Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk sonuç çıkmadı canım. 2. Sonuç 39,28 çıktı artmış mı azalmış mı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Canım sen bi acile gitsene ya.. Yılan hikayesine döndü kan testlerin resmen. Ne biçim sağlık ocağıymış kaç gün oldu. Hem netleşir herşey kafan rahatlar ona göre de doktora gidersin.

Okul çıkışı gidip özele kan vereyim zaten dünden bugüne düşüş olur heralde değil mi?
Bat pazar günüymüş pazartesi 39 küsür çıktıysa normal. Benim battan 2 gün önce 36 çıkmıştı arttı sonra 2 günde bir. Şimdi bugün kan verirsen 100 civarı bir değer çıkması lazım.

Kızlar merhaba,ben en son 5 mayısta adet oldum,sonra klomen kullandım.5 haziranda gebelik şüphesi ile yumurtlama üzerinden 12 gu geçince lan verdim 0.100 çıktı,daha sonra da hamilr değilim diye bıraktım zaten ama dongum 37 gün falan bugün döngünün 40. Günü ama adetnolmadim ve müthiş bir göğüs ağrım var bide biraz yürüyünce çok az beyaz leke geliyor uyku hali de var ama bilemiyorum gebelik mi diye kan vermeye korkar oldum 2 senedir negatif göre göre.Sizce pazartesiye kadar bekliyim mi yoksa test falan yapayım mı
Bat 3 gün geçmiş test yapabilirsin canım. Kaset test yap bize de haber ver sonucu
Hadi inşallah 🙏🏼

Cumayı öğrenemedim ki çıkarmıyorlar inatla delirmemek elde değil
O nasıl bi yermiş öyle😒
Testlerini mümkün olduğunca farklı yerler de verme canım sonuçlar kafanı karıştırabilir.
Eğer bugun de kan vericeksen dün ki verdiğin yer de ve aynı saatte ver.
Çünkü her kurumun ölçümü farklı olabiliyor kafan karışmasın.
Bence tedirgin olma bi tane gebelik testi yap bugun koyulaşma arttıysa korkma yarın tekrardan bi kan verirsin

Kızlar merhaba,ben en son 5 mayısta adet oldum,sonra klomen kullandım.5 haziranda gebelik şüphesi ile yumurtlama üzerinden 12 gu geçince lan verdim 0.100 çıktı,daha sonra da hamilr değilim diye bıraktım zaten ama dongum 37 gün falan bugün döngünün 40. Günü ama adetnolmadim ve müthiş bir göğüs ağrım var bide biraz yürüyünce çok az beyaz leke geliyor uyku hali de var ama bilemiyorum gebelik mi diye kan vermeye korkar oldum 2 senedir negatif göre göre.Sizce pazartesiye kadar bekliyim mi yoksa test falan yapayım mı
Bence hemen yap umarım bebişten dolayıdır bu gecikme varsa kesin çıkması lazım

Cumayı öğrenemedim ki çıkarmıyorlar inatla delirmemek elde değil
Şimdiye kadar çıkmadıysa çıkmayabilir canım. Benim de başıma geldi bir defa pzt çıkar dediler salı gittim kaybolmuştur olabilir böyle şeyler çok normal gibi sinir bozucu bir tepki almıştım. Dün gittiğin hastaneye bugün de gitme şansın varsa oraya git bence. Farklı yerlerde verince değerlendirme çok sağlıklı olmayabilir.

Canım pazar battı pazartesi 2. Kanı verdim 39,28 çıktı işte değer çok düşük geldi 😒
Yani baktığın zaman ilk verdiğinden 3 gün say bana da düşük geldi ama yerinde olsam özeldede olsa verirdim baktığın zaman 1 gün gecikme var o şekilde normal olabilir değer ama cuma hatta öncesindede teslerinin pozitif çıktığını düşünürsek sanki daha fazla olmalıydı. Durum her ne ise bunu bilmen gerek bence canım sağlığını etkilemesin

X