- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.081
Evet ya yüklenmedi anlamadım. Bir kadın sormuş;Bu dosya hatalı diyor canım
Sonucunu merak edip gelmiştim ama çıkmamış sanırım. Sağlık ocağına gidecek misin ?Kötüyü çağırmayalım her şey çok güzel olacak buna inanıp böyle devam edelim yaşanan olumsuzluklar geçti gitti daha güzel günlerin yaşanması için
Erken gebelik mi canım bu? Hayırlısı olsun inşallah diğer ay kıpkırmızı olur testlerinEveet kızlar dayanamayıp yaptım ve sonuç kocaman bir negatif olsa çıkardı yumurtlamadan 12 gün bugün hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu ay da olmadı
Benim de öyle ama geçen ay da gölge olunca güvenim sarsıldıBiz yine iyi dusunelim iyi olsun bozmasin ya oda bi o kaldilaboquick benim 5.5 beta degerimi gostermisti sahsen guvendigim bi test ilk 5dkda bi golge cikardi 1 saate pembelesmisti
Ama ilacsiz da ağrılarım geçmiyor ki dayanamıyorum artikBana doktorum kesinlikle ilaç kullanma demişti gebelik düşünürken
Bazi ilaçların prospektuste yaziyor gebelik planlanırken kullanilmamali diyeBen de öyle. Bu reglmde 6 tane içtim sanırımiki gün boyunca
Bende aylarca kullandım dediğin gibi cok stres yaptiriyor. Bende 3 4 ay kullandimYok artık kullanmicam 4 ay kullandım şimdi biliyorum yumurtlama günlerimi bir dahada almaya gerek yok. Bu ay çok stres yaptım ya neden bilmiyorum olucak mı olmayacak mı diye kafayı yedim kimyasaldan sonra. Regl olunca doktora gidicem hsg için randevu alicam.
Valla denemedigimiz sey kalmadi artik yaEvet ya yüklenmedi anlamadım. Bir kadın sormuş;
30 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günleri ne günlere denk gelmektedir diye.
Cevap şöyle; Adeti ortadan iyi (iki demek istemiş herhalde) bölün. Adet başlangıcından itibaren 15. gün hangi günse öncesinden 4 alternatif günler belirleyin. Yani örneğin 11. gün 13 ve 14. gün ve son olarak 16. gün. 11. Güne erkek cinsel perhiz 3-5 gün arasında girmeli
Eğer yasak değilse adını da vereyim embriyoloğun kızlar? Reklama falan girmiyosa tam olarak bilemiyorum burdaki kuralları
Canım laboratuvar ı aradım bugün akşama kadar çıkar dediler. Yuh artık dedim içimden yarın vereceğim kan da Cuma’ya kadar çıkar inşallah. Sen ne yaptın?Sonucunu merak edip gelmiştim ama çıkmamış sanırım. Sağlık ocağına gidecek misin ?
Evet erken gebelik testi,amin inşallah hepimiz görelim.Erken gebelik mi canım bu? Hayırlısı olsun inşallah diğer ay kıpkırmızı olur testlerin
En iyisi yapmamak artıkBende aylarca kullandım dediğin gibi cok stres yaptiriyor. Bende 3 4 ay kullandim
inşallah çıkar canım cuma günü verince böyle sıkıntılar olabiliyor bir defa benim de başıma gelmişti. bekliyorum şimdilik kuzum cuma akşam şeffaf uzayan akıntı geldi sanırım o gün yumurtladım 12 gün geçsin test yapıcam.Canım laboratuvar ı aradım bugün akşama kadar çıkar dediler. Yuh artık dedim içimden yarın vereceğim kan da Cuma’ya kadar çıkar inşallah. Sen ne yaptın?
Doğudan sonra bana cennet gibi gelecek ya zaten deniz deniz diye ölüyorumOhh ne güzel yere de gidiyorsunuz tadını çıkariyi yaparsın tatlım şu anda önceliğin sınav olsun, bu arada bebiş de gelirse oohh sürpriz olur ne güzel.. biz dün çadır da aldık, kamp malzemeleri falan bundan sonra hafta sonları kampa gidicez. Coştum bi kere
Canım yani Şubat Mart Nisan düzenli ilişki yaşamasak da denedik ama olmadı. Fakat bu ay bu jeli 2 gün kullandım hem sperm kalitesini hareketini falan da arttırdığı yazıyor etkisi olmuştur diye inanıyorumbitliKedi kuzum sen şu jeli kullandığın için mi gebe kaldın. Nasıl bir jel bu tavsiye eder misin
Bende bunu bi urologtan dinlemistim. Kadın doğumcular yumurtlama günü derler ama bir gün önce ihtimal daha yüksektir demisti. O yuzden hic uvulasyon testine gerek duymadım. 2 3 gun de bir oluyorsa bi de strese gerek yok.Embriyolog İdil Bozkurt’un sayfasında doğurganlık penceresi paylaşımında ovülasyondan 2 gün önce hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman dilimi olduğu yazıyor. Hiç stres yapmayın Allah gönlünüze göre versin
Benimde aynı canim. Ben yapmak istemiyorum çünkü heveslenmek istemiyorum. Çarşamba geceye kadar bekliyeceğim sanirim olmazsam en erken perşembe yaparim. Sende de belirti var mi peki? Regl ve hamilelik belirtileri aynı midir?Kızlar bat 15 haziran 2 gün kaldı bu gün test alsam mı sizce yoksa beklesem mi test alsam bile erken gebelik mı kaset test mı alsam???
Bugüne netlesir herhalde senin canim. Hayırlısı olsunGünaydın kizlar malesef yine dosya ekleme çalışmıyor ben de bugün de dün gibi yaptığım idrar testinde silik ikinci çizgi ilk beş dk içinde çıktı ama emin olamıyorum kuruma çizgisi olabilir mi diye bide dün peceteye bir iki damla kahverengi akıntı geldi dedim adet oldum heralde ama şuan gelen giden yok böyle arada kalmak canımı çok sıkıyor sizce varmıdır birşeyler ilk defa başıma böyle bir şey geliyor silik çizgi insanı arada bırakıyor sat 18 Mayıs bat 13 Haziran benim.