlar ona göre de doktora gidersin.İlk sonuç çıkmadı canım. 2. Sonuç 39,28 çıktı artmış mı azalmış mı bilmiyorum
Canım pazar battı pazartesi 2. Kanı verdim 39,28 çıktı işte değer çok düşük geldiİlkini cuma vermiştin ikinciyi ne zaman verdin canım? Yani adet gecikmen oldumu olduysa kaçıncı günü ikinciyi verdin
Alırım giderken bir tane daha acaba bugün özele mi gidip kan versem?Sen bidaha kaset test yapsana bi kirmizilik nasil gorunecek
Okul çıkışı gidip özele kan vereyim zaten dünden bugüne düşüş olur heralde değil mi?Canım sen bi acile gitsene ya.. Yılan hikayesine döndü kan testlerin resmen. Ne biçim sağlık ocağıymış kaç gün oldu. Hem netleşir herşey kafan rahatlar ona göre de doktora gidersin.
Cuma günü verdiğin yerle p.tesi günü verdiğin yer aynı mı canım?Canım pazar battı pazartesi 2. Kanı verdim 39,28 çıktı işte değer çok düşük geldi
Cumayı öğrenemedim ki çıkarmıyorlar inatla delirmemek elde değilCuma günü verdiğin yerle p.tesi günü verdiğin yer aynı mı canım?
Bat pazar günüymüş pazartesi 39 küsür çıktıysa normal. Benim battan 2 gün önce 36 çıkmıştı arttı sonra 2 günde bir. Şimdi bugün kan verirsen 100 civarı bir değer çıkması lazım.Okul çıkışı gidip özele kan vereyim zaten dünden bugüne düşüş olur heralde değil mi?
Bat 3 gün geçmiş test yapabilirsin canım. Kaset test yap bize de haber ver sonucuKızlar merhaba,ben en son 5 mayısta adet oldum,sonra klomen kullandım.5 haziranda gebelik şüphesi ile yumurtlama üzerinden 12 gu geçince lan verdim 0.100 çıktı,daha sonra da hamilr değilim diye bıraktım zaten ama dongum 37 gün falan bugün döngünün 40. Günü ama adetnolmadim ve müthiş bir göğüs ağrım var bide biraz yürüyünce çok az beyaz leke geliyor uyku hali de var ama bilemiyorum gebelik mi diye kan vermeye korkar oldum 2 senedir negatif göre göre.Sizce pazartesiye kadar bekliyim mi yoksa test falan yapayım mı
Dur simdi yarin ayni yerde verirsin testAlırım giderken bir tane daha acaba bugün özele mi gidip kan versem?
O nasıl bi yermiş öyleCumayı öğrenemedim ki çıkarmıyorlar inatla delirmemek elde değil
Bence hemen yap umarım bebişten dolayıdır bu gecikme varsa kesin çıkması lazımKızlar merhaba,ben en son 5 mayısta adet oldum,sonra klomen kullandım.5 haziranda gebelik şüphesi ile yumurtlama üzerinden 12 gu geçince lan verdim 0.100 çıktı,daha sonra da hamilr değilim diye bıraktım zaten ama dongum 37 gün falan bugün döngünün 40. Günü ama adetnolmadim ve müthiş bir göğüs ağrım var bide biraz yürüyünce çok az beyaz leke geliyor uyku hali de var ama bilemiyorum gebelik mi diye kan vermeye korkar oldum 2 senedir negatif göre göre.Sizce pazartesiye kadar bekliyim mi yoksa test falan yapayım mı
Şimdiye kadar çıkmadıysa çıkmayabilir canım. Benim de başıma geldi bir defa pzt çıkar dediler salı gittim kaybolmuştur olabilir böyle şeyler çok normal gibi sinir bozucu bir tepki almıştım. Dün gittiğin hastaneye bugün de gitme şansın varsa oraya git bence. Farklı yerlerde verince değerlendirme çok sağlıklı olmayabilir.Cumayı öğrenemedim ki çıkarmıyorlar inatla delirmemek elde değil
Belki cuma günü testin çok süşük bir değerdi ondan gözükmüyor olabilir mi cumadan beri yükselmiş ve anca bir değer çıkmıştırCumayı öğrenemedim ki çıkarmıyorlar inatla delirmemek elde değil
Ya birşey daha sormak istiyorum akintiniz nas ve goguslerde değişiklik oldu muKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Gerçekten miKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı M MavimireslDestina88 M MiuLego M Mrs Electrical Engineer I ipti G Gzmyts53 Mucizemmm16 Ihlamurseven Veziir ozguss
Kuzum üzüldüm keşke artış görseydik vardır bunda da bir hayır inşallah temmuzda birbirimize güzel haberler veririzKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı M MavimireslDestina88 M MiuLego M Mrs Electrical Engineer I ipti G Gzmyts53 Mucizemmm16 Ihlamurseven Veziir ozguss
Kaset test şuan pozitif gösterir zatenGerçekten miçok üzüldüm hiç başka bir ihtimal yok mu acaba elinizde varsa kaset test mi deneseniz acaba?
Çok üzüldüm. Hayırlısı olsun, büyük bir hayal kırıklığı oluyor ama devam umarım sonraki ay kavuşursunuz bebişinizeKaset test şuan pozitif gösterir zaten
Yani baktığın zaman ilk verdiğinden 3 gün say bana da düşük geldi ama yerinde olsam özeldede olsa verirdim baktığın zaman 1 gün gecikme var o şekilde normal olabilir değer ama cuma hatta öncesindede teslerinin pozitif çıktığını düşünürsek sanki daha fazla olmalıydı. Durum her ne ise bunu bilmen gerek bence canım sağlığını etkilemesinCanım pazar battı pazartesi 2. Kanı verdim 39,28 çıktı işte değer çok düşük geldi