- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.321
kızlar reglim 2 gün gecikti .ilk gun labmen diye bir kaset test yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı. test markasını bilen var mı güvenilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns canım bize de ver güzel haberini şuan benim de adet sancım var gebelikle adet belirtileri aynı maalesef ins bebeğin seninledir.Allah mutluluğunu daim etsin canım günlerdir kasik ağrısı yaşıyorum artık rahatsız edici derecede kendimi hazırladım hissediyorum kesin hamileyim diye tekrar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
bende kullanıyorum eş paketi var mı bır belırtınEvet canım doğal olarak ucretli takviye çünkü. Ben man women plus aldim birde minera 1500 lira verdim. Pahali evet ama olumlu sonuclar cok var umarim bendede ise yarar 5 günüm kaldi bakalim 2 haftadir kullanıyorum. Bir sıkıntın varmi doktora gittin mi hic
İlk doktora adet düzensizliği ile gitmiştim doktor yumurta tembelliği ve pcos teşhisi koydu. Ardınlar adet sürecimde Femara adlı ilaç kullandım yumurtalarım büyütüldü ve çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra 18. Gün erken gebelik testi ile öğrendi.Hayırlı olsun kaç aydır deniyordunuz ekstra bir şeyler yaptınız mı
Süoerrr sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarımKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Hangi belirtilerinin vardı catlatma iğnesi mi oldunKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Ben de kan veriyordum pozitif çıkıyordu Rüyalar gerçek olsa@Mucizemmm16 canım durumun ne regl geldi mi.. benim hiç belirtim yok ya. Ovu testlere baktım da ayın 2-3 yumurtlama 4 çatlama olmuş ben dün yaptım negatif çıktı erken mi yaptım ki hangi günden saymaliyim.. gece rüya gördüm gebelik testi yapıyorum ve positif etkisinden kaldım
Evet oldum. Göğüs hassasiyeti ve kasıklara batma yaşadım benHangi belirtilerinin vardı catlatma iğnesi mi oldun
Haha iyice kafayı yedim ben hadi bakalım doğru çıkıyor mu ama sıfır ihtimal benim için dün negatif çıktı testiBen de kan veriyordum pozitif çıkıyordu Rüyalar gerçek olsa
Kaçıncı gün öğrendiniz acabaEvet oldum. Göğüs hassasiyeti ve kasıklara batma yaşadım ben
İğneden 18.gün sonra erken gebelik yaptım ve onda pozitif gördüm bugünde kan verdimKaçıncı gün öğrendiniz acaba
Kaçıncı gün kaset testte gördünüz acaba hayırla sağlıkla doğsunEvet oldum. Göğüs hassasiyeti ve kasıklara batma yaşadım ben
Benimde bugün iğne gününü sayarsam 20.gun 12.gun kanda baktım negatif çıktı bir daha bakmadım daha adette olmadım kasık ağrım var batma şeklinde ama benimki kist olmuş bence şüpheleniyorum açıkçası kan sonucundan sonra artık pozitif olacağına da inanmıyorum adet olmayı bekliyorumİğneden 18.gün sonra erken gebelik yaptım ve onda pozitif gördüm bugünde kan verdim
Kaç gün var bataHaha iyice kafayı yedim ben hadi bakalım doğru çıkıyor mu ama sıfır ihtimal benim için dün negatif çıktı testi
2 gün kaldı canimKaç gün var bata
Testini tekrarlamanı öneririm 12. Gün erken bir tarih diye düşünüyorum.Benimde bugün iğne gününü sayarsam 20.gun 12.gun kanda baktım negatif çıktı bir daha bakmadım daha adette olmadım kasık ağrım var batma şeklinde ama benimki kist olmuş bence şüpheleniyorum açıkçası kan sonucundan sonra artık pozitif olacağına da inanmıyorum adet olmayı bekliyorum
Az kalmış, hiç belli olmaz bu işlere ya neler okuyor neler görüyoruz2 gün kaldı canim
Sanırım 3 haftalık oluyorHangi belirtilerinin vardı catlatma iğnesi mi oldun
Senin kaç gün kaldı yaptın mı testAz kalmış, hiç belli olmaz bu işlere ya neler okuyor neler görüyoruz
Kan sonucunu doktordan aldığım zaman doktorun odasından çıktığım gibi kağıdı yırttım çöpe attım bir daha asla test yapmayacağım dedim alt kat eczane ama inan hiç hevesim yok alaşım yok yapasim yokTestini tekrarlamanı öneririm 12. Gün erken bir tarih diye düşünüyorum.