Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar reglim 2 gün gecikti .ilk gun labmen diye bir kaset test yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı. test markasını bilen var mı güvenilir mi?

Allah mutluluğunu daim etsin canım 🤗🙏🏼🙏🏼 günlerdir kasik ağrısı yaşıyorum artık rahatsız edici derecede kendimi hazırladım hissediyorum kesin hamileyim diye tekrar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🤦🏻‍♀️
İns canım bize de ver güzel haberini🥰🙏 şuan benim de adet sancım var gebelikle adet belirtileri aynı maalesef ins bebeğin seninledir.

Evet canım doğal olarak ucretli takviye çünkü. Ben man women plus aldim birde minera 1500 lira verdim. Pahali evet ama olumlu sonuclar cok var umarim bendede ise yarar 5 günüm kaldi bakalim 2 haftadir kullanıyorum. Bir sıkıntın varmi doktora gittin mi hic
bende kullanıyorum eş paketi var mı bır belırtın

Hayırlı olsun kaç aydır deniyordunuz ekstra bir şeyler yaptınız mı🧡
İlk doktora adet düzensizliği ile gitmiştim doktor yumurta tembelliği ve pcos teşhisi koydu. Ardınlar adet sürecimde Femara adlı ilaç kullandım yumurtalarım büyütüldü ve çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra 18. Gün erken gebelik testi ile öğrendi.
Belirtilerim çok var diyemem ama göğüs hassasiyeti çok fazla vardı ve genel de sol kasığa olmak üzere batmalar yaşıyorum.

@Mucizemmm16 canım durumun ne regl geldi mi.. benim hiç belirtim yok ya. Ovu testlere baktım da ayın 2-3 yumurtlama 4 çatlama olmuş ben dün yaptım negatif çıktı erken mi yaptım ki 🥴🥴 hangi günden saymaliyim.. gece rüya gördüm gebelik testi yapıyorum ve positif etkisinden kaldım 🤪
Ben de kan veriyordum pozitif çıkıyordu😄 Rüyalar gerçek olsa 🤲🏻

İğneden 18.gün sonra erken gebelik yaptım ve onda pozitif gördüm bugünde kan verdim
Benimde bugün iğne gününü sayarsam 20.gun 12.gun kanda baktım negatif çıktı bir daha bakmadım daha adette olmadım kasık ağrım var batma şeklinde ama benimki kist olmuş bence şüpheleniyorum açıkçası kan sonucundan sonra artık pozitif olacağına da inanmıyorum adet olmayı bekliyorum

Benimde bugün iğne gününü sayarsam 20.gun 12.gun kanda baktım negatif çıktı bir daha bakmadım daha adette olmadım kasık ağrım var batma şeklinde ama benimki kist olmuş bence şüpheleniyorum açıkçası kan sonucundan sonra artık pozitif olacağına da inanmıyorum adet olmayı bekliyorum
Testini tekrarlamanı öneririm 12. Gün erken bir tarih diye düşünüyorum.

X