Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Senin için gerçekten çok dua etmiştim Hayırlı olsun çok mutlu oldum femara + ovitrelle sonrası 8. Günüm. benim için de umut oldu bu güzel haber. Sabırla 14. Günü bekleyeceğim.

bende kullanıyorum eş paketi var mı bır belırtın
Göğüsüm cok acıyor sabah kalkinca tartamadim resmen beni asagiya dogru cekiyor belim sirtim cok agriyor havadan mi bilmiyprum ama acayip ates basıyor 2 gun oncede kasığımda bıçak saplanir gibi agri oldu sabah aksam ondan sonra daha olmadi bakalim bekliyorum faydasi olcak Allahin izni ile inaniyorum

Tup bebekten once bu takviyeleri denemeni tavsiye ederim canım. Benimde 2 sene once kimyasal gebeligim oldu ondan sonra tik yok. Hakkımızda hayirlisi olsun

Kızlar merhaba,ben en son 5 mayısta adet oldum,sonra klomen kullandım.5 haziranda gebelik şüphesi ile yumurtlama üzerinden 12 gu geçince lan verdim 0.100 çıktı,daha sonra da hamilr değilim diye bıraktım zaten ama dongum 37 gün falan bugün döngünün 40. Günü ama adetnolmadim ve müthiş bir göğüs ağrım var bide biraz yürüyünce çok az beyaz leke geliyor uyku hali de var ama bilemiyorum gebelik mi diye kan vermeye korkar oldum 2 senedir negatif göre göre.Sizce pazartesiye kadar bekliyim mi yoksa test falan yapayım mı

Abla gelmedi henüz regl belirtim yok benimde ara ara ağrı oluyo o kadar 4 ten saysan daha iyi sanırım abla inşallah bebişin seninledir ❤ valla ben dün ağrı kesici içmek zorunda kaldım majezik içtim başkada yok evde dişim ağrıyodu çok sıkmışım dişlerimi kaç gündür ağrıyo baktım yok içiverdim ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…