Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim insallah tez zamanda güzel haberler verebiliriz

Merhabalar 2. senem olacak buralara katılmayalı :) Kist ve rahim yapışığı ameliyatlarından sonra tekrar burada buldum kendimi :) Umarım bana şans getirin ben de sizlere BAT: 25.06.2022

Yok bebeğim regli oldum bitti bile bugün biraz kafamı dinlicem kuzum yumurtlamadan sonra ugrarım 7/24 gene cok stres yapıyorum cnku bide baska saglık problemlerim var bu ayı salıcam sen naptın
çok geçmiş olsun canım sıkma kendini. Bende adet oldum bugün bitmek üzere gene çatlatma iğnesi olucam bakalım bende biraz herşeyden uzakta kalıyorum kafam bulanıyor

Merhaba canım hayirli olsun topigin bat 19 haziran inşAllah olacak mfk kullaniyorum 2 haftadir
merhaba canım. ben mfk'yı instagramdan incelemiştim ama ücretli sanırım. sen ödeme yaptın mı nasıl ilerliyor süreç? açıkçası çok şey denedim bilinçaltı terapisi bile yaptım artık para vermek istemiyorum o yüzden sordum

Evet canım doğal olarak ucretli takviye çünkü. Ben man women plus aldim birde minera 1500 lira verdim. Pahali evet ama olumlu sonuclar cok var umarim bendede ise yarar 5 günüm kaldi bakalim 2 haftadir kullanıyorum. Bir sıkıntın varmi doktora gittin mi hic

Kızlar merhaba :) bat 19 haziran eğer döngümde bir uzama olmazsa bazen 30 güne çıkıyor. Son bir haftadır aşırı gazım var kafayı yedirticek bana gece bile uyuyamıyorum rahatsız ediyor beni böyle bir belirti olabilir mi sizce? Henüz test yapmadım. Not: olursa 2.çocuğum olacak ve bu ikinci ayım denemede.

Bende pco var adetlerim cok duzensiz bakalim ilk defa tedaviye basladik ben gunde 2 defa 5 gun kullandim femara bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah vakti var onu bekliyoruz rabbim ne zaman ol derse

Mucizemmm16 canım durumun ne regl geldi mi.. benim hiç belirtim yok ya. Ovu testlere baktım da ayın 2-3 yumurtlama 4 çatlama olmuş ben dün yaptım negatif çıktı erken mi yaptım ki hangi günden saymaliyim.. gece rüya gördüm gebelik testi yapıyorum ve positif etkisinden kaldım

Ay inşallah faydasını sen de görürsün canım.. Hayırlı olsun senin için. Gittim tabii yıllardır gidiyorum hatta. 2 sene önce 5 haftalıkken düşük oldu. 2senedir sebepsiz infertilite. Ne bende ne eşimde sebep yok. Hsg çekildim, 1 kez aşılama denedim, 3-4 kez çatlatma iğnesi yumurta takibi yaptık olmayınca olmuyor resmen.. Bilinçaltı çalışmaları vs vs herşeyi denedim. nasip dedim bekliyorum. Yavaş yavaş tüp bebek düşüncesi oluşmaya başlıyor kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…