- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.401
Test yaptın mı kuzum senYa birşey daha sormak istiyorum akintiniz nas ve goguslerde değişiklik oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı kuzum senYa birşey daha sormak istiyorum akintiniz nas ve goguslerde değişiklik oldu mu
Aaaa bak bundan kaynaklı fark olabilir her hastanede değer aynı ölçülmüyor ben ikiside aynı yerin sanıyorum o zaman en son verdiğin yerde bidaha ver mutlaka canım son değerine göre artış olup olmadığına bak zaten iki değer arasında çok ufak bir oynama var bence bu iki farklı yer olmasından kaynaklı olabilirCuma sabah aile hekimliği pazartesi akşam devlet acilde verdim canım
Hayır cnmTest yaptın mı kuzum sen
Kesinlikle bence de öyleAaaa bak bundan kaynaklı fark olabilir her hastanede değer aynı ölçülmüyor ben ikiside aynı yerin sanıyorum o zaman en son verdiğin yerde bidaha ver mutlaka canım son değerine göre artış olup olmadığına bak zaten iki değer arasında çok ufak bir oynama var bence bu iki farklı yer olmasından kaynaklı olabilir
Cnm her hastanenin labaratuvar aynı olamaz sağlık ocağında git tekrar yapCuma sabah aile hekimliği pazartesi akşam devlet acilde verdim canım
Ay sen bizi burda meraktan çatlatıcaksın e hani yapcaktın kuzum sabahHayır cnm
Çünkü arada 10-20 değer düşüş falan yok çok az oynama var ben bunun farklı yerlerde yapılmasından kaynaklı olduğuna inanıyorum şuanKesinlikle bence de öyle
Bence en son verdiği yerde yaptırsın şuan en taze sonuç o canımCnm her hastanenin labaratuvar aynı olamaz sağlık ocağında git tekrar yap
Yaa çok üzüldüm sağlıklı değilmiş 2 güne regl gelmezse doktora git canım değerler tekrar yükselirse dış gebelikde oluyor Allah korusun. Doktorla takip et bu durumu hakkında hayırlısı olsun canim benim.Kızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 M MiuLego @Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven Veziir @ozguss
Cnm olsa hissedersdim illa ki hiç umudum yok diyorum ya 12.gun kanda 1.20 çıkınca doktorun odasından çıktığım gibi yırtıp attım test mest yok artık dedim adet günümü beklim 18haziranAy sen bizi burda meraktan çatlatıcaksın e hani yapcaktın kuzum sabah
Kesinlikle bende öyle ufacık bi oynama 3 gün arayla epey düşüş olması gerekirdi benceÇünkü arada 10-20 değer düşüş falan yok çok az oynama var ben bunun farklı yerlerde yapılmasından kaynaklı olduğuna inanıyorum şuan
Oda doğru cnmBence en son verdiği yerde yaptırsın şuan en taze sonuç o canım
Aynen canım pedleri çok sağlıklı bulmuyor ben de. Uzun zamandır tiens kullanıyorum baya fark var diğerlerine göre tavsiye ederimŞuan maalesef inferlite cok var Bide bir sürü sansasyonel şeyler orkid markasının icerisinde prima bezlerin icerisinde bile kısırlığa yol acacak maddeler bulunuyor diyorlar
Cuma gideceğim artık hayırlısı olsun çok sağol canımYaa çok üzüldüm sağlıklı değilmiş 2 güne regl gelmezse doktora git canım değerler tekrar yükselirse dış gebelikde oluyor Allah korusun. Doktorla takip et bu durumu hakkında hayırlısı olsun canim benim.
Gerçekten öyle her şey normal olmuyor bir türlü var mutlaka ekstra sebepleriYa evet ya artık gerçekten gebelik cok zor oldu bende hic görmüyorm hemen gebe kalam
Yüzümüz gülmeyecek mi ya bizim senin için çok sevinmiştim kuzum ya. Ama şey diğer grupta bir arkadaşınnda değerinde bir yanlışlık olmuştu düşük çıkmıştı sonra birden yüksek çıktı belki sende de öyle bişey olmuştur.Kızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 M MiuLego @Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven Veziir @ozguss
tüm üzüntümü, sinirimi şuan o sağlık ocağından çıkarmak istiyorum. Umudumuz var neyse ki. Temmuzda olacak inşallah canımcımKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 M MiuLego @Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53 Mucizemmm16 @Ihlamurseven Veziir @ozguss
Ben bata 1 gün kala silik çizgi gördüm doğrusu gecikince ama biz sabırsızlıkla beklediğimiz için olmuyorTestleri ne zaman yapmamız gerekiyor kızlar? Reglden önce mi yoksa gecikince mi?