Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha ovulasyon kullanma istersen akışına bırak, stres yapıyor biraz. Bu ay o kadar rahatım ki ne stres yaşıyorum ne birşey. Bende baya stres yarattı onu fark ettim
Yok artık kullanmicam 4 ay kullandım şimdi biliyorum yumurtlama günlerimi bir dahada almaya gerek yok. Bu ay çok stres yaptım ya neden bilmiyorum olucak mı olmayacak mı diye kafayı yedim kimyasaldan sonra. Regl olunca doktora gidicem hsg için randevu alicam.

Aynen bende 3 ay kullandım ya vücudumdaki değişikliklerden anlıyorum artık. Birde bi embriyoloğun instagram sayfasında gördüm yumurtlamadan 2 gün öncesi en doğurgan dönemmiş.

Evet aman bişey olmasın, tutunsun diye çamaşır sepeti kaldırmıyordum. Şimdi umrumda değil valla olacaksa her türlü olur. Olsun da o zaman bakarız

Kızlar bi embriyoloğun sayfasında gördüm bunu. İsim gözükmesin istedim belki yasaktir diye. Denemekte fayda var sonrası yine iki günde bir iliski olabilir her ihtimale karşı

Eklentiler

• IMG_20220613_112739_180.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 69
Ay inşallah canım benim. Hep içimde bir tedirginlik var sana anlatamam.
Yaşana kötü tecrübeler beni çok etkiledi maalesef.
Önümüzdeki hafta gelse de bir rahat etse içimiz.
Kötüyü çağırmayalım her şey çok güzel olacak buna inanıp böyle devam edelim yaşanan olumsuzluklar geçti gitti daha güzel günlerin yaşanması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…