- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.021
Silik bisey goruyorum ben amaGünaydın kızlar, regle 1 gün var sabahtan uyanıp test yaptım yine negatifMfk da yalan oldu Ürünlerini kullanmadım ama dediklerini bire bir uygulamıştım bu ay baya umutluydum kısmet değilmiş 2. Bebek için 6 ay deneme süresi verdi doktorum. Bu 5. denememizdi. herhangi bir tedaviye de başlayamıyorum boşuna zaman kaybediyorum gibi hissediyorum Yaş aldı başını gidiyor çünkü. Bana bir akıl verin ne yapsam?
Hayirli olsun gebelik var gibi benim de iki gündür testim ikinci silik çizgi halinde merakla bekliyorum bugün bat günümKızlar çatlatma iğnesinden sonra 18.günüm bu da şimdi yaptığım testdoktor kan ver kaset testte erken olduğu için çıkmaz demişti iğne etkisi değildir artık değil mi ? Allahım nolur doğru olsun
Okuduğum yorumlara göre iğne etkisi 14 gün en fazla sanırım hamilesiniz tebrikler hemen kan verin❤Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 18.günüm bu da şimdi yaptığım testdoktor kan ver kaset testte erken olduğu için çıkmaz demişti iğne etkisi değildir artık değil mi ? Allahım nolur doğru olsun
Ben tüm testlerde görüyorum onuSilik bisey goruyorum ben ama
Yani onu bilemeyiz ki amaBen tüm testlerde görüyorum onusilik çizgi gibi değil gölge gibi bir şey var evet ama bir gün kala belli olan bir çizgi çıkmalıydı önceki tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum tabi
Güzel haber olsaydi yazacaktim da kirmizilar pesimizi birakmiyorKolay gelsin kuzum merak ettim ya hiç yazmayınca ❤
İnşallahİnsallah guzel haberler veririz bu sefer
18.gun igne etkisi olmaz cnm, hayirli ugurlu olsunKızlar çatlatma iğnesinden sonra 18.günüm bu da şimdi yaptığım testdoktor kan ver kaset testte erken olduğu için çıkmaz demişti iğne etkisi değildir artık değil mi ? Allahım nolur doğru olsun
E olmuş işte daha ne olsunİndirdim abla normal kullandığım takvimde 2 haziran yumurtlama gösteriyodu bunda 1 haziran gösteriyo bizimde 1 haziran önce ve sonraki gün de ekşın olmuşsanırım yine tutturamadık
Yaaa hala bi hareket yok şaka gibiHadi artık çıksın şu sonuç lütfen
Canım doktorla görüşürsen sonucu alabilirsin sağlık ocağında verilen tahlil de doktor bakmadan görünmüyor bazenYaaa hala bi hareket yok şaka gibiyarın tekrar gideceğim daha önceki değer ortada yok artış olmuş mu öğrenemeden tekrar kan vereceğim
Cuma gidince soracağım doktora inşallah olumsuz bir şey demez
Sen nasılsın kuzum?
Dün akşam bir değerin daha sonucu yansımış. Bir daha cuma gitmemek lazım ama zamanım yoktu işte. Neyse bekleyeceğizCanım doktorla görüşürsen sonucu alabilirsin sağlık ocağında verilen tahlil de doktor bakmadan görünmüyor bazen
Hahaha aferin kız sana motivasyonunu yerimKuzum zaten ekşın yapmaktan belimiz agridi banyo yapmaktan saclarim kuruduhic salmiyoruz kendimizi salamıyoruz israrla azimle ekşınlı günler. Bende son zamanlarda bi bıkkınlık geliyor ama mecbur yine salamiyorm kendimi ya tutarsa diyip bi sevemedim şu spor işlerini helal sana.
Hıh ağzını yiyim ben de aynı durumdayımHello kuzum.. bizde herşey yolunda, bir tek o iş yolunda değiltakvime göre yarın öbür gün yumurtlama var, ama başka bir şekilde ne takip yapıyorum ne de değerlendiriyorum
Yolum yol değil ama manzarası güzel
Senin işlem tamamlandı mı?
Ohh ne güzel yere de gidiyorsunuz tadını çıkarAy çok iyi ya şu sınav geçsin bende başlıycam diyet spora. Artık Balıkesire yerleşiyoruz yürüyüş yapmama da karışmaz eşim. Doğuda sıkıntı diye evde hapis gibi yaşıyorum.
Gerçekten enerjin çok güzel geldi kuzum bana ya maşallah Allah bozmasın. İnşallah sağlıklı yaşam bebişi de beraberinde getirir. Hiç düşünme bebek falan gelecek olan dediğin gibi her türlü gelir.
Bende aşılama olursa bu sefer hiç takmam diye düşünüyorum ya bebek işini kafamdan atıp sınava odaklanmam lazım yoksa 2 sene daha bekleyip tekrar sınav stresi çekemem