- 29 Ekim 2021
- 1.424
- 1.436
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.341
Bugün döngümün 27. Günü canım haftaya salı ya da çarşamba test yapıcam. Adetlerim düzensiz olduğu için bat belli değil benim.Senin kaç gün kaldı yaptın mı test
İnşallah positif çıkar canımBugün döngümün 27. Günü canım haftaya salı ya da çarşamba test yapıcam. Adetlerim düzensiz olduğu için bat belli değil benim.
İnşallah bakalımİnşallah positif çıkar canım
Senin için gerçekten çok dua etmiştimKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Çok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın inşallahSenin için gerçekten çok dua etmiştimHayırlı olsun çok mutlu oldum femara + ovitrelle sonrası 8. Günüm. benim için de umut oldu bu güzel haber. Sabırla 14. Günü bekleyeceğim.
Göğüsüm cok acıyor sabah kalkinca tartamadim resmen beni asagiya dogru cekiyor belim sirtim cok agriyor havadan mi bilmiyprum ama acayip ates basıyor 2 gun oncede kasığımda bıçak saplanir gibi agri oldu sabah aksam ondan sonra daha olmadi bakalim bekliyorum faydasi olcak Allahin izni ile inaniyorumbende kullanıyorum eş paketi var mı bır belırtın
İlk sonuç çıkmadı canım. 2. Sonuç 39,28 çıktı artmış mı azalmış mı bilmiyorumbitliKedi canım hala sonuç çıkmadımı yoksa ben mi kaçırdım ya?
Tup bebekten once bu takviyeleri denemeni tavsiye ederim canım. Benimde 2 sene once kimyasal gebeligim oldu ondan sonra tik yok. Hakkımızda hayirlisi olsunAy inşallah faydasını sen de görürsün canım.. Hayırlı olsun senin için. Gittim tabii yıllardır gidiyorum hatta. 2 sene önce 5 haftalıkken düşük oldu. 2senedir sebepsiz infertilite. Ne bende ne eşimde sebep yok. Hsg çekildim, 1 kez aşılama denedim, 3-4 kez çatlatma iğnesi yumurta takibi yaptık olmayınca olmuyor resmen.. Bilinçaltı çalışmaları vs vs herşeyi denedim. nasip dedim bekliyorum. Yavaş yavaş tüp bebek düşüncesi oluşmaya başlıyor kafamda.
Canım birşey sorucam yumurtaların catlamadigi için mi iğne yapılıyor ben çok uzağım bu ignelerdenÇok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Yani nasil bi saglik ocagi anlamis degilim ne sacma yaİlk sonuç çıkmadı canım. 2. Sonuç 39,28 çıktı artmış mı azalmış mı bilmiyorum
Sen bidaha kaset test yapsana bi kirmizilik nasil gorunecekİlk sonuç çıkmadı canım. 2. Sonuç 39,28 çıktı artmış mı azalmış mı bilmiyorum
İlkini cuma vermiştin ikinciyi ne zaman verdin canım? Yani adet gecikmen oldumu olduysa kaçıncı günü ikinciyi verdinİlk sonuç çıkmadı canım. 2. Sonuç 39,28 çıktı artmış mı azalmış mı bilmiyorum
Temmuz grubu da var canımPardon ya yanlış yazdım 4 temmuz
Abla gelmedi henüz regl belirtim yok benimde ara ara ağrı oluyo o kadar 4 ten saysan daha iyi sanırım abla inşallah bebişin seninledirMucizemmm16 canım durumun ne regl geldi mi.. benim hiç belirtim yok ya. Ovu testlere baktım da ayın 2-3 yumurtlama 4 çatlama olmuş ben dün yaptım negatif çıktı erken mi yaptım ki hangi günden saymaliyim.. gece rüya gördüm gebelik testi yapıyorum ve positif etkisinden kaldım
Ona geçim o zamanTemmuz grubu da var canım