Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani onu bilemeyiz ki ama 😁 sunu biliyorum bebetime ve artimed testler mutlaka bi golge cikariyo ama senin ki surelab veya laboquick sanirim onlarda pek denk gelmedim bence 2 gunde bir tekrarla adet gelmedigi surece. Bide ne zaman dollendi bilemiyoruz belki gec dollenme oldu belki 8 9 gunde degilde 12 13 gunde rahme vardi daha anca beta salgilamaya baslar. Suan kan versen cikar varsa ama ugrasamam kanla diyosan 2 gunde bir test. Bana kalirsa bu test supheli mutlaka tekrarlamak lazim insallah vardir 💕🌸
Laboquick canım. Ama bugün yumurtlamadan sonraki 11 veya 12. Gün. 5 dkda böyleydi geçen ay da bu şekilde oldu sanırım laboquick de kendini bozmuş😂

Laboquick canım. Ama bugün yumurtlamadan sonraki 11 veya 12. Gün. 5 dkda böyleydi geçen ay da bu şekilde oldu sanırım laboquick de kendini bozmuş😂
Biz yine iyi dusunelim iyi olsun bozmasin ya oda bi o kaldi 😁 laboquick benim 5.5 beta degerimi gostermisti sahsen guvendigim bi test ilk 5dkda bi golge cikardi 1 saate pembelesmisti

kızlar sonunda foto atabildim dün iki tane normal kaset testte ikinci çizgi silik olunca bugün sabah erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgindi sizce de var mı birşeyler umutlanmalı mıyım

Eklentiler

• IMG_20220613_045744.jpg
    IMG_20220613_045744.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20220613_045944.jpg
    IMG_20220613_045944.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20220613_075021.jpg
    IMG_20220613_075021.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 91
Herkese merhaba.Güzel haftalarımız olsun❤️ Uygulama takvimime göre yumurtlama günüm 11 haziranı gösteriyordu.Fakat ovulasyon testini denediğim ilk gün 6 haziran pik gördüm.Ve takvimin söylediği yumurtlama günümde testim tek çizgiydi 😳 Yani artık uygulama takvimine güvenmiyorum.6,7ve 8 haziranı değerlendirdik.Beklemedeyim 🙈

Hıh ağzını yiyim ben de aynı durumdayım 🤣 hiçbişeyi takip etmiyorum, ilişkiye devam ediyoruz ama onu düşünmüyorum bile. Hatta spor yapıyoruz ağırlık bile kaldırıyorum her şeyi yapıyorum. Tahminimce 3-4 gün oldu yumurtlama geçeli. Eşim hala ayağa kalkma, bacakları kaldır falan diyor ama ben umursamıyorum artık. Amuda kalktık da noldu 🤣🤣
Aman boşver ya gerçekten o yapılanlar biraz plasebo etkisi yoksa tutunan her şekilde tutunuyor.. kardeşime doktoru spor yapın bebek deniyorlen demiş avustralyada, ben de burda sporu bırakmak ne kelime yolda hızlı yürümeyi bile bıraktım 🤣🤣

Yaaa hala bi hareket yok şaka gibi 😂 yarın tekrar gideceğim daha önceki değer ortada yok artış olmuş mu öğrenemeden tekrar kan vereceğim 🤦🏼‍♀️
Cuma gidince soracağım doktora inşallah olumsuz bir şey demez
Sen nasılsın kuzum?
Bugün gün içerisinde sonuç mutlaka çıkar canım. Sen halk sağlığı merkezinden kontrol et.
Bizde iyiyiz çok şükür. Biraz mide bulantısı çekiyorum bu sıralar. Haftaya perşembe kontrolümüz var sabırsızlık ile onu bekliyorum :))

Herkese merhaba.Güzel haftalarımız olsun❤️ Uygulama takvimime göre yumurtlama günüm 11 haziranı gösteriyordu.Fakat ovulasyon testini denediğim ilk gün 6 haziran pik gördüm.Ve takvimin söylediği yumurtlama günümde testim tek çizgiydi 😳 Yani artık uygulama takvimine güvenmiyorum.6,7ve 8 haziranı değerlendirdik.Beklemedeyim 🙈
Uygulamalar hiç bir zaman doğru göstermez ki canim

Bugün gün içerisinde sonuç mutlaka çıkar canım. Sen halk sağlığı merkezinden kontrol et.
Bizde iyiyiz çok şükür. Biraz mide bulantısı çekiyorum bu sıralar. Haftaya perşembe kontrolümüz var sabırsızlık ile onu bekliyorum :))
Bakıyorum sıksık 😏
Ay ben yerim sizi mide bulantısı şişin cilvesi ☺️
Annesine babasına güzel haberler versin minnoş 🧿🍀

Eveet kızlar dayanamayıp yaptım ve sonuç kocaman bir negatif olsa çıkardı yumurtlamadan 12 gün bugün hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu ay
Nasıl çizgi ben çizgi felan görmedim strip test de yaptım onda hafif çıktı ama inanmıyorum ya olsa bunda her türlü pembe çıkardı.
Bana mı öyle geldi ya ince kıl gibi bi çizgi çıkmış

Eveet kızlar dayanamayıp yaptım ve sonuç kocaman bir negatif olsa çıkardı yumurtlamadan 12 gün bugün hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu ay da olmadı
İnnovita strip gebelik testleri tamamen yalan artık doğrulamış olduk. Üzülme canım en kısa zamanda olacak Allah'ın izniyle

X