- 4 Ocak 2022
- 3.160
- 6.817
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.301
Amin canım benim insallah tez zamanda güzel haberler verebilirizİnşallah oluşuyordur canımsen adete 1-2 gün kala dene ya da dayanabilirsen adet olmadığında dene insan erken yapınca hem strese giriyor sonrasında da daha da stres oluyor Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte hepimize de
çok geçmiş olsun canım sıkma kendini. Bende adet oldum bugün bitmek üzere gene çatlatma iğnesi olucam bakalım bende biraz herşeyden uzakta kalıyorum kafam bulanıyorYok bebeğim regli oldum bitti bile bugün biraz kafamı dinlicem kuzum yumurtlamadan sonra ugrarım 7/24 gene cok stres yapıyorum cnku bide baska saglık problemlerim var bu ayı salıcam sen naptın
merhaba canım. ben mfk'yı instagramdan incelemiştim ama ücretli sanırım. sen ödeme yaptın mı nasıl ilerliyor süreç? açıkçası çok şey denedim bilinçaltı terapisi bile yaptım artık para vermek istemiyorum o yüzden sordumMerhaba canım hayirli olsun topigin bat 19 haziran inşAllah olacak mfk kullaniyorum 2 haftadir
Merhabalar 2. senem olacak buralara katılmayalı :) Kist ve rahim yapışığı ameliyatlarından sonra tekrar burada buldum kendimi :) Umarım bana şans getirin ben de sizlereBAT: 25.06.2022
Hayırlı olsunnnKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Vazgecme kız kafadan atHee anladım şimdi oldubi an tümden vazgeçtin sandım da korktum ama bazen benimde vazgeçesim gelmiyo değil tümden
Maalesef kuzumHaklısın kuzum stress çok etkiliyor
Evet canım doğal olarak ucretli takviye çünkü. Ben man women plus aldim birde minera 1500 lira verdim. Pahali evet ama olumlu sonuclar cok var umarim bendede ise yarar 5 günüm kaldi bakalim 2 haftadir kullanıyorum. Bir sıkıntın varmi doktora gittin mi hicmerhaba canım. ben mfk'yı instagramdan incelemiştim ama ücretli sanırım. sen ödeme yaptın mı nasıl ilerliyor süreç? açıkçası çok şey denedim bilinçaltı terapisi bile yaptım artık para vermek istemiyorum o yüzden sordum
Hayırlı olsun kaç aydır deniyordunuz ekstra bir şeyler yaptınız mıKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Ya evet ya artık gerçekten gebelik cok zor oldu bende hic görmüyorm hemen gebe kalamMaaşallah inşallah 3. De gelir tez zamanda hayırlısıylaAma bu zamanda etrafımda ilk bebek için uğraşan o kadar kişi var ki Yediklerimiz , içtiklerimiz organiklikten uzaklaştı sanırım o yüzden
Bende pco var adetlerim cok duzensiz bakalim ilk defa tedaviye basladik ben gunde 2 defa 5 gun kullandim femara bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah vakti var onu bekliyoruz rabbim ne zaman ol derseBenim 11. 12. Günü bazen 9 da yumurtlama görüp 13. Günde tekrar goruyorum belli olmuyor yani ama genel olarak erken oluyor. Bende klomen kullandim günde 1 tane 5 gün bence az geldidoktor 10 gün kullan dedi ama kullanmadim uzun geldi süre bakalim nasil olacak yumurtlama durumum
Merhabalar 2. senem olacak buralara katılmayalı :) Kist ve rahim yapışığı ameliyatlarından sonra tekrar burada buldum kendimi :) Umarım bana şans getirin ben de sizlereBAT: 25.06.2022
ahhayyy çok güldüm ismine yazdigin şeye yaa umarım hamile kalırsın kuzum
Hayırlı olsun insallahhhhhhKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7
Ay inşallah faydasını sen de görürsün canım.. Hayırlı olsun senin için. Gittim tabii yıllardır gidiyorum hatta. 2 sene önce 5 haftalıkken düşük oldu. 2senedir sebepsiz infertilite. Ne bende ne eşimde sebep yok. Hsg çekildim, 1 kez aşılama denedim, 3-4 kez çatlatma iğnesi yumurta takibi yaptık olmayınca olmuyor resmen.. Bilinçaltı çalışmaları vs vs herşeyi denedim. nasip dedim bekliyorum. Yavaş yavaş tüp bebek düşüncesi oluşmaya başlıyor kafamda.Evet canım doğal olarak ucretli takviye çünkü. Ben man women plus aldim birde minera 1500 lira verdim. Pahali evet ama olumlu sonuclar cok var umarim bendede ise yarar 5 günüm kaldi bakalim 2 haftadir kullanıyorum. Bir sıkıntın varmi doktora gittin mi hic