Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma sabah aile hekimliği pazartesi akşam devlet acilde verdim canım
Aaaa bak bundan kaynaklı fark olabilir her hastanede değer aynı ölçülmüyor ben ikiside aynı yerin sanıyorum o zaman en son verdiğin yerde bidaha ver mutlaka canım son değerine göre artış olup olmadığına bak zaten iki değer arasında çok ufak bir oynama var bence bu iki farklı yer olmasından kaynaklı olabilir

Aaaa bak bundan kaynaklı fark olabilir her hastanede değer aynı ölçülmüyor ben ikiside aynı yerin sanıyorum o zaman en son verdiğin yerde bidaha ver mutlaka canım son değerine göre artış olup olmadığına bak zaten iki değer arasında çok ufak bir oynama var bence bu iki farklı yer olmasından kaynaklı olabilir
Kesinlikle bence de öyle

Kızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 M MiuLego @Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Ihlamurseven Veziir Veziir @ozguss
Yaa çok üzüldüm sağlıklı değilmiş 😕 2 güne regl gelmezse doktora git canım değerler tekrar yükselirse dış gebelikde oluyor Allah korusun. Doktorla takip et bu durumu hakkında hayırlısı olsun canim benim.❤️

Kızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 M MiuLego @Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Ihlamurseven Veziir Veziir @ozguss
Yüzümüz gülmeyecek mi ya bizim senin için çok sevinmiştim kuzum ya. Ama şey diğer grupta bir arkadaşınnda değerinde bir yanlışlık olmuştu düşük çıkmıştı sonra birden yüksek çıktı belki sende de öyle bişey olmuştur.

X