Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar memlekete gidiyorum sanırım gebeliği tekrar izin dönemlerinden dolayı ekim kasım gibi düşünmeye başlayabilirim. Fazla hayal kırıklığı yaşadım hele şu sağlık ocağı beni mahvetti resmen. Benden size tavsiye asla cuma günü kana gitmeyin. İnşallah sizden güzel haberler almak nasip olur yüreği güzel kadınlar
Siz de benimle birlikte merak içinde beklediniz hakkınızı helal edin.
Sanırım yukarılardan bana msj var belki de olmamalı bilemiyorum…
Hepiniz iyi ki varsınız

Sende iyi ki varsın abla ❤ hiç üzme kendini benim hala umudum var bi yerlerde bi yanlışlık var bence inşallah güzel haberler verirsin bize

Parol ictiysen bir sıkıntı olmaz canım.. daha dur döllenme 6-12 gün içinde gerçekleşir acele etme gelmesin o kanama

Kizlaar catlamis degil mi 12 si geceyi ve bugun oglen 12 de fala degerlendirdik 2 gundur şakasiz 2 kilo havuc yemisimdir

Eklentiler

• 20220614_154031.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 20220612_214521.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 52
Parol ictiysen bir sıkıntı olmaz canım.. daha dur döllenme 6-12 gün içinde gerçekleşir acele etme gelmesin o kanama
Parol değildi abla valla macecikti (majezik) ben parol içemiyorum abla mideme dokunuyo çok çabuk dağılıyo ya mide de midemde gastrit ve ülser var yoruyo beni valla geliyor gibi hiç umut yok ağrım falan da yok bu kez sadece akıntı var her ay daha da cins olmaya başladı adetim hep bu gelmeyen bebeler yüzünden

Cnm olsa hissedersdim illa ki hiç umudum yok diyorum ya 12.gun kanda 1.20 çıkınca doktorun odasından çıktığım gibi yırtıp attım test mest yok artık dedim adet günümü beklim 18haziran
Bat 18 mi çatlatma iğnesi hiç olmadım o yüzden çok bilemiyorum kuzum ama normalde olman gerekmez miydi şimdiye kadar

Bugün bende de hafif akıntı var normalde sarı akıntı gelir regl bir kaç gün kala

Ya benimde normalde regli zamanı 2-3 gün kala kupkuru olurum sadece olmadan bi gün önce falan akıntı olur sarı fazlaca ama bu kez 3 gündür belli ediyo kendini akıntı anlamadım ne iş
Ben bu ay iki kere yumurtladim bir de 2 tutma ihtimali var mı bilmem ben onu tamamen unuttum not almışım ayın 2 sinde pikti ve ayın 6 sında 2 pik oldu

Ayy hadi inşallah ya ikiz olursa ikiz de çok zor çok korkuyorum yanlışlıkla ikiz çocuğum olcak diye
Çok istiyorum ikizi bir avazda sonra bebek faslını kapatırım
Oo abla en son 6 sında da bi daha yumurtlama gördüysen çok erken test yapmışsın bence sen erken gebelikte olsa onun için bile erkenmiş
Evet canım hayırlı bakalım tutacak mı gelmezse ayın 17 sende test yaparım yine

Çok istiyorum ikizi bir avazda sonra bebek faslını kapatırım

Evet canım hayırlı bakalım tutacak mı gelmezse ayın 17 sende test yaparım yine
Hadi inşallah abla ❤ Aman Yarabbi ben bi tane yapsam kafii tek başımayim yardım eden de olmaz mazallah deliririm sonra huni takıp gezerim valla abla

Kızlarr cevap verebilecek biri yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…