Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar malesef yine dosya ekleme çalışmıyor ben de bugün de dün gibi yaptığım idrar testinde silik ikinci çizgi ilk beş dk içinde çıktı ama emin olamıyorum kuruma çizgisi olabilir mi diye bide dün peceteye bir iki damla kahverengi akıntı geldi dedim adet oldum heralde ama şuan gelen giden yok böyle arada kalmak canımı çok sıkıyor sizce varmıdır birşeyler ilk defa başıma böyle bir şey geliyor silik çizgi insanı arada bırakıyor sat 18 Mayıs bat 13 Haziran benim.

Günaydın kızlar, regle 1 gün var sabahtan uyanıp test yaptım yine negatifMfk da yalan oldu Ürünlerini kullanmadım ama dediklerini bire bir uygulamıştım bu ay baya umutluydum kısmet değilmiş 2. Bebek için 6 ay deneme süresi verdi doktorum. Bu 5. denememizdi. herhangi bir tedaviye de başlayamıyorum boşuna zaman kaybediyorum gibi hissediyorumYaş aldı başını gidiyor çünkü. Bana bir akıl verin ne yapsam?

Eklentiler

• 40FCEB8F-E3AA-447C-B115-FBD1C1BD58DF.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 90
Silik bisey goruyorum ben ama

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 18.günüm bu da şimdi yaptığım test doktor kan ver kaset testte erken olduğu için çıkmaz demişti iğne etkisi değildir artık değil mi ? Allahım nolur doğru olsun

Eklentiler

• 239D0F36-D575-4641-9610-7CC00F03315C.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 83
Hayirli olsun gebelik var gibi benim de iki gündür testim ikinci silik çizgi halinde merakla bekliyorum bugün bat günüm

Ben tüm testlerde görüyorum onu silik çizgi gibi değil gölge gibi bir şey var evet ama bir gün kala belli olan bir çizgi çıkmalıydı önceki tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum tabi
Yani onu bilemeyiz ki ama sunu biliyorum bebetime ve artimed testler mutlaka bi golge cikariyo ama senin ki surelab veya laboquick sanirim onlarda pek denk gelmedim bence 2 gunde bir tekrarla adet gelmedigi surece. Bide ne zaman dollendi bilemiyoruz belki gec dollenme oldu belki 8 9 gunde degilde 12 13 gunde rahme vardi daha anca beta salgilamaya baslar. Suan kan versen cikar varsa ama ugrasamam kanla diyosan 2 gunde bir test. Bana kalirsa bu test supheli mutlaka tekrarlamak lazim insallah vardir

Canım doktorla görüşürsen sonucu alabilirsin sağlık ocağında verilen tahlil de doktor bakmadan görünmüyor bazen

Merhaba hanimlar benim yarın bat günüm göğüs uçlarını dokununca acıma kasiklarimda da ara da ağrı vurup geçiyor acaba hamile olabilirmiyim çünkü ilk defa göğüs uçlarım acıyor

Hahaha aferin kız sana motivasyonunu yerim valla ben de diyet de yapamam spor da normalde ama eşimle birlikte yapınca gaz veriyoruz birbirimize iyi oluyor. Kullandığımız ilaçlardan çok kilo aldım, bıngıl bıngıl gezmeyelim yazın dedik

Hıh ağzını yiyim ben de aynı durumdayım hiçbişeyi takip etmiyorum, ilişkiye devam ediyoruz ama onu düşünmüyorum bile. Hatta spor yapıyoruz ağırlık bile kaldırıyorum her şeyi yapıyorum. Tahminimce 3-4 gün oldu yumurtlama geçeli. Eşim hala ayağa kalkma, bacakları kaldır falan diyor ama ben umursamıyorum artık. Amuda kalktık da noldu

Ohh ne güzel yere de gidiyorsunuz tadını çıkar iyi yaparsın tatlım şu anda önceliğin sınav olsun, bu arada bebiş de gelirse oohh sürpriz olur ne güzel.. biz dün çadır da aldık, kamp malzemeleri falan bundan sonra hafta sonları kampa gidicez. Coştum bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…