Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu dosya hatalı diyor canım
Evet ya yüklenmedi anlamadım. Bir kadın sormuş;
30 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günleri ne günlere denk gelmektedir diye.
Cevap şöyle; Adeti ortadan iyi (iki demek istemiş herhalde) bölün. Adet başlangıcından itibaren 15. gün hangi günse öncesinden 4 alternatif günler belirleyin. Yani örneğin 11. gün 13 ve 14. gün ve son olarak 16. gün. 11. Güne erkek cinsel perhiz 3-5 gün arasında girmeli 👌🏻
Eğer yasak değilse adını da vereyim embriyoloğun kızlar? Reklama falan girmiyosa tam olarak bilemiyorum burdaki kuralları

Yok artık kullanmicam 4 ay kullandım şimdi biliyorum yumurtlama günlerimi bir dahada almaya gerek yok. Bu ay çok stres yaptım ya neden bilmiyorum olucak mı olmayacak mı diye kafayı yedim kimyasaldan sonra. Regl olunca doktora gidicem hsg için randevu alicam.
Bende aylarca kullandım dediğin gibi cok stres yaptiriyor. Bende 3 4 ay kullandim

Evet ya yüklenmedi anlamadım. Bir kadın sormuş;
30 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günleri ne günlere denk gelmektedir diye.
Cevap şöyle; Adeti ortadan iyi (iki demek istemiş herhalde) bölün. Adet başlangıcından itibaren 15. gün hangi günse öncesinden 4 alternatif günler belirleyin. Yani örneğin 11. gün 13 ve 14. gün ve son olarak 16. gün. 11. Güne erkek cinsel perhiz 3-5 gün arasında girmeli 👌🏻
Eğer yasak değilse adını da vereyim embriyoloğun kızlar? Reklama falan girmiyosa tam olarak bilemiyorum burdaki kuralları
Valla denemedigimiz sey kalmadi artik ya

Canım laboratuvar ı aradım bugün akşama kadar çıkar dediler. Yuh artık dedim içimden yarın vereceğim kan da Cuma’ya kadar çıkar inşallah. Sen ne yaptın?
inşallah çıkar canım cuma günü verince böyle sıkıntılar olabiliyor bir defa benim de başıma gelmişti. bekliyorum şimdilik kuzum cuma akşam şeffaf uzayan akıntı geldi sanırım o gün yumurtladım 12 gün geçsin test yapıcam.

Ohh ne güzel yere de gidiyorsunuz tadını çıkar ☺️ iyi yaparsın tatlım şu anda önceliğin sınav olsun, bu arada bebiş de gelirse oohh sürpriz olur ne güzel.. biz dün çadır da aldık, kamp malzemeleri falan bundan sonra hafta sonları kampa gidicez. Coştum bi kere 🤣
Doğudan sonra bana cennet gibi gelecek ya zaten deniz deniz diye ölüyorum 🥰
Süper vallahi bayılırım çok da yapmak isterim ama benim kocam hiç sevmez konfor önemli onun için 🤣🤣 Çok kız aman tutan mı var seni sana ne iyi geliyorsa onu yap kuzu bebe bebe diye kendimize hayatı zindan ettik aylarca 🤣

bitliKedi bitliKedi kuzum sen şu jeli kullandığın için mi gebe kaldın. Nasıl bir jel bu tavsiye eder misin
Canım yani Şubat Mart Nisan düzenli ilişki yaşamasak da denedik ama olmadı. Fakat bu ay bu jeli 2 gün kullandım hem sperm kalitesini hareketini falan da arttırdığı yazıyor etkisi olmuştur diye inanıyorum

Embriyolog İdil Bozkurt’un sayfasında doğurganlık penceresi paylaşımında ovülasyondan 2 gün önce hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman dilimi olduğu yazıyor. Hiç stres yapmayın Allah gönlünüze göre versin
Bende bunu bi urologtan dinlemistim. Kadın doğumcular yumurtlama günü derler ama bir gün önce ihtimal daha yüksektir demisti. O yuzden hic uvulasyon testine gerek duymadım. 2 3 gun de bir oluyorsa bi de strese gerek yok.

Kızlar bat 15 haziran 2 gün kaldı bu gün test alsam mı sizce yoksa beklesem mi test alsam bile erken gebelik mı kaset test mı alsam???
Benimde aynı canim. Ben yapmak istemiyorum çünkü heveslenmek istemiyorum. Çarşamba geceye kadar bekliyeceğim sanirim olmazsam en erken perşembe yaparim. Sende de belirti var mi peki? Regl ve hamilelik belirtileri aynı midir?
Ben regl öncesi halsiz olurum dün elim kolum kalkmıyordu. Pek agrım yok ama halsizlik çok vardi. Bugün iyiyim gerci:)

Günaydın kizlar malesef yine dosya ekleme çalışmıyor ben de bugün de dün gibi yaptığım idrar testinde silik ikinci çizgi ilk beş dk içinde çıktı ama emin olamıyorum kuruma çizgisi olabilir mi diye bide dün peceteye bir iki damla kahverengi akıntı geldi dedim adet oldum heralde ama şuan gelen giden yok böyle arada kalmak canımı çok sıkıyor sizce varmıdır birşeyler ilk defa başıma böyle bir şey geliyor silik çizgi insanı arada bırakıyor sat 18 Mayıs bat 13 Haziran benim.
Bugüne netlesir herhalde senin canim. Hayırlısı olsun

X